Nieuw

Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

Bij de arrestatie van de jihadistische Egyptenaar Mostafa Omer in Foggia(ruim 100 km ten noorden van Bari), bleek dat deze betrokken was bij een koranschool waar kinderen in de leeftijd van 4 – 10 jaar werden onderricht in Jihad. De school was gevestigd in het hoofdkwartier van de culturele organisatie Al Dawa. Bij de moskee van het centrum werd deze zomer de Tsjetsjeense tenorist Eli Bombataliev gearresteerd.

Tijdens de lessen Arabische en islam kregen de kinderen te horen dat ze in de hemel zouden komen als ze als martelaar tegen de ongelovigen zouden vechten.

Nieuw Religieus Peil >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

 1. bp633livenl // maart 31, 2018 om 18:51 //

  Hoe lang gaat het nog duren voor de islam verboden wordt omdat het geen godsdienst is maar een terroristische organisatie.

  Like

 2. Duchesne // april 1, 2018 om 13:43 //

  Waarom ik deze wereld zo gek als een nooduitgang met een draaideur vind?

  Nou, hierom:

  Stel je eens voor dat je iedere dag vanaf het begin van je bewuste leven 5x te horen krijgt dat alle ongelovigen dood moeten en dat het jou heilige plicht is hieraan mee te helpen….
  Stel dat als je een ongelovige beroofd of verkracht jou “misdaad” word gezien in jou leefomgeving als een heilige daad en je mag de winst houden…..
  Stel dat je een IQ hebt van een pinda….
  Hoe gelukkig moet je dan wel niet zijn, je doet goed, je komt in de hemel en je hoef nergens voor te werken, enkel roven, verkrachten en misschien een keer moorden…..

  Maar wat is er voor ons aan nut van zoiets?

  En hoe gek zijn onze wetten die dit als misdaad willen zien en de Islam als een geloof dat bescherming verdiend….binnen de poorten van de no go zones is er onaantastbaarheid, een vrijplaats, een rustplek tot de volgende plundering. De sekte van de dood als troetelkindje, als achtergestelde heilige…

  Hier kun je als goedwillende blanke Europeaan niet tegenop met fatsoen en normen en regels en tolerantie….je bent je eigen dood aan het promoten met het niet noemen en aanpakken van het probleem. Voed je je kinderen op met een respect voor anderen dan zet je ze eigenlijk al in de rij voor een leven als slaaf en voetveeg.

  Islam is voor onze samenleving funest, wat er word gekweekt onder de eigen bevolking met verplichte tolerantie is een massa willoos op de slacht wachtend vlees.

  Wat we zouden moeten doen is de verraders straffen en de indringers terug sturen, als we onszelf een toekomst en een leven willen gunnen. Als we echt vrijheid en toekomst willen, als we niet tot voorwerp gedegradeerd willen worden.

  Er is geen groot Europees blok van verzet dat ook slagkracht heeft, geen politieke partij die knokt en slagen binnen haalt, enkel pluche zitters en functie vervullers. Soms krijg ik de indruk dat oppositie eigendom is van de machthebbers, als gecontroleerde vulling van een holle droom die men democratie noemt.
  Wel overal op conferenties handen schudden maar geen macht waar het telt, en ook geen daadkracht en in de kamer ieder woord afwegend….waar is de politicus die het tweepaspoortige gedrocht uit de voorzitterszetel slaat? Dat is wat er moet gebeuren, niet meer meeknikken maar ergens voor staan, niet meer de regels volgen die er zijn om jou te knechten. En wat maakt het uit om uit de 2e kamer te worden gezet, te worden uit of opgesloten, want jou mandaat komt voort uit het volk, uit allen die op jou hebben gestemd, en daar heeft die kamer niets over te zeggen. Als de overige politici jou eigen politicus uitsluit is het tijd om de straat op te komen en ook te gaan uitsluiten. en als die bereidheid er niet is, dan is overgave of zelfmoord de beste optie.

  Het zijn geen knokkers die we hebben in de zin van strijdvaardig en bloed willen proeven, eigenlijk is er niemand meer die echt voor vrijheid opkomt, er is verdeeldheid en versnippering, angst en niet weten wat en waar…ook omdat de verraders vrijwel anoniem zijn en de weg naar hun nesten en holen onvindbaar zijn. Je kunt pas jagen als je sporen hebt…

  Waarom meelopen in een politiek systeem dat gericht is op het kort houden van jou ppersoon en ideeen, je bent kansloos vanaf dat je jezelf inschrijft voor een verkieizing.
  Pleeg aanslagen, slacht wat onschuldigen af en je krijgt een plek aan een onderhandelingstafel om te mogen ventioleren en gehoord te worden, plus subsidies uit alle hoeken, kortom, meer resultaat dan je ooit met verkiezingen bereikt.

