Nieuw

Medewerkster (40) Belgische ambassade door ex vermoord in Marokko: “13 messteken. Ze móest dood”

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Door: Bjorn Maeckelbergh

Voor de ogen van haar zoontje van 8 is een vrouw (40) uit Antwerpen met 13 messteken vermoord in de Marokkaanse hoofdstad Rabat. “Die jongen heeft gezien hoe zijn papa daar op straat zijn uiterste best deed om zijn mama te redden”, zegt haar vriendin.

Het personeel van de Belgische ambassade in Rabat treurt om ‘hun’ Melanie, zoals het slachtoffer door alle collega’s daar al elf jaar wordt genoemd. Officieel werd ze in Borgerhout geboren als Malahin Ouriagli Adel. ”‘Melanie’ is een oude Marokkaanse naam. Op het werk was dat voor iedereen veel makkelijker dan Malahin”, zegt collega en vriendin Bouchra.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/medewerkster-40-belgische-ambassade-door-ex-vermoord-in-marokko-13-messteken-ze-moest-dood~a9f48435/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s