Nieuw

Islamitische provocatie in Frankrijk: moslim bidt op het tramspoor!

Screenshot/Facebook

Deze video bewijst dat de islam meer is dan een religie. Het werd een week geleden genomen in Monpellier, Frankrijk, en toont een moslim die “onverbiddelijk” zijn bidtapijt op een tramspoor uitrolt en begint te bidden, hoewel er genoeg ruimte elders is. Dit heeft niets meer te maken met godsdienstvrijheid, dit is islamitische landroverij, een pure provocatie. De islam, als nieuwe machtsideologie, wil hier eenvoudigweg zijn macht tonen, niets minder:

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/02/islamische-provokation-in-frankreich-moslem-betet-auf-strassenbahnschienen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

26 Comments on Islamitische provocatie in Frankrijk: moslim bidt op het tramspoor!

 1. trebor2110 // april 2, 2018 om 11:18 //

  Tuuut tuuuut vroeeeeeemmmmmmmm gewoon door rijden met die tram

  Liked by 1 persoon

 2. copywriter // april 2, 2018 om 11:19 //

  Belangrijke vraag.
  Kwam er op dat moment een tram aan?

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // april 2, 2018 om 11:24 //

  En dergelijke stuitende praktijken heet nu in het Linkse jargon cultuurverrijking!

  Dat we hier te maken hebben met een pure provocatie moge duidelijk zijn maar dat gegeven is aan de Linkse Goedmens niet besteedt. Voor hun staat diversiteit van onze samenleving boven aan hun verlanglijst en agenda.

  Ook al zou dit in de praktijk betekenen dat we al onze eigen normen en waarden en zelfs onze wetgeving moet opgeven en op zijn minst moeten aanpassen aan de nukken en grillen van de religieuze baardmannen.

  Waar we sinds de vluchtelingencrisis mee te maken hebben is geen verzoek om humanitaire hulp maar een invasie van militante moslims die hier een kalifaat willen vestigen en worden ondersteund door de linkse politieke elite.

  En de autochtone bevolking stond erbij, keek ernaar en haalde hooguit zijn schouders op en ging over tot de orde van de dag.

  Er zijn twee mogelijkheden: we wennen hier aan in het kader van de ons opgelegde diversiteit of we komen langzaam maar zeker tot een opstand tegen de Islamisering en de politiek verantwoordelijken.

  Liked by 2 people

 4. polderboy // april 2, 2018 om 11:29 //

  Ze handhaven daar de verkeerswet niet, want je mag het verkeer niet onnodig hinderen.
  Massaal de verkeerswet overtreden doen islamieten massaal al lange tijd in Frankrijk:
  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/france-stop-muslims-praying-street-ban-islam-interior-minister-a8064591.html
  Bestuursambtenaren zin erg bang om tegen de agressieve moskee jihadisten de wet te handhaven, en gaan liever “in dialoog verbinden”, of zoals de politie met de wetsovertreders Iftarren, om “de “inclusiviteit te bevorderen”.

  Liked by 2 people

 5. trebor2110 // april 2, 2018 om 11:52 //

  copy dat is helemaal geen belangrijke vraag .
  Maar heeft hij niet stiekem een bermbom daar begraven ??

  Liked by 1 persoon

 6. Ten eerste: er was genoeg plaats voor die tram om door te rijden want die baardaap zat niet op het spoor maar er naast.
  Ten tweede: dat busje mag daar niet parkeren [doorgetrokken witte streep].
  waarom belt die trambestuurster niet meteen de politie en/of schrijf het nummerbord van dat busje op.
  Je gaat de tram toch niet stoppen voor de vijand.
  Maak er dan een foto van en geef die aan de politie [ die er natuurlijk niks mee doet want het is een haatbaard en geen fransman ].
  Maar dan heb je het minste toch gedaan als goed burger.
  Natuurlijk allemaal bullshit want die tram had gewoon moeten doorrijden en wat er met die baardaap dan gebeurde…denk dat die een beetje opschoof richting zijn busje met z’n bidmatje.

