Nieuw

Punish a Muslim Day

Today is the day to ‘”Punish a Muslim” according to letters that have been sent out to a variety of Muslim addresses across the UK. I find it strange that these letters have been sent to Muslims. Surely they should have been sent to the people who are supposed to be carrying out the punishments, replete with detailed instructions of when and where to strike and just exactly what to do to a Muslim when one has been caught.

And is it any coincidence that the letters appeared just as the Telford rape and grooming gang cover-up was exposed? And isn’t it deflating that the ‘Punish a Muslim’ letter created more outrage and anger than the actual rape and murder of white-working class girls?

AltNewsMedia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Punish a Muslim Day

 1. Republikein // april 3, 2018 om 23:20 //

  1.The silence from the Muslim community is based on fear.
  2. I’m not saying all Muslims rape or that they all approve of their fellow Muslim’s behaviour, but ENOUGH of them do.
  3. If more people would speak out about crimes committed on non-Muslims by Muslims you’d find TellMama would go out of business and people would find out who the real victims are, and its not Muslims.

  1.Ja.
  2.Nee, nog niet.
  3.Mama, take a DNA test.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s