Nieuw

Studie: 70% van de Europeanen ziet de snelle bevolkingsgroei van moslims als een serieuze bedreiging

Een grote meerderheid van de Europeanen maakt zich in toenemende mate zorgen over de snelle bevolkingsgroei van moslims, blijkt uit een onderzoek in februari van de Századvég Foundation.

Duizend Europeanen uit 28 EU-landen werd gevraagd: “Hoe ernstig is de snelle bevolkingsgroei van moslims een bedreiging voor Europa?”

Van de respondenten zei 40% dat ze de dreiging als ‘zeer ernstig’ zagen, terwijl nog eens 30% zei dat ze het als ‘enigszins ernstig’ beschouwden.

Uit de studie blijkt ook dat 78% van de respondenten illegale immigratie als een ernstig probleem beschouwt, en 57% gelooft dat de toestroom van migranten de cultuur van hun land zal veranderen.

Respondenten vinden over het algemeen dat Europa migranten moet helpen en ondersteunen (81%), maar ze vinden dat dit in hun thuisland moet gebeuren.

Dit zou het juiste idee kunnen zijn, zoals Paul Collier, professor aan de universiteit van Oxford, onlangs verklaarde dat westerse landen meer dan honderd vluchtelingen in hun thuislanden zouden kunnen helpen tegen dezelfde kosten als wanneer ze slechts één in hun eigen land zouden helpen.

– We geven 135 dollar uit voor elke persoon die hier verschijnt, vergeleken met een dollar voor elke persoon die we helpen in hun eigen regio. Degenen die thuis blijven zijn vaak veel zwakker dan degenen die de middelen hebben om naar Europa te komen, zei de professor vorig jaar op een conferentie van de Deense Sociaal-Democratische partij in Kopenhagen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/03/study-70-of-europeans-see-rapid-population-growth-of-muslims-as-a-serious-threat/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Studie: 70% van de Europeanen ziet de snelle bevolkingsgroei van moslims als een serieuze bedreiging

 1. templars2017 // april 1, 2018 om 22:17 //

  Te laat ……..veel te laat

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // april 1, 2018 om 22:29 //

  Veel te laat om hier nog iets aan te kunnen doen.
  Dit gaat op termijn zeker niet goed aflopen voor Europa.

  Liked by 1 persoon

 3. …………en vervolgens stemt de meerderheid tijdens verkiezingen exaxt op die partijen die deze invasie geen strobreed in de weg legt.

  Conclusie; ofwel
  a: de uitslagen van de verkiezingen zijn volledig ongeloofwaardig / gemanipuleerd.
  ofwel,
  b; de kiezer heeft geen flauw benul waar de partij van zijn keuze voor staat cq uitvreet.

  In het laatse geval denk ik dan aan hetgeen W. Churchill ooit zei,
  “The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter”.
  (Het beste argument tegen de democratie is een gesprek van vijf minuten met een gemiddelde stemgerechtigde)

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2018 om 23:43 //

  Bij het Ad bestond ooit de gelegenheid te reageren, maar omdat er strikt gemodereerd werd kwamen er steeds minder doorheen, op zeker moment begonnen ze dat zelf ook vervelend te vinden en dus mocht je alleen nog reageren bij nikszeggende artikelen, keuze zat.
  Bij Elsevier werd minder strikt gemodereerd maar ook daar ontkwam je er niet aan, ook bij hun werd het ze op zeker moment teveel en nu mogen alleen abonnees nog reageren. Opvallend is dat er zeer velen zeg maar een PVV achtige manier van denken hadden. Dat terwijl Elsevier toch de naam heeft VVD liberaal te zijn. Nou de lezers niet hoor ! Of ze allemaal PVV stemmen betwijfel ik maar ik weet zeker dat wat hun betreft het cordon sanitair absoluut onnodig is.

  Liked by 3 people

 5. antiislamnu // april 2, 2018 om 01:57 //

  Het Nederlandse stem vee is een super lui om überhaupt te gaan stemmen en twee het merendeel is gewoon te achterlijk die weet niet eens waar de partij waar hij op stemt voor staat.
  Ondertussen weten de moslims wel massaal de stembus te vinden dus de islamisering trein dendert op volle toeren door Nederland en de rest van West Europa

  Liked by 2 people

 6. Probleem is dat je niet per punt kan stemmen.

  Een ruime meerderheid is al jaren tegen moslimmigratie.

  Maar mensen stemmen ook voor inkomen, belasting, gezondheidszorg, wegennet, en nog tig andere verkooptrucs.

  Mijn toen nog schoolgaande nichtje, en haar solidaire oma, mijn moeder, stemden de voor-vorige verkiezingen beiden PvdA, omdat die 100 euro meer studiegeld wilden toekennen of zoiets.

