Nieuw

Meer moorden in Londen dan in New York voor de eerste keer in 200 jaar

Foto: Londen. Bron: Pixabay

In Londen zijn in de laatste 19 dagen tien mensen vermoord en voor het eerst in de moderne tijd zijn er meer moorden gepleegd in Londen dan in New York. In februari werden vijftien mensen vermoord in Londen tegen veertien in New York en ook in maart werden meer moorden gepleegd in de Britse hoofdstad, 22 tegen 21. Bovenal zijn het aantal mesmoorden gestegen.

Historisch gezien heeft Londen sinds 1800 een moordpercentage van tussen de helft en een twintigste deel van New York.

De verandering zou deels het gevolg zijn van de tegenwerking van burgemeester Sadiq Khan tegen het “”stop and search” beleid (stoppen en fouilleren) van etnische minderheden.

De Londense politiechef Cressida Dick geeft de schuld aan de ontwikkelingen op de sociale media – uiteraard.
– Het heeft absoluut iets met sociale media te maken dat ervoor zorgt dat mensen een beetje geïrriteerd raken en sneller ruzie maken, zegt Cressida Dick.

Het aantal moorden in Londen is de afgelopen drie jaar met bijna 40 procent gestegen. In New York is het aantal moorden daarentegen juist sterk gedaald. Vorig jaar vonden 87 procent minder moorden plaats dan in vergelijking met 1990.

Ook het aantal verkrachtingen is hoger in Londen dan in New York – drie keer zo hoog.

Eerder vorig jaar was het duidelijk dat Londen een gevaarlijkere stad is met meer gewelddadige misdaden, verkrachtingen, inbraak en diefstal.

De islamitische burgemeester Khan heeft eerder verklaard dat Londen “de veiligste wereldstad is en een van de veiligste steden ter wereld”.

Bron:

http://www.bbc.com/news/uk-england-london-43610936

http://www.breitbart.com/london/2018/04/01/murders-london-overtake-new-york-first-time-since-1800-sadiq-khan/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Meer moorden in Londen dan in New York voor de eerste keer in 200 jaar

 1. Wordt een flinke strijd dan tussen Londen en Amsterdam. Ik denk dat Amsterdam wint. Wat is dit, ik kon het troetelnaampje ‘Mokum’ niet uit het toetsenbord krijgen! Huil ik intern voor Amsterdam waar ik eerst heb gelachen?

  Like

 2. Zeker als je het afzet tegen het aantal inwoners.

  Like

 3. polderboy // april 3, 2018 om 10:00 //

  Wat me wel opvalt, is dat in New York minder dan 1% islamiet is:
  https://www.prri.org/spotlight/religion-new-york-citys-five-boroughs/

  In Londen is inmiddels 18% islamiet:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_London

  Raar eigenlijk dat juist met die enorme stijging van vredelievende mensen in Londen, de verkrachtingen de spuigaten uitlopen en moorden en terrorisme aanslagen toenemen?

  Like

 4. @Polderboy heb je ook gekeken hoeveel procent er Afro amerikaans is dan heb je waarscheinlijk je antwoord al .

  According to the 2010 Census, New York City had the largest population of self-defined black residents of any U.S. city, with over 2 million within the city’s boundaries, although this number has decreased since 2000.[1] New York City had more black people than did the entire state of California
  (Wikipedia dus racist ) .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s