Nieuw

Duitsland gaat voor 650.000 euro uniformen bestellen voor zwangere soldaten

Difficile est satiram non scribere – of heel vrij: Soms is het verdomd moeilijk om geen satire te schrijven. Als je kijkt naar de toestand van de Bundeswehr hoef je geen satire te schrijven, want de realiteit van dit leger is satire genoeg.

Een jaar geleden beval Ursula von der Leyen (vdL), de bevelhebber van het leger in vredestijd (IBuK), dat de soldaten van de Bundeswehr zwangerschapsuniformen nodig hadden. Ongeveer twee percent van de ongeveer 20.000 vrouwelijke militairen wordt zwanger, d.w.z. ongeveer 400 per jaar. 500 verschillende moederschapsuniformen werden getest door 80 vrouwelijke militairen in één jaar. “Trageversuch” was de naam die werd gegeven aan wat niets met zwangerschap te maken heeft, omdat de laatste term ergens anders vandaan komt. 500 kraam-uniformen – binnen- en buitenkleding, dienstkleding, panty’s en dergelijke daaronder begrepen. In de “slijtagetest” werden de veldpakken niet goed beoordeeld, maar de servicepakken wel. Maar dit is een bijzaak.

Legermateriaal is onbruikbaar

{ingekort}

In vergelijkbare legers, zoals die van de Amerikanen, de Fransen en de Britten, werkt in ieder geval de marginale militaire rest (dan heeft de schrijver niet het Nederlandse leger meegerekend, Fub). In de Bundeswehr kan momenteel geen onderzeeër, nauwelijks een helikopter, slechts een kwart van de tanks, alleen het kleinere deel van de straaljagers en bijna geen transportvliegtuig worden ingezet. De troost is hier: aangezien al deze apparaten niet rijden of vliegen, hoeven we ons in ieder geval niet af te vragen hoe we deze aan kunnen passen aan zwangere vrouwen.

Men vraagt zich af of dit indruk zal maken op de Taliban of de IS, of zelfs op Poetin, als de minister van Defensie, die haar vorige baan als minister van Gezinszaken en Vrouwen nog niet ontgroeid is, denkt de gevechtskracht van het leger genaamd de Bundeswehr te kunnen vergroten met dagopvang op federaal niveau en met zwangerschapskleding?

Bron:

https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/armee-in-anderen-umstaenden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Duitsland gaat voor 650.000 euro uniformen bestellen voor zwangere soldaten

 1. templars2017 // april 2, 2018 om 22:51 //

  Er is een vraag hier omtrent ,zijn die “rekbare”uniformen voor de vrouwen in dienst die nu zwanger zijn of is de bestelling om het hoofd te kunnen bieden aan de zwangerschappen die kunnen ontstaan bij de verkrachtingen door de invasie troepen van de islam, een kind geboren in Duitsland bij een Duitse vrouw is toch automatisch Duits staatsburger niet?
  Het is luidop denken ,geen stavend argument ,maar het zou kunnen tellen niet?

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 3, 2018 om 00:43 //

  Zegt een jonge rekruut; “ja maar ik ben helemaal niet zwanger”
  “Nee dat klopt” zegt de sergeant “maar de introductieweek is ook nog niet voorbij”.

  Liked by 2 people

 3. Wist niet dat er soldaten rond liepen die hoog zwanger waren.
  Daar heeft niemand toch wat aan, een bovendien zijn ze nogal kwetsbaar dan.
  Zijn er ook al bevallingen geweest op het strijdveld of tijdens een oefening dan.
  In wat voor wereld leven wij nou eigenlijk.

  Liked by 1 persoon

 4. Binnenkort ook voor de Transgenders en dragqueens .
  Werken bij defensie je moet het maar kunnen .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s