Nieuw

WHY RACIST REFUGEE SUPPORTERS CHEER WHITE GENOCIDE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on WHY RACIST REFUGEE SUPPORTERS CHEER WHITE GENOCIDE

 1. lol die laatste .your jewish ? forget it loooool wat een dom zootje zeg.
  En waar komen jouw voorvaderen vandaan Aussie ? zou dat toevallig het christelijke europa kunnen zijn ? lol maar we willen geen blanke christenen we hebben liever royhinga moslims .
  Ja de media heeft hun kop aardig verdraaid.

  Like

 2. polderboy // april 2, 2018 om 19:09 //

  Het zijn wel oudere lui allemaal, die in de wereld leven van Zuid Afrikaanse apartheid waar blanke boeren zwarte Steve Biko’s in gevangenissen lieten doodgaan.
  Vergeet niet dat zo een kudde intellectuele groepsdieren aardig agressief kan worden, als je hun wereldbeeld aantast.

  Mooi gedaan overigens, van die Joodse jonge kerel, om dat aan de kaak te stellen.
  Hoewel ik daarbij aanteken, dat de Joodse jonge kerel zijn overlevingskansen toch flink lager zullen liggen in een moskee met groepsdieren, dan bij die blanke roedels met oudere vooringenomen intellectuele groepsdieren,

  Like

 3. Feniks // april 2, 2018 om 20:14 //

  Zijn alle Amerikanen zo ongeinformeerd en achterlijk?

  Like

 4. templars2017 // april 2, 2018 om 20:48 //

  Het geeft een klare kijk op hoe het beeld is opgejut door de media ,de regeringen ,en al de rest.
  Als dit ,en dat zal dan wel zijn, een doorsnee is over wat mensen denken over wat er gebeurt tegen de blanke en Christelijke bevolkingen dan zijn ze geen haar beter dan de daders van die raciale daders ,blanken kunnen geen vluchteling zijn ,Christenen kunnen geen vluchtelingen zijn en al zijn ze het zij gaan ze niet met open armen ontvangen…..
  De bruine invasie troepen daar in tegen worden een warm welkom gegeven…..
  Reversed racisme ,wie heeft die term bedacht , racisme is in alle richtingen mogelijk maar het wordt altijd geassocieerd met de blanken, dus de blanken hebben het altijd gedaan ,maar dat blanke medemensen zo een vooroordeel hebben dan is het helemaal om zeep ,dan zijn niet alleen de invasie troepen een gevaar maar ook en deel van de eigen bevolking…….
  De regeringen en de hersenpspoeling hebben al meer schade toegebracht dan we kunnen inschatten , vooroordelen op dit niveau zijn een gevaarlijk iets , het geeft een remmende werking op al wat gericht is om terug te gaan naar de gewone normaal.
  Met een dergelijke instelling is het bij voorbaat verloren, en zullen de omvolkers het wel heel gemakkelijk gemaakt worden ,dat de soort die we hier aan het woord hebben gehoord de eerste sukkels gaan zijn beseffen ze niet .
  Mensen met dergelijke ingesteldheid zijn bij voorbaat verloren en het niet waard om energie en moeite in te steken ze te vrijwaren va hun eigen gegraven ondergang.

  Like

 5. Scrutinizer // april 2, 2018 om 23:21 //

  @Feniks,
  Neen, maar ze spreken allemaal wel met een Australisch accent. Vooral degene die zegt dat ze van Melbourne is…

  Liked by 1 persoon

 6. Scrutinizer // april 2, 2018 om 23:25 //

  De kerel op 2:30 zou viral moeten gaan. Links in een notedop: zelf beginnen ononderbouwd schelden, vervolgens zelf fysiek aanvallen en binnen 2 seconden roepen “Don’t threaten me. You’re threatening me.”

  Like

 7. www.sеху.jvzts.website // april 2, 2018 om 23:34 //

  !!!

  Like

 8. skeeter // april 3, 2018 om 04:00 //

  Stuur die galbakken met een enkeltje ZA, kunnen ze hopenlijk de feiten aan de lijve ondervinden.
  Templars, dagelijks doet die fucking media (CBC) hier dat, ene dag is arme royhingas, volgende dag is het de zeespiegel of de arme ijsberen en de smeltende ijskappen. Maar geen ene fucking woord over het laagte record dat rond 5 uur in de ochtend op 1 april -28.5 celcius werd gemeten op het vliegveld. De ijsberen hebben zoveel last van die hitte dat ze zich te pletter neuken en nu in record aantallen rondlopen( verzwijgen we ook lekker)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s