Nieuw

Groep lokt homo in de val via Grindr en takelt hem ernstig toe in Dordrecht

Foto ter illustratie. Pixabay.

Door: Ilse van Driel

Een 28-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag het slachtoffer geworden van extreem anti-homogeweld. Hij werd in de val gelokt via datingapp Grindr. Niet veel later vond een tweede geweldincident plaats.

Het slachtoffer sprak met een man af bij voetbalvereniging Wieldrecht in Dordrecht, op de parkeerplaats. ,,De profielfoto in de app klopte met de man die op de parkeerplaats stond en hij zag er betrouwbaar uit. Hij stelde voor naar zijn huis te gaan, dat in de buurt zou zijn”, vertelt Lennart Lenskens, organisator van de Dordrecht Pride en een bekende van het slachtoffer.

Op dat moment gaat het fout. Als het slachtoffer met zijn ‘date’ wegloopt van de parkeerplaats, komen er volgens het slachtoffer plots zo’n 16 mannen uit de bosjes bij de Smitsweg tevoorschijn die op het slachtoffer in beginnen te slaan.

Lees verder:

https://www.ad.nl/dordrecht/groep-lokt-homo-in-de-val-via-grindr-en-takelt-hem-ernstig-toe-in-dordrecht~ad8ec863/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Groep lokt homo in de val via Grindr en takelt hem ernstig toe in Dordrecht

 1. Helemaal geen medelijden mee die elitaire social media zombies.
  Dan moet je maar weer lekker naar de café of disco zoals het ook zou moeten!
  Dat tindr en grindr is gemaakt om exclusieve elitaire feestjes te hebben en alles onder te verdelen – met nadruk op verdelen en heersen – in leeftijdscategorieën, types en soorten, want dat mag volgens hun niet allemaal door elkaar heen lopen. Homo`s zijn de meest discriminatoire wezens die er zijn. LEKKER, LEKKER, nog veel meer van dit soort incidenten.

  Like

 2. polderboy // april 2, 2018 om 10:58 //

  Ben wel benieuwd naar de achtergrond van die knokploeg van die 16 gewelddadige struikrovers. Bij kiezers weten ze het altijd flink nauwkeurig te bepalen. Maar goed, elke struikrover of andere crimineel, een bevoorrechte groep blijkbaar, heeft recht op privacy natuurlijk.

  Liked by 2 people

 3. Net zo stom als wanneer je ’s avonds afspreekt in een parkeer garage in de bijlmer om je laptop te verkopen.

  Liked by 1 persoon

 4. De Zweedse methode?
  Alleen etniciteit vermelden als de daders blanken zijn.

  Liked by 2 people

 5. Feniks // april 2, 2018 om 11:47 //

  Het niet vermelden van etniciteit is inmiddels een glasheldere profielschets

  Liked by 1 persoon

 6. Snoria // april 2, 2018 om 12:55 //

  Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt.
  Vraag het maar aan die homo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s