Nieuw

The “Moderate” Muslim Scholar Industry

When I was new to the United States, a so-called “moderate” Muslim scholar pulled me aside and gave me some “friendly” words of advice:

“In the West, there is a trend unfolding. If you follow it, you will find great success, more than you can imagine. It is very easy, all you have to do is stick to a few simple rules. No matter what your personal views are, you must be a Muslim apologist — an apologist for radical Islam — and present yourself as a ‘moderate’ Muslim scholar. If you can accomplish this, they will lap it up. You will never want for anything again. You will easily gain wealth and become the most in-demand ‘moderate’ Muslim scholar in the West!”

It sounded reasonable enough. “As you have the advantage of being from the region,” he continued, “you will come across as authentic.”

His advice was accurate. There is a huge industry of so-called “moderate” Muslim scholars, who are actually apologists for Islam. This industry began to grow after the catastrophe of the 9/11 terrorist attacks, and from there, expanded.

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s