Nieuw

Zijn Westerse “Goedmensen” werkelijk bezorgd over hulp aan Syriërs en Palestijnen?

Pixabay CC0 Creative Commons

Door: Giulio Meotti
Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

 • Het Westen meet met twee maten en relativeert de morele standaarden: moordenaars en tirannen mogen in hun misdaden rondwentelen, en de wereldwijde verontwaardiging is alleen gericht tegen de enige democratie in het Midden-Oosten: Israël.
 • Israëlische ziekenhuizen zijn nooit gestopt met de behandeling van Palestijnen, zelfs niet tijdens de oorlogen in Gaza. Ter vergelijking: in Syrië blijft Assad de ziekenhuizen van het land bombarderen.
 • In plaats van Israël tot zondebok te maken, zouden deze “goedmensen”, als ze zich echt zorgen maken over het helpen van onderdrukte mensen, zoals ze beweren, misschien eindelijk eens een armada voor de vrijheid kunnen promoten om Gaza te bevrijden uit de tirannie van Hamas, en Syrië uit de afslachting van Assad?

Het gebeurde allemaal rond dezelfde tijd, 200 kilometer van elkaar verwijderd. Op de ene foto zien we Israëlische scholen bij een nationale oefening in het geval van een raketaanval. Op de andere foto zien we een echte raketaanval in Syrië die 200 doden veroorzaakte, waaronder veel kinderen. Aan de ene kant hebben we Israël, een democratie, die gedwongen wordt om zijn kinderen te beschermen. En aan de andere kant hebben we Syrië, een wrede dictatuur, waar de burgeroorlog al meer dan 400.000 doden heeft veroorzaakt.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/12109/goedmensen-syriers-palestijnen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zijn Westerse “Goedmensen” werkelijk bezorgd over hulp aan Syriërs en Palestijnen?

 1. Ah een anti-Assad artikel, fijn.
  Terwijl Assad de christenen beschermt, lapt Israël Al-Qaeda tuig op in zijn ziekenhuizen.

  Like

 2. Assad is ook een smerige moslimschooier. Daar doet zijn “bescherming” van christenen niets vanaf.

  Like

 3. skeeter // april 1, 2018 om 19:58 //

  Hete hele midden oosten mag van mij affikken, ben al die religie idioten spuugzat

  Like

 4. Like

 5. jackvanderveen // april 2, 2018 om 04:38 //

  Ik lees nogal vooroordelen ten laste van Assad.
  Even mindbuilding doen naar een harde format van het brain beste Giulio Meotti.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s