Nieuw

#Metoo blijkt elitehobby; de feministische stilte over #Telford

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen:

“Ik verafschuw de #MeToo-beweging!”

Als ik dit zeg, zullen vele feministen mij wellicht furieus aanvallen en roepen dat ik een verkrachtingsverheerlijkende witte man ben die niets om vrouwenrechten geeft, of iets in die geest.
Maar het vreemde is, de #MeToo-beweging staat mij juist zo tegen omdát ik om vrouwenrechten geef. De media en opiniemakers die de #MeToo-beweging ondersteunen, blijken in de praktijk namelijk helemaal niets om vrouwenrechten te geven, integendeel: deze mensen zijn slechts actief omdat ze daarmee hun eigen imago en reputatie kunnen versterken.
En dat is geen vooroordeel uit mijn onderbuik. Er is namelijk concreet bewijs dat #MeToo-feministes geen zier geven om de vrouwen voor wie ze zeggen op te komen, bewijs dat ik in dit artikel uitgebreid voor u uiteen zal zetten. Dit bewijs heet #Telford.

Saltmines >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s