Nieuw

Virginia moskee verklaart: Politiek is ons wapen

Het Dar Al-Hijrah Islamic Center in Falls Church, Virginia, is nooit bekend geweest als een gematigde instelling.

In de jaren negentig van de vorige eeuw maakte Mohammed al-Hanooti deel uit van de imams. Hij riep zijn congregatie op “klaar te zijn voor de jihad” en verklaarde dat “de vloek van Allah op de Joden zal worden geopenbaard”. In 2001 was de imam Anwar al-Awlaki, die later een van de hoogste leiders van Al-Qaeda werd, voor zijn dood in een drone strike. Daarop volgende imams en leidinggevenden waren Mohammed Adam El-Sheikh, die ook als leidinggevende fungeerde bij een Al-Qaeda front-organisatie, en Johari Abdulmalik, die ooit aanvallen op Israël aanmoedigde. De huidige imam, Shaker Elsayed, werd meer recent op grote schaal veroordeeld en kreeg media-aandacht nadat hij was betrapt op het bepleiten van genitale verminking van vrouwen. Ook heeft hij eens zijn steun uitgesproken voor zelfmoordaanslagen.

Maar ondanks deze lange, lange geschiedenis van extremisme blijft Dar Al-Hijrah politieke steun genieten. Zowel staatsvertegenwoordigers als de congresleden van de natie blijven de instelling prijzen en bezoeken. Dar Al-Hijrah is in feite een belangrijke stop op het campagnetraject in Virginia, en de moskee stond aan het hoofd van een initiatief om een miljoen moslimkiezers te registreren voor de presidentsverkiezingen van 2016.

Legale islamitische groeperingen werken er hard aan om democratische processen uit te buiten om hun eigen antidemocratische agenda vooruit te helpen. De reden voor Dar Al-Hijrah’s sterke betrokkenheid bij zowel de staats- als de nationale politiek is nu vrij openhartig uitgelegd in deze recente Facebook-post, waarin een citaat staat van de prominente extremistische geestelijke Siraj Wahhaj:

“Zolang je je herinnert dat als je betrokken raakt bij de politiek, moet je heel voorzichtig zijn dat uw leider is voor Allah. Je raakt niet betrokken bij de politiek [sic] omdat dat het Amerikaanse ding is om te doen. Je raakt betrokken omdat politiek een wapen is om te gebruiken in de zaak van de Islam”.

(Voor meer informatie over Siraj Wahhaj’s eigen bijzonder gewelddadige haat, klik hier)

Als de politiek nu openlijk wordt erkend als een ideologisch wapen voor Dar Al Hijrah en het islamitische netwerk dat zij leidt, kunnen we dan eindelijk onze politici zover krijgen dat ze stoppen met het leveren van munitie?

Bron:

https://creepingsharia.wordpress.com/2018/03/31/virginia-mosque-declares-politics-is-our-weapon/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Virginia moskee verklaart: Politiek is ons wapen

 1. antiislamnu // maart 31, 2018 om 20:24 //

  Onze politici hebben of een betonnen plaat voor hun kop en moeten gigantisch bijgeschoold worden wat de islam betreft.
  Of het interesseert ze geen hol als ze maar aan de macht blijven ik denk het laatste

  Like

 2. Scrutinizer // maart 31, 2018 om 21:34 //

  Falls Church, is dat niet waar het pentagon zit?

  Like

 3. Duchesne // april 1, 2018 om 13:48 //

  “onze’ politici zijn gekocht. Geen plaat voor de kop, gewoon collaboreren en ondertussen stelen, zowel direct als via het toewijzen van baantjes en comissariaten en andere ongein. Als ze alles wat ze roven zelf moesten dragen kwamen ze geen stap meer vooruit, werden ze geplet door hun buit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s