Nieuw

Drie miljonairs gaan inkomensongelijkheid bespreken

De extreem-linkse senator Bernie Sanders gaat een televisieprogramma organiseren waarin men gaat discussiëren over de kwestie van een rechtvaardig inkomen. De socialist uit Vermont krijgt hulp van senator Elizabeth Warren, en documentairemaker Michael Moore. Want, per slot van rekening, wie is er nu beter in staat om over armoede te praten dan drie miljonairs?

Het is moeilijk om zich een ​​slechtere keuze voor te stellen dan drie steenrijke miljonairs om de ongelijkheid in inkomens en oligarchie te bespreken, die gezamenlijk in het bezit zijn van meer dan een dozijn villa’s, en die hun werknemers als oud vuil behandelen.

Maar Sanders, Warren en Moore zijn niet door toeval miljonairs. Ze exploiteren arme mensen door te doen alsof ze de oplossing voor de situatie van de arbeidersklasse in Amerika hebben. Washington D.C. zit vol met dat soort mensen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze rijk worden door de armen te knechten. Wat de socialisme verkopers in werkelijkheid uitventen is een revolutie die ze nog rijker zal maken dan ze al zijn.

Wat socialisme aantrekkelijk maakt, is de belofte van economische gelijkheid. Veel mensen zien dit als een rechtvaardigheid, maar negeren volledig de vraag of een dergelijk resultaat in de praktijk kan worden bereikt. Het gaat voorbij aan een enorm en onoverkomelijk probleem, namelijk dat mensen enorm van elkaar verschillen in termen van eigenschappen, karakter en intelligentie, gedrag en sociale omstandigheden.

Wat pas echt oneerlijk zou zijn, is de dwang dat ondanks alle verschillen iedereen toch nog steeds dezelfde inkomen en vermogen moet hebben. Het hele idee is een onmogelijke utopie, dat helaas gemakkelijk is om te verkopen.

Bron:

https://www.washingtonexaminer.com/three-millionaires-discuss-income-inequality-bernie-sanders-elizabeth-warren-and-michael-moore-plan-town-hall

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Drie miljonairs gaan inkomensongelijkheid bespreken

 1. skeeter // april 3, 2018 om 19:29 //

  die vetkever moore moeten ze gelijk belasten voor climate change, door zijn zons verduistering is het hier zo koud.

  Like

 2. VarAway // april 3, 2018 om 19:35 //

  Fraai stelletje minkukels.
  Bernie crypto communist met 3 dure villa’s.
  Mrs. Sanders frauduleus handelen met hypotheken op de Uni.
  Pocahontas Warren heeft zich met liegen en bedriegen door als quasi nep
  Native American college geld bespaard en zich een dik betaalde ” professor ”
  baan geritseld.
  Afzichtelijke obese Moore is een wanproduct van slechte smaak en een ultra
  linkse film ” regiseur “.
  Zo lang de dollars binnen lopen is hij van de partij spending other people’s $.

  Liked by 1 persoon

 3. Ja, gelijkheid. Dat bestaat immers niet. Wel knap dat je dat mensen kan laten geloven.
  Elk mens is anders dat komt omdat er geen twee dna’s hetzelfde zijn, zelfs niet van een-eiige tweelingen. Dus is het ook niet verwonderlijk dat elk mens een ander vermogen heeft.
  Wel ziek dat de verschillen tussen mensen zo enorm extreem zijn geworden.
  Dat mensen/families meer vermogen hebben dan landen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s