Nieuw

‘All-inclusive’ Europe weakened by leftists promoting mass migration – Czech ex-president

Vaclav Klaus, screenshot YT

Europe has been weakened by a “leftist utopia” which promotes the idea of mass migration and tries to turn Europeans into “dependent clients,” former Czech President Vaclav Klaus wrote in his new Eurosceptic book.

The migrant influx “is comparable to the ‘barbarian’ invasions of the ancient world that caused large-scale regression in the development of Europe which it took several centuries to overcome,” Klaus, who served as the president of the Czech Republic from 2003 till 2013, wrote in an introduction to his book  ‘Europe All Inclusive’, released earlier in March.

Some of the main culprits behind Europe’s crisis are none other than left-wing parties, according to Klaus. “Europe is weakened by the leftist utopia of trying to transform a continent that was once proud of its past into an inefficient solidaristic state, turning its inhabitants from citizens into dependent clients,” the former top official stated.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘All-inclusive’ Europe weakened by leftists promoting mass migration – Czech ex-president

 1. templars2017 // april 3, 2018 om 00:28 //

  Om dit aan te vullen ,in de oorlog in Joegoslavië in de jaren 90 zijn de Serviërs er altijd van beschuldigd geweest de oorlog te hebben aangestoken, het is echter buiten enige twijfel dat het niet de Serviërs waren maar de moslims in Bosnië die de lont aan het vuur hebben gestoken en alle media zodanig hebben gemanipuleerd dat er veroordeling was voor de Servische kant en medelijden en sympathie voor de moslims ,dat terwijl er troepen getraind werden in Iran dewelke sterke druk uitoefende op de Bosniërs om in Europa een volledig moslim natie op te richten.
  De betrokkenheid van Duitsland en de Amerikanen is hallucinant ,het zijn de Bosniërs die ervoor gezorgd hebbe dat Nato is gaan bombarderen in Joegoslavië…….
  Er is in dat conflikt geen twijfel mogelijk dat de trukendoos van de islam nog altijd dezelfde is als 1400 jaar geleden ,je kan en mag ze niet vertrouwen ,nooit ,ook daar zijn ze in de slachtofferrol gaan zitten als zogenaamde onderdrukte minderheid ,had het nietgeweest voor de smerige truken van die moslimpolitici dan was de oorlog in Joegoslavië er hoogst waarschijnlijk nooit gekomen ,maar ging het vreedzaam opgesplitst worden zonder doden noch gewonden.
  Door deze vuile tactieken is er nu een heel groot deel va dat voormalige land geinfecteerd met een radioactiviteit door de uraniummunitie die de nato met tonnen heeft gebruikt.
  Het is een ongekende geschiedenis die de moeite is om onder de loep te nemen ,zeker in het licht van wat nu allemaal gaande is…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s