Nieuw

Oostenrijk heeft 50 boetes opgelegd wegens overtreding van de Burqa Ban-wet in zes maanden

Midden-Europa Oostenrijk heeft 50 boetes opgelegd aan overtreders van het volledige gezichtsbedekkingsverbod in de eerste zes maanden sinds de inwerkingtreding ervan, elk met een straf van maximaal 150 euro.

Om aan te tonen hoe effectief het verbod is geweest in het veranderen van gedrag en het ontmoedigen van de kleding op openbare plaatsen in het land, werd het grootste deel van de 50 opgelegde boetes opgelegd in de eerste twee maanden na oktober 2017 toen het verbod van kracht werd.

De geldboeten waren ook voornamelijk gelokaliseerd in de hoofdstad van Oostenrijk, Wenen en de meeste kosmopolitische steden, met slechts negen in Neder-Oostenrijk en zes in Tirol, meldt de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Oostenrijk heeft 50 boetes opgelegd wegens overtreding van de Burqa Ban-wet in zes maanden

  1. Ja dat heeft een reden en die reden is dat ik geen politie agent in
    Oostenrijk ben anders waren ze binnen gelopen daar pakken met geld .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s