Nieuw

Jaloerse Anar stenigt moeder van drie kinderen dood

Screenshot YouTube.

Schokkende beelden verspreiden zich momenteel vanuit de Russische autonome republiek Dagestan. Een jaloerse vriend schopt een moeder van drie kinderen meerdere keren tegen haar hoofd en smijt daarna een grote steen op haar levenloze lichaam.

Een film die de moord op de 31-jarige Zhanora Akhyadova laat zien gaat momenteel viraal op de sociale media. De YouTube-film laat zien hoe een jaloerse vriend de moeder van drie kinderen uit een auto sleept en haar overstelpt met schoppen tegen haar hoofd. Een taxi passeert maar stopt niet. Ondertussen loopt haar levensgezel Anar, 25, naar de kant van de weg om een ​​stenen blok te pakken. Hij smijt het daarna op het hoofd van Zhanora.

Geschokte buren in Chasavjurt, de op een na grootste stad in de deelrepubliek Dagestan, zeggen dat het paar “heel veel van elkaar hield”. Volgens The Mirror werd de vriend jaloers toen Zhanora, die als serveerster werkte, met een mannelijke klant had gepraat en daardoor zijn humeur had verloren.

Zelf zei Anar tijdens het politieverhoor dat hij Zhanora met een vreemde man thuis had aangetroffen, wat tot een grote ruzie leidde.

“Ik was boos en sloeg haar meerdere keren”

– Ik greep haar en bracht haar naar de auto. Ze begon zich te verzetten, dus ik en de chauffeur trokken haar uit de auto. Ik was boos en sloeg haar meerdere keren.

– Ik weet niet meer wat er toen gebeurde, vertelde Anar aan de politie en vervolgde:

– Ik wilde niet dat dit zou gebeuren. Ik was mezelf niet.

Anar is op Goede Vrijdag gearresteerd en wordt verdacht van moord.

Dagestan is grotendeels islamitisch en is etnisch gezien het meest complexe gebied van de Kaukasus en daarmee van heel Europa. De Tsarovev-broers die zijn gearresteerd voor de bomaanslagen op Boston Marathon 2013 hebben hun wortels in Dagestan en zouden daar moeten zijn geradicaliseerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Jaloerse Anar stenigt moeder van drie kinderen dood

 1. allah hu akbar ?
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 2. jackvanderveen // april 1, 2018 om 20:13 //

  Om te voorkomen dat dit hem nog eens overkomt, ophangen die lul.

  Like

 3. Claudia M. // april 1, 2018 om 20:37 //

  Ik classificeer dit hele zooitje als krankzinnig. Ik kan er niets anders meer van maken.

  Like

 4. Je kan zien dat ze het gewend zijn en het normaal vinden.
  Eerst krijgt ie een lift, de bestuurder weet natuurlijk wat er gaat gebeuren, en rijd weer door.
  En verder niemand die even stopt om te kijken wat er nou allemaal gebeurt.
  Zal dus wel vaker daar gebeuren midden op straat.

  Like

 5. Peetje // april 1, 2018 om 23:00 //

  Het zal ook weer geen mossel zijn!

  Like

 6. Viraal de hele wereld over………….? De mensen willen het niet begrijpen…………..en te ver van mijn bed show. Pas als het in hun eigen straatje en hun voordeur plaatsvindt dan pas zullen ze wakker schrikken en is het telaat.

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // april 2, 2018 om 11:26 //

  Volgens mij liggen die stenen daar gewoon expres , speciaal voor dit soort gevallen . Morgen komt de steendienst weer langs en legt er weer een paar neer .

  Like

 8. polderboy // april 2, 2018 om 15:04 //

  Nu hing die camera er toevallig, en liep hij tegen de lamp.
  Maar normaliter had hij de kuierlatten genomen en zoals de meeste mohammedanen met een oncontroleerbaar verhaal hier asiel gekregen.

  Hier had hij dan opgevangen geworden door lieftallige deugmeisjes, de hem met al hun bekoorlijkheden zouden troosten, als hij verhaalt over zijn heldendaden als vrijheidsstrijder, waarvoor hij bijna die verschrikkelijke gevangenis in Dagestan was ingegooid…

  Like

 9. Dit heeft niets met de islam te maken, dit is gewoon hun cultuur en dit rechtvaardige en normaal is , met name Arabieren zijn zo enorm ziekelijk jaloers dat vrouwen hun leven daarom niet zeker zijn . Wordt tijd dat er een hele enge ongeneeslijke ziekte gaan uitbreken in die gebieden en dit soort hersenloze rassen uitsterven

  Like

 10. polderboy // april 2, 2018 om 17:42 //

  @Gofie 16:28
  Maar met name Arabieren wonen helemaal niet in Dagestan.

  Maar goed, ik begrijp dat het voor jouw erg belangrijk is om aan te geven dat het absoluut helemaal niks met islam te maken heeft. Koran soera 4:34:
  “Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen
  heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus
  zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.”
  http://www.risala.nl/koran-vertaling/#De_Vrouwen_(An-Nisa)

  De voogd, de man die de minderjarige vrouw haar leven bestuurt, mag het kind, zijn echtgenote, dus kastijden, als zij ongehoorzaam is. Iets lijkt islam er dus wel mee te maken kunnen hebben, dat hij die vrouw de tering rost, kastijdt, maar hij lijkt een beetje te enthousiast te werk te gaan. Dat geef ik toe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s