  Like

 7. Meneer wil laten zien wie er de baas is….

  Liked by 2 people

 8. bp633livenl // april 2, 2018 om 12:13 //

  @ trebor

  Die baardaap is expres daar gestopt toen hij van verre een tram zag komen en dacht toen nou kan ik eens goed gaan provoceren en laten zien dat ik hier in dit land alles kan wat ik maar wil want als moslim sta ik boven de wet.
  Die tram gaat geheid stoppen voor mij.
  En de dhimmi trambestuurster stopte dus ook.
  Weer een kleine overwinning voor de islam.
  De volgende keer neemt hij een shop en bermbom mee om de tram op te blazen.
  Het enige nadeel voor hem is dat hij dan moet werken en daar hebben die baardapen een hekel aan maar het is voor het goede doel zeg maar.
  Allah, voor deze ene keer dan.

  Like

 9. Duchesne // april 2, 2018 om 12:44 //

  Paar jaar geleden in Montpellier verdwaald geweesten via route alternation door een migrantenwijk gestuurd, wat je ziet is bendes op de straten, vuilcontainers uitgebrand en het is enorm bedreigend….gaat het mis ben je totaal hulpeloos, en die omleiding door een moslim sector is onverantwoord. Advies: blijf weg uit Franse steden want het zit er vol met moslims en je bent volledig aan je lot over geleverd, ook de ANWB komt er niet.

  Liked by 1 persoon

 10. polderboy // april 2, 2018 om 12:52 //

  Aan de andere kant heb ik wel weer begrip voor die kerel.
  In zijn eigen no-go stadsdeel kan hij thuis zo niet liggen, omdat zijn zoon, de lid is van de Mocro maffia, dan meteen zijn portemonnee uit zijn broekzak jat.
  Op de stoep voor de deur ook niet, omdat ze dan zijn bus jatten.
  In de moskee ook niet, omdat die is overgenomen door geradicaliseerde jihadisten.

  Hij zocht dus een veilig plekje om te bidden.

  Liked by 1 persoon

 11. Yvonne // april 2, 2018 om 13:00 //

  waarom is de bestuurster niet doorgereden dan had hij heus wel opzij gesprongen, of langzaam weer de tram laten rijden?
  en die mensen in de tram deden niets, bleven als een stel zombies voor zich uit kijken
  waarom hebben een stel echte kerels niet die vent op de rijweg gelegd
  waarom loopt dit uitschot in Europa, vragen, vragen ik word zo kwaad om deze acties

  Liked by 1 persoon

 12. Yvonne // april 2, 2018 om 13:02 //

  dit was misschien even uitproberen, volgende keer komt hij met paar honderd van zijn soort weer bij de trambaan liggen

  Liked by 3 people

 13. polderboy // april 2, 2018 om 13:25 //

  Een andere verkeersovertreder kwam er wel mee weg, toen hij zei:

  “Is die boete die u wilt uitschrijven niet in het kader van een probleem dat op supranationaal niveau middels meer EU aangepakt moet worden, waar we met een intensievere samenwerking tussen alle lidstaten alleen maar uit kunnen komen, omdat dit probleem nu eenmaal te groot is om op lokaal niveau aan te pakken, daar het binnen alle EU staten speelt, en we alleen door die samenwerking onze normen en waarden kunnen behouden, waarbij we wel rekening moeten houden met lokaal maatwerk binnen de ons zo kenmerkende gedifferentieerde lokale cultuur, gebruiken en taal binnen onze lidstaten, waarbij ik wil benadrukken dat een essentiële EU richtlijn die dit soort overtredingen gelijksoortig aanpakt, nader uitgewerkt dient te worden in lokale regelgeving, de wellicht naar het u voorkomt toch weer op hetzelfde neerkomt, maar dat neemt niet weg dat het uiteindelijke doel van de verregaande samenwerking …

  Die parkeerwachter zette het gillend op een lopen…

  Like

 14. jackvanderveen // april 2, 2018 om 14:56 //

  Die tramchauffeur moet een goed aangepakt worden. Niks aan de hand. Laat die gek daar zijn dingetje doen en rijd gewoon verder.

  Liked by 1 persoon

 15. Scrutinizer // april 2, 2018 om 16:00 //

  @Trebor
  Als het voor een stokpaardje is, beschouwen mensen inspanning niet als werk.

