Nieuw

‘Tampon-jihad’ – Tamponbelasting wordt gebruikt om asieljihadisten en niet-blanke minderheden te huisvesten

invasiërs in Londen, screenshot YT

Een gespecialiseerde woningbouwvereniging heeft met succes een bod gedaan op £ 1 miljoen uit de ‘tamponbelasting’, die nu een reeks projecten zal financieren gericht op migranten en vluchtelingen die naar het Verenigd Koninkrijk komen.

Arhag Housing Association heeft de zeven cijfers tellende meevaller van de belastingbetaler ontvangen van de afdeling Digital, Culture, Media and Sport, na een succesvolle aanvraag voor financiering van £ 15 miljoen die is opgehaald met belastingen op tampons.

Het Tamponbelastingfonds bestaat omdat de regering volgens de regels van de Europese Unie BTW moet heffen op sanitaire producten voor vrouwen – geld dat via de belasting wordt ingezameld, gaat naar een fonds ter ondersteuning van vrouwenorganisaties.

Tampontax protest, screenshot YT

De verhuurder is van plan het geld te gebruiken om leiding te geven aan een reeks projecten voor BME-vrouwen, waaronder onderwijs, werkgelegenheid en het helpen van vrouwen om te ontsnappen aan gendergerelateerd geweld.

De verhuurder zei ook dat het van plan was verder te gaan dan huisvesting door een ​​reeks diensten aan te bieden met partners voor migranten en vluchtelingen in het VK.

“Dit is een essentiële financiering die ervoor zal zorgen dat de volgende fase van onze plannen om de dienstverlening aan kwetsbare migranten en vluchtelingen in de hoofdstad uit te breiden, op een zeer stabiele financiële basis zal beginnen”, zei chief executive Cedric Boston van Arhag.

“Het cumulatieve effect van wijzigingen in belastingen, voordelen en overheidsuitgaven voor diensten sinds 2010 heeft een onevenredig effect gehad op zwarte en minderheden etnische (BME) vrouwen, vooral omdat het samengaat met reeds bestaande structurele ongelijkheden.”

Het bedrag van 1 miljoen pond zal ook worden gebruikt om “integratietrajecten” en succesvolle deelname aan het economische leven te bieden en betrokkenheid en deelname aan het maatschappelijke leven te bevorderen.

Arhag zegt dat het een onafhankelijke BME-organisatie is die “stabiliteit en veiligheid biedt aan kwetsbare vluchtelingen en migranten in Londen door ondersteuning en huisvesting te bieden, zodat ze onafhankelijkheid en gelijke kansen in het leven kunnen bereiken”.

Bron:
https://altnewsmedia.net/news/tampon-tax-funding-directed-towards-migrant-and-refugee-work/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on ‘Tampon-jihad’ – Tamponbelasting wordt gebruikt om asieljihadisten en niet-blanke minderheden te huisvesten

 1. Duchesne // maart 31, 2018 om 22:21 //

  Op mijn hond word ook belasting geheven, en ik moet het dier aan een lijn meenemen, zelfs in het bos moet er een touw aan vast. Waarom is mij een raadsel. Hij is braaf, brengt overal vreugde en valt niemand lastig.

  Er lopen vele wezens rond in Europa die geen belasting betalen, overal schijten en een gevaar zijn voor onze volksgezondheid. Ze zitten niet aan de lijn, krijgen geld uit de belastingpot en enkel een complete wereldvreemde word er blij van.

  Ik heb een oplossing:

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // maart 31, 2018 om 22:26 //

  p.s. het anders gebruiken van inkomsten is ook hier ter lande een punt van aandacht: van de 80 miljoen die door de overheid is uitgetrokken om langdurig zieken te reintergrereen is 16 miljoen in het potje herkeuring gestopt, om extra keuringsartsen aan te werven. Of duidelijker, 16 miljoen is om iedereen uit de uitkeringen te gooien, want ook dat is reintergratie, blijkbaar…

  Je zou verwachten dat geld bestemd voor reintergratie gebruikt werd voor reintergratie, voor werk. Dus niet, blijkbaar is de betekenis van woorden niet meer hetzelfde als er in de dikke Van Dale staat, zelfs niet in de meest recente versie…

  Nu even over democratie en stemrecht….ach laat maar, nutteloos.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 31, 2018 om 23:12 //

  Ja dat is niet eerlijk Duchesne, je eindigt je eerste reactie met; Ik heb een oplossing:
  En vervolgens stop je ! Nou ben ik nieuwsgierig gemaakt !
  😀

  Like

 4. skeeter // maart 31, 2018 om 23:18 //

  Tijl, oplossingen zat maar mogen meestal niet worden genoemd.

  Like

 5. templars2017 // maart 31, 2018 om 23:19 //

  Bij ons is zelfs de lengte van de lijn voor de hond wettelijk vastgesteld ,op gemeentegrond volgens de criteria van het gemeente bestuur ,op nationaal vlak in bvb een bos ,niet meer dan 2 meter , en niet van de paadjes afgaan anders kan je onheroepelijke bodemschade aanbrengen ….
  Wanneer komt er een regelgeving om volledig kierewiet gedraaide bosapen en zandkevers aan de lijn te hangen ? maar hier rijst een grote vraag wie gaat die lijn vasthouden????
  Wilde beesten die levensbedreigend gedrag hebben mogen normaal niet in de vrije natuur rondlopen maar horen thuis in een zoo……..achter tralies…..

  Like

 6. trebor2110 // maart 31, 2018 om 23:26 //

  huuuhhh 1 april ??????

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s