  Het boek van de ideale oorlog zegt dat guerillia in het geval van versplintering of overmacht de uitkomst is, en in het voetspoor van de eerste Viking tochten is dit misschien wel de weg. Bij de eerste Viking tochten was er geen leider maar een verbond van vele kleine groepen, onderhandelen of overgave tegen de Vikings was niet bereikbaar want er was geen centraal gezag, geen allesomvattende macht. Iedere groep zelfstandig met enkel Viking tekens en achtergrond als bindend middel…

  Met dat uitgangspunt is er wel degelijk te vechten tegen Islam, en succesvol ook. Als iedere slag er een is die het einddoel van de aanbidding van Islam onmogelijk maakt, namelijk het paradijs te bereiken, dan is dat de weg.
  Als op Europeese bodem sterven of begraven worden onrein word, dan zal men elders moeten gaan. als ieder moslim graf met een mestboor word afgegoten zal het begraven mogelijk niet meer een optie zijn. De verraders opruimen is de eerste horde, wie die overslaat zal altijd falen.

  Iedere dag een stukje van je wereld vernietigd zien worden en er machteloos naar moeten kiijken is mogelijk het meest frustrende wat een mens kan overkomen. Ik wacht iedere dag op de Allah Akbar kreet ergens in de winkelstraat of supermarkt, als ik de hond uitlaat of als ik op de pot zit, het sein om compleet los te gaan en het stuk stront aan gort te meppen met een paar blikken Capucijners van 89 cent per stuk.

  Regelmatig sta ik op het punt er een te meppen voor het gore gedrag dat ze vooral tegen bejaarden hebben, iedere keer doe ik het net niet omdat het geen zoden aan de dijk zet, het is er maar een, misschien twee, maar dan houd het op of je moet heel hard kunnen lopen om er nog een te vangen…
  En daarna kun je niets tegen een paar gewapende verraders die alle verbindende elementen verraden voor een maandelijks salaris….En ik ben uitgespeeld…

  Hoe frustrerend zou het zijn in de cel te zitten en buiten de oorlog te zien beginnen….
  Capucijners in gedeukt blik met vlees en bloed aan de randjes….reuzel aan de punt van je mes…

  Op een of andere manier hoor je geen woord meer over de slachtingen van de afgelopen twee/drie jaar, alsof die mensen in Parijs/Nice/Barcelona etc.etc.etc. nooit bestonden. Of de vrouw die met dochters werd neergestoken op een vakantiepark omdat een stuk Islamitisch stront haar onzedelijk vond. Het is godverdomme onze wereld en rot op als het hier niet goed vind.

  Onze politici doen alsof al die mensen die zijn afgemaakt nooit bestonden. Een kut bosje bloemen en een de riedel over medeleven dat pas na twintig keer reperteren enigzins foutloos en verstaanbaar kan worden uitgetuft….Medeleven is met mes en fakkel de straat opgaan en de tering honden uit hun moskee branden, de straat uitjagen, de grens over trappen. Dat is begrijpen wat er is gebeurd en mee leven. Al het andere is huichelen…

  Die slachtpartijen hebben de Islam echter wel een onderhandelingspositie gegeven, omdat geen enkele politicus maatregelen heeft genomen of durven nemen als vergelding. En zo komt Islam aan iedere onderehandelings tafel, het lijkt Sinn Fein wel, de vreedzame tak van de IRA die de vruchten plukt van de gewapende tak en de aanslagen.
  Voor iedere dode Europeaan hadden minimaal 1000 moslims moeten worden uitgezet , minimaal. En als er geen reprecussie is word geweld en terreur beloond met macht, en worden wij gestraft in onze leefwijze en onze vrijheid, in alles.

  Door het uitblijven van een echte reactie van de politiek, door het behandelen als misdrijf van deze aanslagen en het niet verbinden van gevolg voor de hele sekte terroristen is mijn rechts positie als burger tot nul gereduceerd. Ik mag letterrlijk wachten tot ik geslacht of geoffeferd word.
  Mijn “stem” en mijn “recht” is niets meer waard, enkel als ik ook de tak van geweld opneem en op die weg mijn rechten ga halen, enkel dan heb ik een kans dat ik nog mee ga beslissen.
  De verraders staan al klaar om dat te verhinderen, waarvoor dacht u was die sleepwet ook alweer…..

  Het beste wat Europa kan overkomen is een hele grote burgeroorlog, waarbij Islam word weggevaagd en links fruit de boomtakken buiten het oogstseizoen laat doorhangen.

  Als iedere burger die een toekomst wil vandaag een links of policor stuk tuig zou afmaken is de wereld morgen al een stuk schoner. Helaas is een stuk verraderstuig neerhalen per stuk en per keer net zo nutteloos als erover schrijven.

  Waar zijn de mensen die echt mee-leven?

  Duchesne, capucijners met spek.

  Like

 3. Peetje // april 1, 2018 om 23:44 //

  @Duchesne, u heeft zo gelijk!!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s