Nieuw

Syrische Merkelinvasiër fakkelt compleet woonblok af in een razende vuurjihad – 1 dode, 16 gewonden, 34 mensen dakloos, meerdere dode huisdieren

Leipzig twee mensen springen van de zesde verdieping, screenshot YT

In beelden die doen denken aan 9-11 springen bewoners vanaf de zesde verdieping in het springkussen van de brandweer en breken hun botten. Een moeder geeft haar baby het raam uit zodat de redders hem kunnen pakken. 34 mensen verliezen hun huis aan de vlammen.

Leipzig – Dramatische scènes vonden donderdagavond plaats in Leipzig. Bij een brand in een woongebouw kwam één persoon om het leven en raakten 16 mensen gewond. De politie heeft al een verdachte gearresteerd die verantwoordelijk is voor de brand. Dit is een Syrische bewoner (32) van het huis.

Leipzig, twee mensen staan op het dak en schreeuwen om hulp, eentje zwaait met een zaklamp om de aandacht te trekken, screenshot YT

Wat was er gebeurd?

Donderdagavond rond 23.00 uur: Een vuilnisbak in de achtertuin van Wurzener Straße wordt in brand gestoken. Binnen een paar minuten verspreiden de vlammen zich naar de bovenste verdieping van het zes verdiepingen tellende huis.

Leipzig, een moeder op de vijfde verdieping geeft haar baby aan de brandweer te midden van dikke rookwolken terwijl het vuur verder oprukt naar de om hulp schreeuwende mensen op het dak, screenshot YT

In de nacht van donderdag op Goede Vrijdag waren 120 brandweerlieden druk in de weer om de 34 bewoners van het huis in veiligheid te brengen. 16 mensen raakten gewond: zij leden aan brandwonden, rookvergiftiging en botbreuken. Het aantal gewonden is herhaaldelijk gecorrigeerd. Eerst werden 17 meldingen gedaan, later werd het aantal gecorrigeerd naar 14 en uiteindelijk naar 16. Volgens de politie, is één van de verwonden momenteel in een kritieke toestand.

Leipzig, het pand is compleet verloren door de brandstichtingsjihad van de Syriër, screenshot YT

“Tot nu toe kan niet worden uitgesloten dat er nog iemand in het gebouw aanwezig is. Onze kameraden scannen alles met thermische camera’s”, zegt brandweerwoordvoerder Torsten Kolbe (45). “We moeten ook gloei-nesten blijven blussen”.

Tijdens het doorzoeken van het gebouw in de vroege namiddag, werd een lijk gevonden op de vierde verdieping van het gebouw. Verschillende huisdieren zijn ook omgekomen in de vlammen.

Leipzig, nablussen, screenshot YT

Het huis wordt momenteel onderzocht door een bouwkundig ingenieur. De meest buitenlandse huurders verblijven bij familie en vrienden of werden door de stad gehuisvest. Pas in de avonduren op vrijdag moet worden besloten hoe het verder gaat en of de bewoners weer in huis mogen om kostbaarheden veilig te stellen.

Bron: Bild en You-Tube

Ook deze aanslag zal weer niet als een aanslag geteld worden, en de miljoenen die het kost zullen niet opgeteld worden bij de kosten van de immigratiejihad.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Syrische Merkelinvasiër fakkelt compleet woonblok af in een razende vuurjihad – 1 dode, 16 gewonden, 34 mensen dakloos, meerdere dode huisdieren

 1. Geeft je toch een “rijk” gevoel.
  Merkel for more misery!

  Liked by 1 persoon

 2. ReaGluurder // maart 31, 2018 om 09:03 //

  Hoort allemaal bij de sloop van Duitsland, West-Europa! AllahAkbar!

  Liked by 2 people

 3. polderboy // maart 31, 2018 om 09:35 //

  Ik lees hoe het staatsmedium de NOS het brengt:
  “Ontstond brand in het trappenhuis, vermoedelijk brandstichting? Dertien mensen moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Twee mensen moesten naar beneden springen.”
  https://nos.nl/artikel/2225013-zeventien-gewonden-door-brand-in-appartementencomplex-leipzig.html
  Nou, ja, schaafwondje hier en daar dus. Doorlopen mensen…Overigens woonde er geen Rus in de buurt, dus de schuldige weten ze nog niet wie het is.

  Twan Huys van de NOS zal wel gedacht hebben, dat die Syriër meende dat het collaborateurs waren van Assad, de daar in dat pand woonden, zoals Twan de vermoordde Pater Frans ook omschreef als een collaborateur van Assad. Tja, collaborateurs, de ergste soort natuurlijk, denk Twan.
  En die Syriër zal dus wel een rebel zijn geweest, een vrijheidsstrijder, een ISIS of Nusra “insurgent” die eerder gewoon openlijk optrok samen met die “Free Syrian Army”, die door onze bondgenoot Erdogan wordt gesteund. Nou, gelukkig heeft die heldhaftige vluchteling hier een plekje gekregen.

  Liked by 2 people

 4. Het vuil steekt vuil aan, ze hebben wat met vuilnis die ratten, het is gewoon ALLEMAAL vuil en vies goor volk en europa gaat daar aan ten onder door LINKS en de stompzinnigen die daar voor kiezen…….

  Liked by 1 persoon

 5. Eigen volk eerst // maart 31, 2018 om 10:35 //

  Ik hoop dat de Duitsers hierdoor in opstand komen. Elk weekend zijn er in de grote steden al demonstraties tegen de mosliminvasie. Waar wij niets van zien bij de NOS. Merkel en de EU moeten weg om het weer een beetje goed te krijgen. Dit kan niet doorgaan. Binnen afzienbare tijd is Europa verworden tot een derde wereldland met de sharia. We moeten dit samen met alle Europeanen stoppen.

  Liked by 2 people

 6. verschrikkelijk, woon je daar krijg je een Syrier in het wooncomplex en zie daar 1 dode, helaas dode dieren, alles weg door iemand die lekker in Syrie had moeten blijven, ze zaaien alleen dood en verderf

  Liked by 1 persoon

 7. Het moet eerst veel en veel en veel erger worden voordat er enigszins van een acceptabel situatie gesproken kan worden, maar tegen die tijd woont men in een dictatoriale staatsstructuur waar de politie, justitie en veiligheidsdiensten op een kafkaiaanse, Stasi-achtige manier vorm gegeven zijn, waarin de burger ten onder gaan in een volkomen kansloze strijd tegen dit beoogde totalitair bewind.

  Liked by 3 people

 8. Johanna // maart 31, 2018 om 14:51 //

  En ik had besloten om geen woning te kopen uit angst voor moslim buren (waardevermindering). Nu leef ik met angst voor moslim ratten (in een huurwoning). Ze kruipen overall.

  Liked by 1 persoon

 9. skeeter // maart 31, 2018 om 20:35 //

  Krijg je met deze tyfus kutten.

  Liked by 1 persoon

 10. Ratten en kakkerlakken kruipen ook overal.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s