Nieuw

De toestroom van migranten is vergelijkbaar met de barbaarse invasies van Europa – Tsjechische ex-president

Macedonië bouwt grenshek aan de grens met Griekenland, screenshot YT

Voormalig Tsjechisch president Vaclav Klaus zei in zijn nieuwe boek dat de migrantencrisis vergelijkbaar is met de barbaarse invasie van de oude wereld, die grootschalige regressie in de ontwikkeling van Europa veroorzaakte, een gebeurtenis waarvan deze zich pas na enkele eeuwen had hersteld.

Klaus, die van 2003 tot 2013 president van de Tsjechische Republiek was, schrijft dat “Europa verzwakt is door een ‘linkse utopie’ die het idee van massamigratie promoot en Europeanen tot afhankelijke klanten probeert te maken”.

In zijn boek ‘Europa all inclusive’ voorspelt Klaus dat de migrantencrisis nog lang niet voorbij is. Hij zegt dat de crisis een “ernstig onderschat fenomeen” is.

De huidige elites van Europa verdedigen “uiteindelijk zelfmoordneigingen, ideologieën van multiculturalisme”, “bevorderen dat migratie een mensenrecht is en dat het recht om te migreren leidt tot meer rechten en privileges, waaronder sociale uitkeringen voor migranten”, schrijft hij.

Volgens Klaus zal de toestroom van migranten geen gevolgen hebben voor de elites of hun families. Hoewel zij op een veilige manier grote delen van hun volk wetten geven om te lijden, is het onwaarschijnlijk dat hun persoonlijke vergelding ooit zal plaatsvinden omdat zij ver van door migranten getroffen gebieden wonen.

De elites zijn getroost in de wetenschap dat hun tijd niet zal worden “gevolgd door beruchte Bijbelse overstromingen”, concludeerde de voormalige Tsjechische president.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/04/the-migrant-influx-is-comparable-to-the-barbarian-invasions-of-europe-czech-ex-president/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on De toestroom van migranten is vergelijkbaar met de barbaarse invasies van Europa – Tsjechische ex-president

 1. antiislamnu // april 3, 2018 om 19:05 //

  Ga maar kijken in omgeving wassenaar aardenhout heemstede abcoude bollenstreek Zeeland enz enz hier zitten onze elite ik kan uit ervaring vertellen dat daar geen tot zeer weinig asielparasieten wonen.
  Maar ik was pas een dagje naar ikea Delft geweest en dan weet je echt niet wat je ziet echt geen grapje 80% was hoofddoekjes of negertjes.
  Echt niet te geloven wat je daar ziet echt walgelijk wat een kut winkel met kut personeel en kut klanten alles kut daar.

  Like

 2. Yvonne // april 3, 2018 om 20:16 //

  Anti enz ja het is idd te gek, allemaal hun pas gekregen huisjes inrichten die voor onze bevolking bedoeld zijn er is hier al woning te kort
  Ik las gisteren ergens dat in 2050 ofzo denken dat we op 30 miljoen mensen komen in Nederland, mevrouw Juliana van oranje vond het hier met 10 miljoen al te druk
  Gewoon ons land vol blijven douwen hoor, laat ze naar Canada gaan, plaats genoeg deze invasie moet eens ophouden

  Like

 3. templars2017 // april 3, 2018 om 20:32 //

  Heb net bericht gekregen van een bevriend koppel ,momenteel op reis in Frankrijk meer bepaald in de streek van Lyon.
  Op de standplaats waar verschillende campers en caravans staan hebben ze deze nacht ongewenst bezoek gekregen , mijn vriend werd gewekt doordat hij een koude luchtstroom voelde ,hij heeft een schim gezien en geroepen waarop de man gevlucht is ,resultaat alles weg ,geld ,bankkaarten fototoestel etc….
  Een andere bezoeker kon een beschrijving geven van de dader….en het was een kortgeschoren niet blanke man tussen de twintig en de dertig jaar……………

  Like

 4. templars2017 // april 3, 2018 om 20:35 //

  Heb net bericht gekregen van een bevriend koppel ,momenteel op reis in Frankrijk meer bepaald in de streek van Lyon.
  Op de standplaats waar verschillende campers en caravans staan hebben ze deze nacht ongewenst bezoek gekregen , mijn vriend werd gewekt doordat hij een koude luchtstroom voelde ,hij heeft een schim gezien en geroepen waarop de man gevlucht is ,resultaat alles
  ,geld ,bankkaarten fototoestel etc….
  Een andere bezoeker kon een beschrijving geven van de dader….en het was een kortgeschoren niet blanke man tussen de twintig en de dertig jaar….of hij ooit gevonden gaat worden ?

  Like

 5. skeeter // april 3, 2018 om 22:16 //

  Templars, zo komt iedereeen uiteindelijk toch nog achter de werkelijkheid.

  Like

 6. Yep, dat is het geweldige Europa van Merkel en consorten. De grenzen zijn open zodat iedereen door Europa vrij kan reizen.
  Iedereen kan in Europa vrij reizen, zelfs het volk van buiten Europa dat niet in staat is een fatsoenlijke samenleving op te bouwen kan bij ons vrij reizen.
  Bij het aantreden van Merkel wilde ze voorkomen dat ze overeenkomst met een Duitse lijer van halverwege de twintigste eeuw zou willen krijgen.
  Angela Merkel du hast das nicht geschafft!
  Het verschil is, dat “hij” Europa omver liep men zijn foute fascisten
  en dat Merkel en consorten het over laat aan zandbak fascisten.

  In Europa is iedereen vrij om te gaan waar men wilt.
  Daarom moet men alert zijn en blijven voor, berovingen, verkrachtingen en aanslagen.
  Merkel; das hast du geschafft

  Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s