Nieuw

Illegale asielzoeker had 20 jaar geleden al moeten worden uitgewezen – schopte Eva (60) dood in haar kelder

Pixabay

Zweden – Een asielzoeker die al twintig jaar geleden gedeporteerd zou moeten worden, is nu aangeklaagd voor de moord op Eva. In een poging om haar huis te bemachtigen heeft de man haar testament vervalst

De zestigjarige Eva werd verleden jaar in september in haar appartement in Umeå vermoord. Eva had een huis geërfd van haar broer; maar er was een man die eiste om haar garage te gebruiken voor zijn bedrijfswerkzaamheden. Volgens de 52-jarige man had haar broer een geldschuld bij hem en daarom zou hij de garage mogen gebruiken.

– Ze heeft hem daar nooit echt gewild, maar het is een situatie geweest waarin ze heeft geprobeerd, en uiteindelijk erin is geslaagd, om hem af te wijzen, zegt officier van justitie Andreas Nyberg tegen Expressen.

Het is onduidelijk of het 25 september of 26 september was dat Eva in haar kelder werd vermoord door schoppen, stampen en springen op haar. Daarna strooide de moordenaar meel uit om het voor de politie moeilijker te maken om sporen veilig te stellen. Om haar nek werd een ketting met sleutels gevonden die naar een bankkluisje met een testament leidde.

De aanklager heeft nu de 52-jarige man in beschuldigingen gesteld. In het testament schrijft Eva dat ze al haar bezittingen aan een van zijn naaste familieleden geeft – maar een nader onderzoek laat zien dat het document vervalst is. Eva droeg nooit een ketting en men gelooft dat het de moordenaar is die het daar geplaatst heeft.

Het motief van de 52-jarige zou het bezit van het huis van de vrouw zijn, en door het testament te vervalsen zou het in zijn handen vallen. Een ander onderdeel van het bewijs zijn camerabeelden die laten zien dat hij kort voor de moord hetzelfde soort meel kocht dat de moordenaar had uitgestrooid.

De beschuldigde man ontkent de misdaden. Hij is een buitenlandse staatsburger en werd in 1996 voor grove fraude en smokkelen veroordeeld tot een gevangenisstraf en levenslange uitwijzing. Maar in plaats daarvan bleef hij in Zweden – hij vroeg opnieuw asiel aan en na een reeks van hoger beroepen en deportatiebelemmeringen, is hij nog niet uitgewezen. Sinds 2015 wordt hij beoordeeld als afgewezen.

Bron:

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/eva-60-stampad-till-dods-i-sitt-hem/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Illegale asielzoeker had 20 jaar geleden al moeten worden uitgewezen – schopte Eva (60) dood in haar kelder

 1. bp633livenl // april 2, 2018 om 14:29 //

  Sinds 2015 beoordeeld als afgewezen maar nog altijd niet uit gezet.
  Tja, dit is toch om te huilen.
  Wie frustreert dit allemaal?

  Like

 2. jackvanderveen // april 2, 2018 om 14:51 //

  Dus 22 jaar geleden werd deze teringlijder juridisch reeds het land uitgefokker en in 2015 weer als ongewenst verklaard door afwijzing.
  Maar ja, dankzij HRW, verkrachtte interpretaties van Genève, Portugal/Lissabon en Dublin verdragen en de leftists spookt hij en tienduizenden criminelen meer nog steeds rond in Europa.
  Ik aanbid de dag dat we al dat tuig als vogelvrije outlaws mogen afknallen tegen een vorstelijke beloning.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 2, 2018 om 15:47 //

  De falende rechtstaat aflevering Heel Veel.
  Helaas zullen de rechters, de advocaten, de sociaal hulpverleners en de goedpraters niet veroordeeld worden terwijl er toch geen andere conclusie overblijft dan dat zij op zijn minst medeverantwoordelijk voor zijn. Als verdediging zullen ze aanvoeren dat ze het beste met de mensheid voor hebben en dat ze daar toch niet voor veroordeeld kunnen worden ?
  De enige hoop op gerechtigheid die resteert is dat hun of een van hun geliefden een soortgelijke misdaad zal overkomen.
  Van de overheid hoeven we niets te verwachten, de elite neemt nog een glas, doet een plas en alles blijft zoals het was.

  Like

 4. Een Overheid die falen in hun beleid..moet met lijfstraf en onteigening van huis+haard boeten!!!

  Like

 5. Scrutinizer // april 2, 2018 om 18:05 //

  Lijkt een beetje op een voorval van een medeeigenares in het flatgebouw waar ik vroeger woonde.
  Zij was een jonge weduwe van 60 en haalde gast van een jaar of 30 in huis. Een Oost-Europeaan (ben niet zeker meer van welk land. Ik meen een Roemeen maar ik kan me vergissen). Op een of andere manier wist die haar te overtuigen haar goud naar Belgie te halen (haar overleden echtgenoot was diamantair en hamsterde goud in een buitenlandse kluis) en slaagde er vervolgens in haar dat afhandig te maken. Hij gijzelde haar ook in haar eigen apartement, tot ze ooit toch de politie wist in te schakelen. De man heeft nu weliswaar een straatverbod en mag zich niet binnen de 500m van de flat ophouden maar zij is ondertussen wel kilo’s en kilo’s goud kwijt. Als zelfstandige trekt ze z.g.a. geen pensioen dus dat goud was haar privé pensioenpot. Nu is ze weliswaar nog niet volledig geruineerd maar haar roerend vermogen is meer dan gehalveerd.
  Daarbovenop komt de gene jegens de mede bewoners in het kleine appartementsgebouw. Die denken nu allemaal. “Daar Thea, … wie doet nu zoiets. Maar ja, ’t oud zot. Ze wou ne jonge gast in huis. Nu ziet ge wat ervan komt. Dat had ze toch zelf moeten inzien. Hoe lomp kan je zijn, maar ja … ’t oud zot, he…”
  Enfin super genant dus voor Thea (overigens niet haar echte voornaam). Maar gelukkig is ze er levend en zonder zware verwondingen van afgekomen. Alleen zieleleed en schaamte resten nog.

  Like

 6. Ik ging nog even terug naar “I love Sweden” en zag tot mijn stomme verbazing dat ik weer berichten kon plaatsen. Dus ik heb deze weer door geplaatst met comment.
  Vorige week kreeg ik een bericht van een vrouw uit Zweden, dus ze hebben mijn berichten daar ontvangen en gelezen, zei schreef me op messenger……….Pray for us Don, please.

  Like

 7. antiislamnu // april 3, 2018 om 01:56 //

  In Nederland is het niet anders bij uitwijzing gaan ze niet en worden gepamperd met bed bad en brood.
  Ondertussen kraken ze het een na het andere pand onder het moto wij zijn hier en het kan allemaal ongestraft.
  En als u of ik een bekeuring niet willen of kunnen betalen dan wordt 150€ zo maar 650€ dan bank beslag en als ze de poen dan nog niet hebben dan halen ze je thuis op om 50€per dag uit te zitten.
  En dan zit je een paar dagen in de bak voor geen gordel om of geen fietsverlichting dan zijn er ineens wel gevolgen.
  Maar voor weggewaaide uit verwegiestan zijn er andere regels zoals verlaat de gevangenis zonder betalen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s