  Like

 16. Scrutinizer // april 2, 2018 om 16:02 //

  @Scrutinizer
  Correctie: mijn voorgaande bijdrage was een reactie op bp633live.nl

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // april 2, 2018 om 16:04 //

  De trambestuurster deed het enige dat haar aan mogelijkheden ter beschikking staat, contact opnemen met haar verkeersleiding die dan een oproep aan de politie kunnen doen, in de meeste landen heeft zo’n oproep de hoogste prioriteit wat inhoudt dat alle in de buurt zijnde agenten met spoed daar naartoe worden gestuurd, meestal zijn de agenten daar erg happig op want het is dezelfde melding als wanneer een collega in de problemen zit.
  Het enige dat ze nog wel had kunnen doen is doorrijden tot ze tot op enkele centimeters is genaderd en dan haar luchthoorn gebruiken.

  Like

 18. Inderdaad, net zoals Amsterdamse trambestuurders doen. Vlak voor je obstakel stoppen en dan dat irritante tramgerinkel uitspugen.

  Like

 19. Ik weet niet hoe het zit in Nederlansd noch in Frankrijk ,maar hier aan de kust in België heeft de tram altijd voorrang ,een dergelijke actie doet de tram stoppen ,en wie gaat die rekening betalen?
  Ik ken een paar van die bestuurder en hun instelling is ,de tram is groot genoeg om hem te zien afkomen ,dus heb je tijd genoeg om te maken dat je van de sporen bent……….

  Liked by 1 persoon

 20. renato // april 2, 2018 om 17:16 //

  Die bus stond daar naar alle waarschijnlijkheid met draaiende motor. Wat is dan het probleem om die bus mee te nemen en
  het ravijn in te rijden????

  Like

 21. bp633livenl // april 2, 2018 om 17:29 //

  Zo te zien zat hij ruim naast het tramspoor en kon de tram er nog wel langs en zo niet
  dan langzaam rijden en dan schuift die baardaap wel een beetje richting zijn busje.
  Maar je weet nooit of hij met z’n mobieltje een kudde andere haatbaarden kan oproepen die al klaarstaan en dan heb je echt een probleem.
  Maar waarom dat dhimmi gedrag en tegen die trambestuurster zeggen : doorrijden trut ik kom te laat op m’n werk.

  Like

 22. Gewoon doorrijden met die tram. Darwin award.

  Like

 23. Pure provocatie van die baard aap..Laat hem lekker oprotten naar een land ,waar dat is toegestaan

  Like

 24. antiislamnu // april 2, 2018 om 20:33 //

  Ik zou gewoon doorrijden sorry ik zag hem niet o nu heb ik trauma ga ik lekker paar maanden de ziektewet in.
  Ik weet dat dat niet eerlijk is maar de regering is ook niet eerlijk met mij dus dikke lul voor ze

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // april 2, 2018 om 22:57 //

  Templars het zit nog veel ingewikkelder, een tram valt niet onder de wegenverkeerswet. Allereerst rijd hij niet op de weg maar op rails, en omdat hij nergens onder valt maakt men dat hij overal voorrang heeft. Een tram hoeft zich (op papier) zelfs niet te houden aan de maximumsnelheid, normaal gesproken doen ze dat wel maar er wordt een uitzondering gemaakt als er een speciale baan is gemaakt waar het gewone verkeer niet kan komen. Langs de Scheveningseweg rijden ze dus met forse snelheid.
  Je hebt er ook geen rijbewijs voor nodig maar tegenwoordig leiden Openbaar Vervoersbedrijven wel zelf hun personeel op met aan het eind een soort ontheffing waarmee ze mensen toestemming verlenen een tram te ‘besturen’.
  Ik heb lang geleden een keer een uur lang met een instructeur gereden en dat is een heel bijzondere ervaring kan ik je mededelen.
  Iedereen is bv gewend dat als je je gas loslaat je voertuig (auto, vrachtwagen, motor) afremt. Een tram niet, als je eenmaal ‘stroom gegeven hebt’ tot 50 km. en je laat alles los dan rijd hij 5 km verder nog steeds bijna 50 ! Dat komt omdat het een gigantische massa is die op een loopvlak van slechts enkele centimeters rolt, er is niet of nauwelijks weerstand.

  Like

 26. skeeter // april 3, 2018 om 01:06 //

  door rijden, je stopt toch ook niet voor een rat?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s