Nieuw

Nederturkjes wachten gevlucht Koerdisch meisje op met vlindermes en noemen haar hoer

Door: Niek Opten

ARNHEM/ ELST – Een 16-jarige Koerdische vluchteling uit Elst werd vorige week geslagen en bedreigd door vier Turkse Nederlanders in Arnhem. Omdat ze demonstreert tegen de oorlog in haar moederland Syrië.

Zilan fietste vorige week woensdag om 12.30 uur van haar school in Arnhem naar huis, toen ze in Arnhem-Zuid werd opgewacht door vier Turkse Nederlanders tussen de 17 en 20 jaar oud.

Gevlucht
,,Ik kende ze niet, maar ze waren duidelijk op mij aan het wachten’’, vertelt het 16-jarige meisje in bijna accentloos Nederlands. Ze doet haar verhaal thuis, een paar dagen na het incident. Ze is drie jaar geleden met haar moeder uit het noorden van Syrië gevlucht voor het oorlogsgeweld, hun vader achterna naar Nederland.

Lees verder:

https://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/turkse-jongens-wachten-zilan-op-en-noemen-haar-hoer-dacht-dat-ik-hier-veilig-was~a53e8b79/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nederturkjes wachten gevlucht Koerdisch meisje op met vlindermes en noemen haar hoer

 1. Duchesne // maart 31, 2018 om 21:20 //

  Getuigen worden gevraagd zich te melden……blijkbaar wil de overheid nog niet inzien dat ze de strijd verloren hebben, dit land is niet veilig meer, en veiligheid gegarandeerd door de overheid is als safe sex met een gescheurd condoom, je hebt maatregelen genomen maar je weet dat het niet meer dan uiterlijk vertoon is en nul waarde heeft.
  En toch doorgaan….zolang de belasting kan worden geheven maakt het hun allemaal geen moer uit…..

  Advies van een burger: alle tweede paspoorten innemen, laat ze kiezen of ze bij ons en met ons zijn of laat ze naar hun paradijs vertrekken. Zonder die stap van het opheffen van twee paspoorten word het nooit ook maart iets, enkel meer en meer zwart en ellende op straat. Met vlindermes en ak/pistool binnen handbereik en wij met 112…

  En ondertussen moeten wij als burgers van dit land de achterlijke ontkenning van de overheid met alle gevolgen ervan ondergaan, alsof dat gescheurde overheids condoom nog jaren dienst gaat doen….

  De baby is lelijker dan het nageboorte en de geslachts ziekten legio en door etterend.
  Multiculti noemt men dat.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // maart 31, 2018 om 23:12 //

  niks aan toe te voegen ………………..

  Like

 3. skeeter // maart 31, 2018 om 23:29 //

  Ze dacht dat ze veilig was in NL? Beetje dom, ze dacht zeker dat ze in hongarije was.

  Like

 4. polderboy // april 1, 2018 om 09:40 //

  Benieuwd hoe ze die oeigoerse Turken in Xinjiang in China aanpakken?
  Die begonnen meer dan 150 Han chinezen af te slachten in 2009, een getal waar Erdogan zijn bed nog niet voor uitkomt natuurlijk.
  https://en.wikipedia.org/wiki/July_2009_%C3%9Cr%C3%BCmqi_riots

  Maar goed, hier kunnen Turkse messentrekkers op straat roedels islamitische roofdieren vormen, die dan niet als Nazi’s en NSBers op Jodinnen jagen, maar gelijk daaraan op Koerdische jonge vrouwen.
  Dat Chinese bestuur kan zoiets blijkbaar voorkomen, wat nu laten die Turken het daar wel uit hoofd om zich zo laf, goor en laag te gedragen?

  Like

 5. trebor2110 // april 2, 2018 om 11:41 //

  , vertelt het 16-jarige meisje in bijna accentloos Nederlands.
  Ze is drie jaar geleden met haar moeder uit het noorden van Syrië gevlucht

  Het kan dus gewoon , bijna accentloos in 3 jaar kunnen veel van die gastjes m/v een een voorbeeld aan nemen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s