Nieuw

Turkije veroorzaakt regeringscrisis in Kosovo

De premier van Kosovo ontslaat de minister van Binnenlandse Zaken over Turkse arrestaties

De Kosovaarse premier Ramush Haradinaj ontsloeg vrijdag de minister van Binnenlandse Zaken en het hoofd van de geheime dienst van het land omdat hem niet was verteld dat zes Turkse staatsburgers naar Turkije zouden worden gedeporteerd.

De zes werden donderdag in Kosovo gearresteerd wegens vermeende banden met scholen die door de Gulen beweging worden gefinancierd, waaraan Ankara de schuld geeft van een mislukte staatsgreep in 2016.

“De hele operatie – het intrekken van hun verblijfsvergunning, detentie, nooddeportatie en de geheime uitlevering aan Turkije van de zes Turkse burgers van Kosovo grondgebied – werd uitgevoerd zonder mijn medeweten en zonder mijn toestemming,” zei Haradinaj in een verklaring.

Reuters >>

Erdogan gebruikt de Balkan weer als bruggenhoofd om Europa aan te vallen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Turkije veroorzaakt regeringscrisis in Kosovo

  1. Alleen al het feit dat Kosovo wordt beschermd omdat het een moslimland is, geeft mij een vieze smaak in de mond. Hopelijk veegt Servië m.b.v. “broedervolk” Rusland, de vloer aan met die fascisten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s