Nieuw

Dat zei ik toch ?

Dát zou Geert Wilders nou eens luidkeels moeten roepen ! Wat wil het geval ? Staatssecretaris Mark Harbers (VVD) van “Asielzaken” presenteerde enkele dagen geleden een integraal plan van aanpak om de immigratie terug te dringen. Harbers heeft een plan uitgestippeld om migratie van begin tot einde in goede banen te leiden. Nu moet Europa over de brug komen.

Het plan is opgesteld in overleg met de ministers Kasja Ollongren (D66) van Binnenlandse Zaken, Stef Blok (VVD) van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag (D66) van Ontwikkelingssamenwerking en Wouter Koolmees (D66) van Sociale Zaken.  Ooit gelanceerd als idee van VVD-Kamerlid Malik Azmani, nu kabinetsbeleid: het verbeteren van opvang in de regio. Klinkt akelig bekend of niet ? Harbers wil dat migranten niet alleen in de regio onderdak krijgen, maar ook aansluiting vinden in de samenleving. Nederland wil nabijgelegen landen stimuleren om meer te doen voor migranten. De migranten die toch doorreizen naar Nederland, wil Harbers terugsturen. Nou wie weet moet je nog een stap teruggaan, ze mogen gewoon geen stap aan land zetten !

“Binnen diezelfde Europese Unie moet worden opgetreden tegen het zogeheten ‘asielhoppen’, waarbij asielzoekers met hun aanvraag wachten tot ze beland zijn in een land met goede sociale voorzieningen, zoals Nederland, Duitsland of Zweden. Harbers wil dat ze bij aankomst in een veilig land gaan registreren. Dit uitgangspunt moet in overleg met de Europese Unie worden beklonken.” Dat is helemaal ronduit bizar, zo staat het namelijk allang in de wet en regelgeving, het is alleen al die tijd niet uitgevoerd!

Harbers wil de politieke migranten na verloop van tijd laten terugkeren, in de Volkskrant zegt Harbers dat de asielduur moet wordt teruggebracht naar drie jaar. Tegelijkertijd wordt van statushouders verwacht dat ze integreren en de Nederlandse taal leren. Ook wil Harbers de legale migratie bevorderen, waarbij gekeken wordt naar vraag en aanbod van arbeid. Nee meneer Harbers, mensen die wachten op terugkeer hoeven niet te integreren daarmee schep je verwachtingen dat ze wellicht toch mogen blijven, dan loop je ook het risico op een zoveelste generaal pardon met alle gevolgen van dien.

idea-1880978_640

Het hele stel is behoorlijk kort van memorie, toen Wilders heel aan het begin van het drama met deze oplossing kwam werd hij door dezelfde partijen weggehoond en nog net niet met pek en veren weggeschopt. Nu komen ze met een ordinaire kopie van de plannen van Wilders en doen ze alsof ze het geruite garen hebben uitgevonden. Vroeger noemden ze dat pronken met andermans veren. En al die journalisten kakelen het braaf na terwijl er niet eentje is die iets zegt in de trant van “dat plan was toch al eerder door Wilders geopperd ?”

Het is goedkoop gekakel voor de bühne wat ik u brom !

Tijl Uylenspiegel person-3160881_640

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

14 Comments on Dat zei ik toch ?

 1. Fransdo // april 1, 2018 om 14:38 //

  Ik kan je zo 10 voorbeelden noemen van plannen die al eerder door Wilders zijn geopperd, toen zijn weggehoond en jaren later als eigen plan werden gepresenteerd. En in de tussentijd maar roepen dat Wilders nooit met oplossingen komt. Het probleem is dat de meeste politici zo achter lopen in vergelijking met Wilders dat het bijna zielig wordt.

  Liked by 4 people

 2. Fransdo // april 1, 2018 om 14:38 //

  Test

  Like

 3. Het is goedkoop gekakel voor de bühne wat ik u brom ! Het is symboolpolitiek, sluit de grenzen per direct Mark Harbers, bijgoochem!

  Liked by 4 people

 4. Kabinet komt met “briljant plan” omtrent immigratiebeleid

  Eindelijk, we gaan iets merken van het kabinet omtrent het immigratiebeleid. Na 208 dagen komt het kabinet met een ‘terugduwplan’ voor asielzoekers. Ja, u leest het goed; een terugduwplan. Niet dat we het niet gewend zijn maar VVD, CDA, D66 en CU stellen teleur. Dit plan moet ervoor zorgen dat het minder aantrekkelijk wordt voor asielzoekers om naar Nederland te komen. >>>> https://www.stopdebankiers.com/kabinet-komt-met-briljant-plan-omtrent-immigratiebeleid/