  Een totaal kortzichtige, egoïstisch argument. En velen zullen er helaas stemmen met dergelijke redenen.

  Laat je diezelfde mensen stemmen over immigratie in een referendum, stemt mijn moeder waarschijnlijk voor de afschaffing van Nederland omdat ze totaalgehersenspoeld is, maar mijn nichtje tegen, omdat die de pest in heeft dat zij zich de kleruh moet werken, terwijl alle Somaliërs in haar woonblok gratis alles thuisbezorgd krijgen van de Mediamarkt en wat woninginrichtingbedrijven.

  Like

 7. Marhammed // april 2, 2018 om 08:00 //

  70% ?! Zijn dat dezelfde die voor links stemden en met een spandoek ,, immigranten welkom ,,
  stonden te zwaaien?

  Like

 8. Helemaal niks geen hulp meer!
  NAX! Ministerie van “ontwikkelings” hulp AFSCHAFFEN! Per direct en rap!
  Wat dacht men daar van!?

  Like

 9. MGTOW91 // april 2, 2018 om 11:10 //

  Dat wordt oorlog.

  Like

 10. Het zal is tijd worden. Ik wacht al sinds 1987.

  Like

 11. MGTOW91 // april 2, 2018 om 11:26 //

  Dan kan er eindelijk iets eraan gedaan worden.
  Blijft wel triest dat het zover heeft moeten komen waardoor oorlog de enige optie is die er overblijft, maar goed, dan hadden mensen veel eerder wakker moeten worden.

  Like

 12. Horatius // april 3, 2018 om 13:17 //

  Een ruime meerderheid van 70 procent van de Europese bevolking zien de moslims dus als een serieuze bedreiging.

  Als we er van uitgaan dat dit onderzoek heeft plaatsgevonden in alle Europese landen dan kunnen we de conclusie trekken dat alleen de regeringen in de voormalige Oostbloklanden daadwerkelijk gehoor geven aan de stemming onder hun bevolking t.a.v. de immigratie vanuit het Midden-Oosten en Afrika.

  En geen wonder, want deze landen weten wat het in de praktijk betekent te leven onder het regime van een totalitaire ideologie: namelijk het communisme.

  En die willen hun huidige samenleving niet inruilen voor een andere ideologie met een aantal culturele en religieuze extremiteiten die volkomen haaks staan op onze Westerse samenleving.

  Hier in West-Europa, dat wordt gedomineerd door de bureaucraten en technocraten in Brussel is een geheel andere mentaliteit onder de bevolking. Geen eendracht onder de autochtone bevolking als het gaat om verworvenheden als de scheiding tussen Kerk en Staat, gelijke rechten voor mannen en vrouwen en geen onderlinge bloedige twisten zoals onder de moslims het vaste patroon is.

  Als de gang naar de stembus moet worden gemaakt prevaleert inderdaad het bijna kneuterige eigenbelang boven primaire zaken als het behoud van de nationale identiteit, de algehele veiligheid in de openbare ruimte en het voorkomen van het stichten van moslimenclaves die op termijn een zekere vorm van autonomie zullen gaan eisen.
  Allemaal zaken die bewust of onbewust op de langere termijn worden geschoven maar die vroeg of laat op onze borden terecht zullen komen. Maar dat het dan veel te laat is voor corrigerende maatregelen moge duidelijk zijn.

  Afrika is bijzonder rijk aan tal van grondstoffen. Maar die worden liever verkocht aan de Chinezen i.p.v. zelf een veelzijdige industrie op te zetten om zodoende zelf kant en klare producten te leveren aan de rest van de wereld. Het geld verdwijnt in de zakken van de door en door corrupte dictators waarmee Brussel zaken meent te kunnen doen om de stroom economische vluchtelingen te stoppen. Hoe naïef kan men zijn?

  In Saoedi-Arabië is plek en geld zat om vele moslimvluchtelingen op te kunnen vangen. Maar dit land hanteert een andere slimme agenda: laten ze maar massaal naar Europa stromen om daar een Kalifaat te gaan vestigen.
  In eerste instantie via democratische weg (uiteraard met behulp van de Linkse kerk) en zo nodig door ontwrichting van onze samenleving door grootschalige rellen en demonstraties en uiteindelijk een bloedige burgeroorlog.

  De Islamisering ligt op ramkoers en de religieuze baardmannen in Mekka wrijven zich in de handen: die stomkoppen in het Westen trappen maar mooi in onze valstrik!

  Diversiteit en Vergrijzing, deze toverwoorden van Brussel doen de rest…

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s