Nieuw

“Duivelse christen” had geen lamsvlees, moslim belaagt hem met mes

Pixabay

Het nieuwe spannende Zweden – Op 1 mei brak een krakeel uit in een grillbar in Sundbyberg. Toen de politie ter plekke arriveerde wilden twee klanten de eigenaar van de grillbar aangeven wegens discriminatie, omdat hij, volgens hen, geen eten aan hen wilde serveren.

De eigenaar van de grillbar van zijn kant wilde de klanten aangeven omdat ze hem hadden bedreigd. Eén van hen zou ook een grillschraper op de arm van de eigenaar hebben gegooid.

Enfin, we gaan terug naar mei 2016, toen het paar Amar Yaldoo en Sema Tümtürk met hun kleine kinderen aan het winkelen zijn en op een gegeven moment besluiten om een hapje te eten in de grillbar. Ze vragen NN of hij lamsvlees verkoopt, als het antwoord nee is, bestellen ze in plaats daarvan hamburgers.

Daarna wordt de vrouw, Sema, agressief en begint te schreeuwen; “Waarom verkoop je geen lamsvlees?”, “Duivelse christen” en “We sturen je terug naar Irak”. Wanneer NN zegt dat hij de politie gaat bellen, wordt hij met de dood bedreigd. Het stel geeft aan dat ze tot een bende behoren en wijzen naar een merkteken op het jasje van Amar.

Dan escaleert de situatie verder. Het stel verklaart dat ze NN en zijn broer gaan neuken. De heer Yaldoo wordt dan zo opgewonden dat hij fysiek tot de aanval overgaat. Hij strekt zich door het keukenluik, grijpt een bakpan en smijt deze naar NN. Daarna krijgt hij een 30 cm lang keukenmes in handen die ook richting NN vliegt en zijn bovenlichaam treft. Ten slotte gooit hij een zware hamburgerpers tegen de schouder van NN.

De rechtvaardiging van de vrouw is dat haar man om een hamburger had gevraagd waarop NN hen begon uit te schelden, schreeuwde denigrerende dingen over moslims en beschuldigde hen dat ze van de ISIS waren.

De verdediging van de echtgenoot is dat NN hen had uitgescholden voor “verdomde Arabische zwijnen”, waarop een “vreemde” sfeer ontstond en NN een hamburgerpers greep en deze naar hem zwaaide, de heer Yaldoo greep toen zelf ook een hamburgerpers en zwaaide deze een ook paar keer rond voordat hij het op de vloer gooide.

Een Zweedse getuige die de politie had gebeld bevestigt de versie van NN; Ze zeiden herhaaldelijk “we zullen je vermoorden, jij verdomde racist” en “we zullen jullie verdomde racisten vermoorden” tegen de man in de grillbar. Amar Yaldoo probeerde via het keukenluik in de grillkeuken te komen. Amar Yaldoo pakte een soort van kookgerei, zoals een tang of een spatel, waarmee hij de man in de keuken probeerde te slaan. De man in de keuken begeeft zich zo ver mogelijk naar achteren en werd niet bereikt door de slagen. Toen gooide Amar Yaldoo het keukengereedschap naar de man in de keuken. Hij denkt dat Amar Yaldoo drie tot vijf keer heeft gegooid, maar weet het niet zeker.

De moslima, Sema Tümtürk, is nu veroordeeld voor onwettige bedreigingen en heeft naast een geringe geldboete een voorwaardelijke straf gekregen.

Amar Yaldoo – Iraaks staatsburgerschap – is voor twee gevallen van mishandeling en grof onrechtmatig autorijden veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf. Hij is ook veroordeeld voor het mishandelen van een man die op een rijschool werkte, na een dispuut over inparkeren.

Amar Yaldoo heeft drie naamsveranderingen ondergaan – en bevindt zich in niet minder dan 26 secties in het strafregister met betrekking tot een breed scala aan vonnissen en overtredingen. Bijvoorbeeld in oktober 2017 voor grof illegaal autorijden, twee gevallen van openbaar dronkenschap en geringe narcoticamisdaden. Yaldoo heeft alleen een lagere school gevolgd en heeft nooit gewerkt. Is in de ziektewet vanwege een psychische aandoening, maar in 2010 werd er geen ernstige psychische stoornis bij hem gevonden. Hij is gediagnosticeerd met een “niet-gespecificeerde persoonlijkheidsstoornis” – en heeft sinds 2003-02-17 een permanente verblijfsvergunning.

Amar zegt dat hij met zijn gezin in een appartement in Hagsätra woont, maar het adres is niet correct. Dit verklaart hij met zijn bewering dat hij bij een vriend is ingeschreven om een ​​contactpersoon van de gezondheidszorg niet te missen. Later in het onderzoek beweert hij echter dat hij geen contact heeft met de gezondheidszorg. Volgens Ratsit (zoekprogramma) is Amar ingeschreven op een appartement van 40 m² in Vårby – samen met 2 andere mannen. Sema is alleen ingeschreven op een appartement van 89 m² in Bandhagen.

Strafblad van Amar Yaldoo

Vonnis Södertörns Rechtbank B 3928-17

Bron:

”Jävla rasist” hade inte lammkorv, då kastade muslim kniv mot kioskägaren

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on “Duivelse christen” had geen lamsvlees, moslim belaagt hem met mes

 1. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2018 om 02:32 //

  Je zou kunnen zeggen dat ze denken overal mee weg te komen, helaas denken ze dat niet allen, het is ook zo. Het is onverklaarbaar dat iemand die in zo’n korte tijd zo vaak over de schreef gaat toch een verblijfsvergunning krijgt.
  Ach één troost, hij loopt een keer tegen de verkeerde aan.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // april 1, 2018 om 02:33 //

  toppunt van discriminatie is natuurlijk weer een moslim.
  Ze zijn ook nogal toppunt van veel andere dingen zoals onverdraagzaamheid of ontvlambaar heid, smerigheid, debielheid, crimineelheid, enz….

  Liked by 1 persoon

 3. jackvanderveen // april 1, 2018 om 08:08 //

  Zoals wij ons in water wassen vanwege de reinigende werking, zo wast dit type gangsters zich in verontreinigende onschuld. Dus blijven stinken, net varkens dat tuig.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // april 1, 2018 om 11:11 //

  Hier nog zo’n asielparasiet

  Like

 5. Het is net een slechte soap. Lekker droppen boven eigen land waar alles beter is.

  Liked by 1 persoon

 6. Waarom niet elders gaan eten? Ik eet ook niet waar ze niets van mijn gading hebben.

  Liked by 1 persoon

 7. Nee hoor die loopt nooit tegen de lamp gewoon weer een andere ID

  Liked by 1 persoon

 8. Ik weet ook nog een goed grillhuis geen kopvodden of geitenneukers heerlijk eten .
  http://ermelo.slagerijgelderblom.nl/varken-aan-t-spit

  Like

 9. Peetje // april 1, 2018 om 23:48 //

  Goor islamistisch geteisum zowel die gore kerels als die wandelende broedkippen met die gore kopvodden!!

  Liked by 1 persoon

 10. Zoek naar woorden……..heb mijn dikke Van Dalen erbij gepakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s