Nieuw

Jezus Christus is verbannen van Facebook

Jezus huilt.

De afbeelding van een gekruisigde Jezus Christus is nu officieel ‘te gewelddadig’ voor Facebook. In de Verenigde Staten heeft Zuckerberg’s censuurconcern een advertentie met Jezus aan het kruis verboden, waarmee een online studie werd geadverteerd.

Op de foto is het kruis van San Damiano uit de 12e eeuw te zien, waar Franciscus van Assisi voor bad en zijn beroemde visioen had, waarin Christus hem beval: “Franciscus, ga en bouw mijn huis, dat, zoals u ziet, volledig vergaat”.

De Franciscaner Universiteit van Steubenville wilde het kruis gebruiken om zijn online cursus in theologie, catechese en het evangelie te promoten, maar de afbeelding gaat duidelijk te ver voor de social media-gigant, die gehoorzaam alle censuurwensen van de autoriteiten vervult.

De social media administrator van de universiteit werd geïnformeerd dat de foto “schokkende, sensationele of te gewelddadige inhoud” vertoonde en daarom niet zou worden gepubliceerd – en Facebook heeft het niet helemaal bij het verkeerde eind. De kruisiging van Jezus is schokkend en gewelddadig geweest. Hij werd gearresteerd, gegeseld, veroordeeld, gedwongen om zijn eigen kruis te dragen, genageld aan het kruis op Golgata heuvel, bespot en doorboord door een lans voordat hij stierf. Maar nog schokkender is het feit dat het Facebook-bedrijf het beeld heeft verbannen van de beroemdste, vredelievende man die de wereld heeft veranderd en nog steeds vorm geeft.

Bron:

https://www.dailywire.com/news/28987/facebook-rejects-ad-depicting-jesus-being-shocking-michael-j-knowles

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/03/jesus-christus-von-facebook-verbannt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Jezus Christus is verbannen van Facebook

  1. Tijd dat we nu allemaal dat plaatje op onze tijdlijn plakken. Fuckerberg kan de pot op.

    Like

  2. Everybody can use a picture of the pedophile Mohammed and promote the Koran. That’s alright. The problem with Facebook will go on until you cut off the head of the snake.

    Like

  3. Zuckerberg duldt geen concurrentie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s