Nieuw

Nederlandse gemeenten willen ‘geen grootschalige locaties meer waar honderden migranten bij elkaar wonen’ – geldt niet voor mohammedanen, alleen voor christelijke Europeanen

Dit meldt Trouw. „Niet te veel Oost-Europeanen in één woning, niet te veel ’Polenhuizen’ in één straat en geen grootschalige locaties waar honderden arbeidsmigranten bij elkaar wonen”, omschrijft Johan van der Craats van expertisecentrum Flexwonen de maatregelen in de krant.

“Uit onderzoek van Tiel is gebleken dat daar bijna 10 procent van de bevolking uit Oost-Europeanen bestaat.”

Ja, want dergelijke percentages moet je natuurlijk niet willen.

De gemeenten willen minder christelijke hardwerkende Oost-Europeanen. Als je het zelfde zegt over criminele parasiterende Marokkanen kom je voor het gerecht in dit land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Nederlandse gemeenten willen ‘geen grootschalige locaties meer waar honderden migranten bij elkaar wonen’ – geldt niet voor mohammedanen, alleen voor christelijke Europeanen

  1. Fransdo // april 3, 2018 om 18:43 //

    Is dit een soort van ridicule Linkse wraak of zo omdat Oosteuropese landen de wijsheid hebben om geen moslims op te nemen? Een niveau van wijsheid overigens die wij hier in Nederland in nog geen 10 jaar zullen bereiken zo het er nu naar uit ziet.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s