  Like

 5. Ik schreef er twee dagen geleden dit over:

  Harbers wil EU verleiden met ambitieus migratieplan: afpersingseuro’s in Afrika storten, migratie bevorderen en helemaal niemand terugsturen
  https://fenixx.org/2018/03/30/harbers-wil-eu-verleiden-met-ambitieus-migratieplan-afpersingseuros-in-afrika-storten-migratie-bevorderen-en-helemaal-niemand-terugsturen/

  Liked by 2 people

 6. ReaGluurder // april 1, 2018 om 18:00 //

  Too little too late! Het zaad voor een zeer instabiele periode in W-Eu is reeds lang gezaaid! Hun achterkleinkinderen gaan de decennia LAFFE POLITIEK van deze Landverraders aan den lijve meemaken! Er is gewaarschuwd!!

  Liked by 3 people

 7. Allemaal gelul in de ruimte van die vvd en consorten.
  Er gaat helemaal niks veranderen…oh toch wel, het wordt allemaal nog veel erger.

  Liked by 1 persoon

 8. Als er nooit iemand op Wilders had gestemd dan hadden onze hoofden nu al over straat gerold.

  Liked by 2 people

 9. Liked by 2 people

 10. Horatius // april 2, 2018 om 12:13 //

  Allemaal mooie plannen om de achterban van de VVD rustig te houden en waar in de praktijk geen mallemoer van terecht gaat komen.

  Daar zorgen de Asieladvocatuur, de rechterlijke macht tot zelfs het Europees Hof van Justitie in Straatsburg wel voor.
  Wat de bootvluchtelingen betreft; de aanpak van de mensensmokkelaars is nooit in de praktijk gebracht. Het is een publiek geheim dat er onderweg talloze christenen overboord gekieperd zijn door uiteraard moslimvluchtelingen.

  Dat er met name onder de vluchtelingen afkomstig uit Afghanistan en Syrië vele oorlogsmisdadigers zitten is ook al geruime tijd bekend. Maar hard bewijsmateriaal en de onvermijdelijke mensenrechten staan daadwerkelijke berechting gevolgd door repatriëring in de weg.
  Bij een gedwongen terugkeer lopen deze misdadigers namelijk het risico gemarteld te worden is hier het softe excuus.
  Samenvattend: we gaan met zijn allen ten onder aan een verweekte mentaliteit ingegeven door het linkse dogma ‘de wereld is van iedereen.’

  Opvang in de regio is uiteraard de allerbeste optie, waarbij de Saharawoestijn vanwege logistieke redenen onze voorkeur verdient. Aan- en afvoer en verzorging ter plekke. En onder afvoer verstaan wij na gedane arbeid (het graven van irrigatiekanalen) retour sturen naar de landen van herkomst.

  Met een aanmoedigingspremie bestaande uit een geit en een foto van Geert Wilders (met handtekening!) als de politicus die de basis heeft gelegd voor deze humane oplossing die in het directe belang is voor de toekomst van Europa en Afrika.

  Liked by 3 people

 11. Horatius // april 2, 2018 om 12:13

  Daar zorgen de Asieladvocatuur, de rechterlijke macht tot zelfs het Europees Hof van Justitie in Straatsburg wel voor. Ben het volledig met je eens, dit rijtje instellingen zijn de uitvoerende organen van de EU, die op zijn beurt weer resulteert onder het ‘NWO’ of wat het ook precies moge zijn. De voorgaande nationale regeringen in wat voor een samenstelling dan ook voerden gewoon stiekem het nazi Bilderberg project uit.

  Liked by 1 persoon

 12. Het grote misleidende geopolitieke machtsspel

  2018 © Arend Zeevat

  In dit artikel wil ik de nu uiterst gevaarlijke wereldsituatie (HIER, HIER en HIER) vanuit verschillende invalshoeken belichten. De focus wil ik daarbij leggen op de zeer misleidende geopolitieke tegenstellingen, die ons via de media worden voorgehouden. Het is mijn beleving dat ook vele alternatieve media meedoen aan het in stand houden van die tegenstellingen, door partij te kiezen voor een op de voorgrond tredend politieke marionet. Deze wordt dan als een heilbrenger aangemerkt en iedere kritiek daarop wordt te vuur en te zwaard bestreden. Als argumenten niets meer brengen wordt de criticaster op persoonlijk niveau bestreden. Ik heb het zelf allemaal mee mogen maken. Lees verder >>> https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/arend-zeevat/het-grote-misleidende-geopolitieke-machtsspel/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+Wanttoknownl+%28WantToKnow.nl%29

  Like

 13. LUISTER NU EENS WAT IK ZEG…..
  Dit SLOOPKABINET is voor géén cent te vertrouwen………!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s