Nieuw

Racistische terroriste Winnie Mandela overleden

Winnie Madikizela-Mandela is 81 jaar geworden. Sinds het begin van het jaar lag ze regelmatig in het ziekenhuis. Ze had onder meer last van een nierinfectie.

Volgens haar familie heeft ze haar leven gegeven voor de vrijheid van Zuid-Afrika. Details over de herdenkingsdienst en de begrafenis worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Winnie Mandela was niet onomstreden. Ze werd veroordeeld voor fraude en beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op de 13-jarige Stompie Seipei, iets wat ze altijd heeft ontkend.

Seipei werd in 1989 door haar lijfwachten meegenomen, hij zou een verrader zijn die de apartheidspolitie hielp. Seipei werd later dood teruggevonden. Winnie Mandela werd in deze zaak later veroordeeld voor ontvoering en kreeg een gevangenisstraf van zes jaar cel opgelegd. In hoger beroep werd dit teruggebracht tot een boete. NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Racistische terroriste Winnie Mandela overleden

 1. Opgeruimd staat netjes

  Liked by 2 people

 2. Het loopt uit de hand daar:

  Like

 3. Misschien kan ze afgefakkeld worden in een stelletje autobanden. Deze traditionele begrafenis was immers haar grootste hobby.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // april 2, 2018 om 18:20 //

  vlag uit dat die kaffer teef dood is, de bitch was nog een graadje erger dan uber kaffer Nelson

  Liked by 2 people

 5. Feniks // april 2, 2018 om 20:04 //

  De Mandela’s , moordenaars in het kwadraat.
  Zwart Z Afrika zet de traditie voort.

  Like

 6. Like

 7. templars2017 // april 2, 2018 om 21:32 //

  Zo zie je nog eens hoe de media de dingen verdraait tot het past in het plaatje dat ze moeten ,op instructies, weergeven.
  Maar aangezien het geen blanken zijn wordt het natuurlijk doodgezwegen.
  Als iemand durft een sujet dat in het plan van de wereld elite past te besmeuren dan is het game over voor hem of haar.
  Het is een ongekende geschiedenis van zuid Afrika ,ze hebben de blanken altijd verwenst en apartheid was om zeker te zijn dat de blanken hun leven veil waren ,ze wisten het dus allang dat er met die kerels geen land mee te bezeilen viel.
  Trouwens ze beschuldigen de boer er altijd van het land te hebben gestolen ,doch de zwarte bevolking van nu was in de tijd dat de boer er ging zoeken naar een land om te wonen ook opzoek naar land voor hetzelfde doel.
  De originele bevolking is door die invasie macht uitgeroeid en dan hebben ze geprobeerd om de blanken te verdrijven maar hebben ze het pleit verloren ,nu nemen ze wraak voor wat zij beweren dat van hen is , de laatste druppel bloed is daar nog niet verspild…….

  Like

 8. Duchesne // april 2, 2018 om 23:17 //

  De walging die ik krijg van de heiligverklaring in het Eindhovens dagblad……ongelofelijk, ben benieuwd of ze Abdelsalem net zo gaan kronen en benoemen tot wereldgeweten….zum kotschen…

  Like

 9. skeeter // april 3, 2018 om 00:32 //

  Duchesne, de hufterigheid is diep geworteld in je v(err)aderland.

  Like

 10. VPRO trok er een docu voor uit de kast voor op het kastje vanavond.

  Uiteraard niet gekeken, want kan het wel raden.

  Like

 11. Scrutinizer // april 3, 2018 om 04:50 //

  Ik hoop dat de boeren massaal ongedeerd het land verlaten voor veiliger oorden: going Galt.
  Dan krijgen de edele zwarten eindelijk de kans om aan de wereld te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Ze kunnen dan eindelijk de wereld met verstomming slaan wanneer ze binnen amper 3 decennia Zwitserland en Singapore zullen gepasseerd zijn qua per capita BBP. Onlangs hebben werd er al een tipje van de sluier opgelicht. Via een innovatief monetair beleid zou iedereen in no time miljonair worden. Ik denk dat ze bij oom Mugabe in de leer zijn geweest.

  Like

 12. kraftavilqa // april 3, 2018 om 05:39 //

  Moeten we ons nu weer schrap zetten i.v.m. een stortvloed van mandela-lofzangen. Pfff. lofzangen op een communistische terrorist tja als je maar linkshoofdig genoeg bent lukt dat wel. Men doet altijd alsof nelson mandela een anti-apartheidsicoon was hetgeen hij niet was, hij was een doodgewone drang & dwang communist ergo een kwaadaardig persoon. En die winnie stak nelson qua kwaadaardigheid nog naar de kroon ook die corrupte bandiete ( is bandiete de vrouwelijke vorm van bandiet?) En zo iemand krijgt dan nog een eredoctoraat ook.Net zo absurd als die Nobelprijs toen voor obola, ironisch dat de sukkels de vredesprijs hadden toegekend aan juist die president die iedere dag van z’n ambstermijn wel ergens ter wereld oorlog aan ’t voeren was. Policorisme is waarlijk de kwaal van onze tijd.

  Like

 13. Getrouwd met Nelson Mandela en er ondertussen ook 3 of 4 minnaars op nahouden.
  Om de uitgewoonde hoer Winnie zal ik geen traan laten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s