Nieuw

Anti-Democraten66 in Brussel: mogelijk stemrecht Hongarije afpakken

Vorige week ging de corrupte zelfverrijker Guy Verhofstadt los op Orban en maakte hem weer eens uit voor antisemiet omdat Orban iets heeft tegen de omvolkingsplannen van Soros en Verhofstadt.

Dát is de reden dat Orban iets tegen Soros heeft, niet om dat die Joods is. Het was Soros die samenwerkte met de nazi’s om goederen te roven van Joden: George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

En als de baas blaft dan duurt het niet lang voor zijn bedrijfspoedeltje ook even in koor meekeft.

De Europese Unie (EU) is bezorgd over de democratie en de rechtsstaat in Hongarije. Volgens D66-europarlementariër Sophie in ’t Veld moet Brussel zelfs overwegen om Hongarije het stemrecht in de EU te ontnemen. Ze wil een soort ‘APK-keuring’ voor EU-landen, waarmee bijvoorbeeld Hongarije kan worden gestraft als premier Viktor Orbán de rechtsstaat schendt.

In het televisieprogramma EenVandaag hekelde In ’t Veld, lid van de liberale fractie ALDE, maandag de in haar ogen ‘ondemocratische’ Hongaarse premier Viktor Orbán, die zondag waarschijnlijk wordt herkozen. Ze ontwikkelde een plan voor een jaarlijkse ‘grondrechten-APK’ om te toetsen of landen democratisch genoeg zijn. ‘Als zo’n land echt zegt (…) “we willen niet aan de afspraken voldoen”, dan kun je een land schorsen. Dat wil zeggen: het stemrecht ontnemen.’

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7443 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Anti-Democraten66 in Brussel: mogelijk stemrecht Hongarije afpakken

 1. Claudia M. // april 3, 2018 om 17:50 //

  Als je echt wilt, kun je de EU ook verlaten…

  Like

 2. Like

 3. De selectieve democratie van de Gutmensch: d66, pvda, cda, gl, en vvd.
  Je mag alles zeggen en vinden en stemmen zolang de Gutmensch het goed vind.

  Like

 4. antiislamnu // april 3, 2018 om 18:56 //

  En hoe democratisch is het om de tweede partij van Nederland buiten te sluiten?
  En wat is er eerlijk en oprecht aan om baudet te demoniseren?
  En wat is er mis met orban?
  Als het ze niet bevalt dan is de normen en waarden bij d66 ver te zoeken liegen en bedriegen is dan heel normaal geworden bij d66 en deze vieze smerige psychopaten bende die e.u heet.

  Like

 5. templars2017 // april 3, 2018 om 22:08 //

  Die lijkt overtuigd van haar eigen gelijk, en wie gaat dat controleren ? het moet een onafhankelijk orgaan zijn ,aangezien het altijd dezelfde kwezels zijn die in het koor zingen zal dat niet mogelijk zijn.
  Het is dus een verdoken wraakactie tegen alle landen die tegen de EU zijn gekant en tegen hun “democratische” instellingen .
  Ze hebben de boter waarschijnlijk bij de islam gehaald ,hun ideologie boek staat vol van dergelijke verdoken tactieken waarbij de winnaar bekent is van voor er iets wordt gedaan of gezegd…..

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 4, 2018 om 00:19 //

  Het mag al een mirakel heten dat de een of andere zwakzinnige haar stemrecht heeft gegeven, ik hoef haar maar te zien of mijn haren gaan overeind staan.

  Like

 7. @templars2017 // april 3, 2018 om 22:08

  Goede kans dat Sofietje dan hoofd van dat ‘onafhankelijke’ orgaan wordt, ze hebben Judit Sargentini tenslotte ook benoemd in:

  Geen grap: Judith Sargentini in nieuwe EP anti-terrorismecommissie
  https://fenixx.org/2017/09/08/geen-grap-judith-sargentini-in-nieuwe-ep-anti-terrorismecommissie/

  Like

 8. Als je echt wil dan tatoeëren we ik haat moslims en ben lesbisch op haar grote voorhoofd in het arabisch – genoeg plek – en dumpen we haar via een vliegtuig met parachute boven afghanistan en dan maar kijken hoelang ze het dan volhoud!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: