Nieuw

EU accepteert geen blanke immigranten – eist van Polen dat het zijn land opvult met “kleurlingen, moslims en homoseksuelen”

Foto: Dronken lor Jean Claude Juncker hangt over een tafel heen om een vrouwelijke hoogwaardigheidsbekleder een handkus te geven. Bron: US Department of State.

Polen heeft een miljoen immigranten uit Oekraïne in zijn land opgenomen. Maar de EU is desondanks nog steeds niet tevreden, schrijft SVT. De Oekraïense immigranten hebben een verkeerde huidskleur en zijn geen “moslims”.

Polen is een van de landen die weigerden om asielzoekers uit de Derde Wereld te accepteren. Daarentegen heeft men een miljoen Oekraïners ontvangen, die allemaal een werkvisum in het land hebben gekregen.

Als gevolg van de bloedige revolutie in Oekraïne in 2014, en het gewapende conflict in het oosten, is Polen van mening dat het een miljoen vluchtelingen heeft ontvangen.

Van deze Oekraïners zijn er echter weinigen die asiel hebben gekregen, maar volgens de Poolse autoriteiten is dat omdat de immigranten in plaats daarvan werk wordt aangeboden, en daarbij een werkvisum krijgen.

Ondanks de grote immigratie vanuit Oekraïne heeft de EU haar kritiek op Polen niet laten varen.

De Europese Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker geeft toe dat de Poolse regering in feite een groot aantal immigranten heeft ontvangen. Maar het is niet genoeg, benadrukt hij zorgvuldig.

– Ik accepteer niet dat men zegt: “we willen geen gekleurde mensen in ons land, geen homoseksuelen, geen islam gelovigen”. Dit is in strijd met de fundamentele Europese waarden, zei Juncker voorafgaand aan een ontmoeting met de Poolse nieuwe premier Mateusz Morawiecki.

Polen verdedigt echter de blanke immigratie uit zijn buurland. Volgens Jakub Dudziak van de Poolse immigratiedienst voelen de Polen zich comfortabel met de Oekraïners, omdat de twee naties zoveel op elkaar lijken.

De Polen zijn echter bang om de grenzen open te stellen voor welke immigratie dan ook. De bevolking wil niet zien dat hun land wordt opgevuld met buiten-Europese vreemdelingen, een redenering die de EU niet accepteert.

Polen heeft momenteel een van Europa’s sterkste economieën. Het schort echter aan arbeidskrachten, en de Oekraïense migranten zijn dan ook meer dan welkom.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ukrainare-kan-vaga-upp-polsk-solidaritet

http://www.friatider.se/eu-godtar-inte-vita-invandrare-kr-ver-polen-fyller-landet-med-f-rgade-muslimer-och-homosexuella

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on EU accepteert geen blanke immigranten – eist van Polen dat het zijn land opvult met “kleurlingen, moslims en homoseksuelen”

 1. ze hebben een tekort aan arbeids krachten, ja die lopen allemaal in het Westen
  die zeikerd Juncker moet eens ophouden met drammen ik hoop dat zijn mond vol met zweren komt te zitten van al dat vieze gezoen van hem, zit zeker wodka of jonge jenever in die flesjes op tafel

  Liked by 1 persoon

 2. Polen heeft groot gelijk : wegwezen met die dobber-tokkies uit Noord-Afrika.

  Liked by 1 persoon

 3. Oekraine hoort van oudsher bij Polen, dus wat is het probleem?

  Like

 4. Zit er steeds harder over te denken om naar het Oosten te emigreren. Misschien kunnen ze nog een aardige programmeur gebruiken?

  Like

 5. Johan P // maart 31, 2018 om 19:45 //

  @Jantje
  Ja, dan kun je een aardige boterham verdienen. Moet je wel bereid zijn Pools te leren.

  Like

 6. Daar is maar één antwoord voor nodig tegenover die Luxemburgse zuipschuit, zeg hem:
  “Ga met gespreide benen staan en kijk even naar die jeneverfles ondertussen krijg je een trap tegen je klokkenspel dat je het 30 dagen niet meer kunt gebruiken” en jaag hem dan ‘te voet’ naar Luxemburg en sluit dat kot in Brussel want het is één pot ellende en profitariaat.

  Like

 7. antiislamnu // maart 31, 2018 om 20:19 //

  Deze psychopaat heeft niets te eisen het multicultie experiment is finaal mislukt het is gewoon vies tuig dat Brussel

  Like

 8. Duchesne // maart 31, 2018 om 21:25 //

  Humor, Poolse chauffeur met slok op gooit vrachtwagen op de kant, minister noemt het onaceptabel, maar behalve peletons politici die dronken achter het stuur kruipen is het wel acceptabel dat een drankoprgel als Junkers nooit verklaarde oorlogen en bombardementen mag mee organiseren….

  De EU is de hospice van de vrijheid en democratie geworden.

  Liked by 1 persoon

 9. Horatius // april 1, 2018 om 15:48 //

  Dit creatuur heeft het over ‘fundamentele Europese waarden’ en daaronder zou toch ook de scheiding tussen Kerk en Staat moeten vallen.

  Als men vele miljoenen moslims gaat verspreiden over geheel Europa kan een kind begrijpen dat deze scheiding, vastgelegd in menige Grondwet, op de langere termijn verloren zal gaan.

  Men kan van de Polen veel zeggen, maar werken kunnen ze wel. In het weekend willen ze wel eens een glaasje bier drinken maar daar blijft het ook bij. Geen klachten over discriminatie en andere uitvluchten om buiten het arbeidsproces te geraken en onze vrouwen vallen ze ook niet lastig.

  En wat zou een land als Polen moeten aanvangen met b.v. Somaliërs waarvan bekend is dat nog nooit een van deze nobele wilden betrapt is op een vaste plek op de arbeidsmarkt?
  Of het zou een tijdelijke baan moeten zijn als drugskoerier maar vanwege structurele rugklachten en de concurrentie van de Marokkanen op dit gebied zijn er maar weinigen echt actief in dit circuit.
  Voor het examen als plofkraker slagen velen ook al niet, weer die verdomde Marokkanen die zich een van hun vaste bronnen van inkomsten niet laten ontnemen.

  Wanneer dondert die Juncker nou eens voorgoed op?

  We horen al geruime tijd dat dit sujet bezig is aan zijn laatste termijn als collaborateur van de politieke en radicale islam. Maar hij blijft maar in de publiciteit op overigens zeer negatieve wijze.
  Dreigementen met sancties, korten op subsidies, intrekken van stemrecht enz. enz. Maar die Polen en niet te vergeten de Hongaren houden hun poot stijf en hun grenzen hermetisch gesloten voor economische vluchtelingen, z.g. kennismigranten, terugkerende IS-strijders en asielzoekers met een dubbele agenda en onderweg per ongeluk kwijtgeraakte paspoorten.

  Eenmaal binnen de landsgrenzen met geen stok of oprotpremie meer te verleiden het land van melk en honing (gratis huisvesting en riante uitkeringen) te verlaten en de gratis medische verzorging inclusief een forse vergroting van bepaalde ledematen om te zorgen voor een gezond nageslacht is ook heel populair onder deze immigranten.

  De bijgaande foto zegt al meer dan genoeg: een individu die een kromme rug heeft opgelopen door het voortdurend vooroverbuigen in moskeeën bij zijn pogingen in een goed blaadje te komen bij de muzelmannen.

  Maar ja, wie wordt zijn opvolger?

  GroenLinks heeft het er maar moeilijk mee: Femke Halsema als burgemeester van Amsterdam of opvolgster van Jean-Claude Juncker.

  Volgens deze partij kan de islamisering van Europa zo spoedig mogelijk beginnen. Met wel het voorbehoud dat ons Femke zich dan bijtijds in een boerka moet hullen.

  Of ze daadwerkelijk daartoe bereid is zal de geschiedenis moeten uitwijzen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s