Nieuw

Erdogan dreigt zijn vijfde colonne der geitenneukers bommen te laten leggen in Frankrijk

klik voor groter

De VS zitten in Syrië om het te bezetten/verdelen. Niet om de Koerden te helpen nadat die de kastanjes uit het vuur gehaald hebben voor de VS die weigerden om het door hen zelf bewapende ISIS te bevechten.

Amerikaanse bases in Rojava, Koerdisch Syrië (Debka)

En de nieuwste basis hebben ze bij het olierijke Dar-el-Zor.

Ayn Dadad, linksboven op het kaartje hierboven ligt bij Manbij, wat Erdogan aangegeven heeft als volgende doel.

De VS troepen ‘on the ground’ zeggen dat ze niks mogen doen om de Turkse opmars te stuiten.

Erdogan sloeg extreem harde taal uit richting de VS één dag nadat hij met Trump gesproken had:

Erdogan was nog harder tegen Frankrijk dat aangekondigd had dat het gaat helpen de situatie in het noordoosten van Syrië te stabiliseren.

Ik moet het nog zien. Dus wat mij betreft met een dikke voorbehoud, want ik zie de globalist Macron zich nog niet zo snel in dit wespennest steken, het zijn non-official sources en niet bevestigd, maar ook een klein beetje rook kan een vuurtje zijn:

Het zou wel dit ongehoorde dreigement van Erdogan verklaren.

Hij schrikt er niet voor terug om te dreigen zijn vijfde colonne in te zetten om aanslagen te plegen. En het stelletje apegapers van de EU zijn nog steeds in gesprek met deze terrorist en maken geld naar hem over, het is onvoorstelbaar.

Eerder vandaag bedreigde hij ook al de premier van Kosovo omdat die er niet zo gelukkig mee was dat Erdogan’s veiligheidsdienst, MIT, 6 personen uit Kosovo ontvoerd had.

Als Erdogan dreigt zijn vijfde colonne in te zetten, zou de reactie moeten zijn om die vijfde colonne te interneren en in zijn geheel uit te zetten.

Tijdens WW-II interneerde de VS Duitse en Japanse immigranten, for obvious fukkin reasons. En die dreigden niet met bomaanslagen.

Dat doet Erdogan wel. Het is tijd élke Turk op te sluiten in afwachting van repatriëring.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Erdogan dreigt zijn vijfde colonne der geitenneukers bommen te laten leggen in Frankrijk

 1. polderboy // april 1, 2018 om 11:31 //

  Ik zie hier op de kaart dat die Koerden dus de internationale coalitie van 70 landen, voornamelijk uit de regio in de EU en het Midden Oosten tegen ISIS hielpen:
  http://theglobalcoalition.org/en/partners/
  Nou, als die nu ook even allemaal een paar honderd of duizend soldaten daar neerzetten, gelijk de VS, dan is er toch geen vuiltje aan de lucht?

  Erdogan niet meer zeuren, ISIS in het nauw, en Koerden kunnen samen met de rest daar hun democratische samenlevingsmodel berustende op gelijkwaardige burgers gaan uitbouwen. Economie bloeit op, handel, alle buren blij…

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2018 om 13:03 //

  “We do not see any power that would be able to stop Turkey”
  Hoe vervelend ook maar hij heeft wel gelijk, de USA heeft 2000 man in het gebied, hoe zwaar je die ook uitrust, die gaan het niet redden tegen een compleet Turks leger. Dat ze niet in mogen grijpen volgt daar logischerwijs ook uit, dat zou zelfmoord zijn.

  Like

 3. Duchesne // april 1, 2018 om 14:00 //

  Wat ik niet snap, Turkije is zo enorm kwetsbaar, hun energievoorziening komt bijna volledig van import en waterkracht, met wat bruinkool dat ze kunnen opstoken.
  Lijkt mij dat als je een overmacht aan tanks in je voortuin vind je beter kunt kijken waar die vandaan komen en daar gaan rondneuzen….
  Dat de Koerden in turkije zlef het gevecht brengen en dan vooral de energie sector pakken, dat is ongeveer hetzelfde als de strot van Erdogan dichtknijpen. Als mensen geld verliezen door erdogans handelingen dan is Erdogan ook snel exit.
  een leider zonder financieelwe steun is niets, en Erdogan heeft ook mensen die hem steunen, anders kon hij onmogelijk dit soort uitspraken doen.

