Nieuw

Katie Hopkins: “Too rude for America!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Katie Hopkins: “Too rude for America!”

 1. Tijl Uylenspiegel // april 2, 2018 om 12:48 //

  Wow !!
  Wat is dat toch met sommige Engelsen dat ze hun gedachten zo mooi kunnen verwoorden en er zelfs grapjes in kunnen stoppen terwijl ze toch zo’n afschuwelijk verhaal te vertellen hebben.Deze vrouw heeft een heel ander verhaal te vertellen dan hem maar ondanks dat deed ze me erg denken aan Nigel Farage die diezelfde gave heeft.
  Helaas zullen haar verhalen niet in onze pers verschijnen, die hebben het te druk om wapenbezit in de USA te veroordelen, die willen helemaal geen hoogopgeleide en mondige vrouw die wapenbezit juist aanmoedigt.
  Makkelijk wel, als er iemand is die een andere en ongewenste mening vertolkt om hem of haar gewoon te negeren, om de verhalen van de Zuid-Afrikaanse waanzin te negeren, alles om toch vooral de door hun gewenste multiculturele droom niet te verstoren. Elk tegengeluid moet gesmoord worden.

  Like

 2. Komt ineens een vraag bij mij bovendrijven……….Zit Soros soms ook achter deze genocide…..?

  Like

 3. Zuid-Afrika bedoel je ?

  Je zou kunnen googelen wie die partij van Malema financiert.

  Hint: hij is wel van hetzelfde ras als Soros …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s