Nieuw

Van Facebook gegooid om ‘Zalig Pasen’

Er woedt een oorlog tegen het Christendom in het Westen:

Jezus Christus is verbannen van Facebook

“Ze verafschuwen christenen” – Google weigert Pasen te erkennen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Van Facebook gegooid om ‘Zalig Pasen’

 1. Probeer eens wat te twitteren van bijvoorbeeld een link naar britain first krijg je ook meteen melding dat het niet kan omdat het een geautomatiseerd bericht lijkt .
  Jaja Orwelian state is here en met de dag groeit hij

  Liked by 1 persoon

 2. Koerdisch persbureau, ik dacht dat het ‘ANF’ heet maar weet niet zeker, heeft hetzelfde effect. Kun je ook niet plaatsen.

  Like

 3. Tja….op het dood steken en verbranden van de 85jarige joodse vrouw in parijs door een moslim, had ik een reactie gegeven op dat fuckboek, waar ik de dader “smerig moslim schuim” ( terecht naar mijn mening) had genoemd.
  Dat was de reden voor een 2 daagse en 6 uren ban op het hoop ik, wegkwijnend en verdwijnend facebook, dat de daad van deze moslim rat minder erg vond dan mijn reactie…..

  Like

 4. Diana Steijn // april 3, 2018 om 18:12 //

  Heel vreemd vind ik dit bericht. Ik heb volop Steeds Zalig Pasen gewenst op Facebook. Totaal geen probleem ermee gehad.

  Like

 5. Diana Steijn // april 3, 2018 om 18:14 //

  Heel raar. Ik heb luid en duidelijk Zalig Pasen gezet op mijn tijdlijn. Totaal geen probleem gehad.

  Like

 6. Jandre // april 3, 2018 om 18:17 //

  Laat deze Goddelozen maar doen en hun korte vakantie genieten. Er is meer erger dingen als doodgaan of dood alleen. Voor eeuwig in de Hell zijn,is geen pretje en ze merk het pas als ze de overgang maken.

  Like

 7. christ Kanters // april 3, 2018 om 19:15 //

  Nou ik heb donderdag een filmpje gedeeld dat de paus aan het dansen was met een vrouw, in een lokaal met nog andere mensen , en pats kreeg een ban van 30 dagen , heb geantwoord Wat is er mis met een dansende paus , kreeg als antwoord dat het spam was ???? dus niks meer aan te doen 30 dagen geblokt , want op andere vragen word niet meer gereageerd , F.B . heeft het alleen recht , maar nog steeds komt dat filmpje voorbij dus ra ra .

  Like

 8. alwine kerkhof // april 3, 2018 om 19:57 //

  Wat ik nu zeg is geen hoax, ik had regelmatig een ban van 30 dagen, tot iemand mij dit vertelde, en ik controleer elke dag 2 keer, kost even tijd, maar sindsdien geen ban meer gehad, terwijl ik toch van alles op mijn wal gooi. Die namen die je ziet, na de uitleg, is FB zelf, als je op die namen klikt, zijn het 99 van de 100 keer Israeliers..Blok ze elke keer allemaal!
  Ga naar je instellingen.
  Klik op blokkeren
  Vul in het witte vlak deze namen in.
  Fbsec
  Fbblock
  Facebook security
  Fb security
  Facebook
  Following me
  Follow me
  Security

  Probeer het eens.

  Like

 9. FB ,niet gebruiken is het beste men is geneigd te geloven dat wat je er op post gedeeld word door gelijkgezinden of een verschil kan maken bij ongelijkgezinden.
  Niets is minder waar ,het is FB die het eerst ziet ,controleert en manipuleerd , wie geeft de garantie dat wat jij post niet (mis) gebruikt wordt voor andere doeleinden dan hetgeen jij voor ogen had.
  Het is in feite gaan biechten bij de duivel ,wat je intenties ook zijn en of waren je kan ze niet garanderen ,tenslotte leg je ze in de handen van een organisatie die je niet kent……..
  Wat als “social media “het doel had om mensen te verbinden is het grootste controle systeem uit de geschiedenis geworden………

  Like

 10. templars2017 // april 3, 2018 om 20:26 //

  We zijn dus “verbonden met de controleurs van ons denken en uiten……….vrije meningsuiting? vergeet het ,fb is het toppunt van censuur

  Like

 11. Ik zal eens wat zeggen.
  Facebook, heeft ook in Nederland correctie-medewerkers die controleren op fout gebruik of aanstootgevende foto´s. Mij hebben ze ook benaderd om anderen te corrigeren, maar ik heb vanwege drukte bedankt. Nu denk ik zelf dat er veel foute profielen op Facebook zitten en hier bedoel ik mee……..moslims. De corrigeerders worden zelf weer niet gecontroleerd door Facebook en zijn team, dus de moslim kan rustig zijn gang gaan en er alles afgooien wat hem niet zint.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s