  En Erdogan vergeet een ding, Putin vergeet en vergeeft niet, Putin stelt enkel de wraak en vergelding uit. Erdogan leeft en spreekt bij de gratie van Rusland, niet omdat hij zo geweldig is want een groot deel van zijn volk verliest alles qua middelen van bestaan. Om macht te houden heeft hij oorlog nodig. Erdogan vergelijken met Hitler is dan ook niet handig, Hitler bracht werk en vooruitgang, en later pas ondergang. Erdogan brengt niets behalve economische ineenstorting. Volgens mij gaat een volle buik voor een gevulde bidmat, in iedere cultuur…kwestie van honger hebben…

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // april 1, 2018 om 14:05 //

  Deze video’s zijn wel interessant om op te abonneren

  Like

 5. polderboy // april 1, 2018 om 16:14 //

  Erdogan lukt het toch om Turken te ontvoeren uit Kosovo en Maleisië, en ze te martelen, en zegt dat een van de volgende die zal verdwijnen, de door hem gehate Turk Gulen uit de VS is:
  https://www.turkishminute.com/2018/04/01/report-kosovo-pm-visits-wives-of-teachers-secretly-removed-to-turkey/
  https://stockholmcf.org/cellmate-teacher-abducted-by-turkeys-mit-from-malaysia-subjected-to-torture-in-ankara/
  https://www.turkishminute.com/2018/04/01/erdogan-says-gulen-will-be-abducted-just-like-6-turks-in-kosovo/

  Erdogan brult wel, maar maakt ook waar wat hij zegt.
  Maar goed, onze EU bestuurders vinden de dialoog erg belangrijk tegen deze veldheer en zijn jihad legioenen, welke dialoog volgens Rutte achter de schermen plaatsvindt en enorme vruchten afwerpt: welke vruchten buiten ons zicht achter de schermen liggen natuurlijk..

  Like

 6. Two coalition troops killed by IED in Manbij, Syria

  US Master Sergeant Jonathan Dunbar, 36, from Austin, Texas, and British Sergeant Matt Tonroe, both members of special operations units, were killed on March 29, in Manbij, in northern Syria, when their armored car struck an improvised explosive device. Five other service members were wounded in the same attack. DEBKAfile: It is not clear who laid the device – whether one of the local militias hired by Turkey to fight Kurdish forces or some terrorist organization.

  https://www.debka.com/mivzak/a-us-soldier-killed-by-ied-in-manbij-syria/

  Like

 7. Ach die kleuter-turk met z`n rurale minderwaardigheidscomplex word echt veel te machtig weergegeven, ha ha, laat me niet lachen, als Amerika zijn klauwen er vanaf trekt, – want bij de gratie van de CIA aan de macht daar (Obama erfenis) plus een foto als keihard bewijs dat toen hij nog geen premier was met Soros en jawel overal waar stront is met Mabel Wisse Smit aan de tafel zit jaren terug – valt het hele AK-partij kaartenhuis in elkaar en bij eventueel geen gehoor dan flink wat aanslagen, bom op dat protspaleis, id. en als dat eventueel nog niet werkt een totaal nieuwe coup waar de boze andere helft van de Turkse bevolking hem Ceausescuiaans aan stukken scheurt als een zwijn op straat! Zou het HEEERLIJK vinden!
  Putin moet hem niet, alleen gesprekspartner uit tactische overwegingen, Israël niet, Chinezen al helemaal niet, i.v.m. de Oeigoeren (Oost Kazachstan) en hij heeft verder als een echte kleuter met alle partijen in de wereld ruzie, kortom: hij is potentieel al varkensvoer als het er op aankomt.
  Natuurlijk winnen die Amerikanen DAT als ze willen, zelfs met het grootste gemak, maar doen dit niet voor bekende redenen. TURKIJE STELT GEEN POEPREET VOOR. :PUNT!

  Like

 8. Like

 9. Liked by 1 persoon

 10. Wachten op een goede sniper. en is Turkije onthoofd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s