Nieuw

‘Die neue Lösung’ Gepest, geslagen en bedreigd door moslima’s? Dan moet je zelf maar een hijab gaan dragen!

Dat in Nederland universiteiten de islamisering een warm hart toedragen is algemeen bekend en al zo ver doorgevoerd dat zelfs de staatsomroep dit wel als waarheid moet inzien. Het lagere onderwijs is, vooral in de grotere steden, zo gevuld met ongewillige allochtonen dat je als normale Nederlander wel mee moet praten in dat achterlijke apen-taaltje daar je anders wat patsen op je harses kunt krijgen van de islamitische meerderheid dus ook daar zit het wel snor voor de islamiserende Nederlandse overheid.

In Duitsland laat men zien dat het altijd wel weer gekker kan al zou het mij ook helemaal niet verbazen dat wij hier in Nederland al even zo ver zijn doorgeslagen op de ladder der zottigheid. Het zou je maar gebeuren dat je kind thuis komt met de mededeling dat de schooldirecteur haar te kennen heeft gegeven dat ze er met haar blonde haren veel te Duits uitziet en dat ze beter voor haar eigen veiligheid en om een dagelijks portie klappen, uitgedeeld door moslima’s, te voorkomen een hijab zou kunnen dragen.

Het verhaal dat een moeder aan de krant Bild vertelde is zorgwekkend al zou het frau Merkel uiteraard allemaal een rotzorg zijn, Duitsers zijn voor haar juist zo belangrijk als Nederlanders voor landverraders als Rutte en Pechtold zijn. Een noodzakelijk kwaad op weg naar één groot islamitisch Europa.

merkel

Een school in Frankfurt is onder vuur komen te liggen nadat de directeur tegen een jong meisje had gezegd dat ze een hijab moest dragen als ze niet gepest wilde worden. Het meisje werd met enige regelmaat op weg van huis naar school geslagen, gepest en bedreigd door een kudde moslimmeisjes. Volgens haar moeder was het meisje slachtoffer van deze groep wegens het feit dat het kind blonde haren heeft, geen hoofddoek draagt, christen is en ook nog eens een Duits-Hebreeuwse naam heeft. Het verbaal pesten en fysiek mishandelen ging zo ver dat het meisje er een enorme angst aan overhield om nog langer naar school toe te gaan.

Dan los je het zelf toch even op, zou de reactie van veel lezers alhier zijn en ja sommige mensen kunnen dit regelen of zelf doen maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en praten met het kopvoddenvolk is volledig zinloos dus ook geen optie. Dus ga je dan met het hoofd van de betreffende school om tafel zitten om tot een oplossing te komen zou je denken. Ach zo een oplossing kan dan zeer verrassend zijn.

Volgens de schooldirecteur moest het meisje zich maar aanpassen aan haar omgeving als ze niet gepest wenste te worden. Volgens deze geitenwollen sokken ridder zonder paard hoefde het kind toch niet te laten zien dat ze Duits was! En om er voor te zorgen dat ze veilig naar school kan is het toch een goed plan om haar ook een hoofddoek om te binden! Bild zocht nog wel contact op met de school om een en ander na te vragen maar deze wenste niet te reageren, uiteraard niet want hoe moet je zo’n wanbeleid verantwoorden ten opzichte van de media?

Het meisje zit inmiddels wel op een andere school en het gaat haar een stuk beter af nu.

Vorig jaar meldde Westmonster dat het Duitse Federale Bureau voor Migratie en Vluchtelingen een enorme toename had gemeld in het aantal oproepen tot radicalisering van scholen dat hun personeel wordt geterroriseerd door geradicaliseerde kinderen en hun ouders.

Leraren en psychologen uit het hele land hebben vorig jaar meer dan 3.800 oproepen naar de hotline gedaan.

Florian Endres, expert op het gebied van extremistisch extremisme, vertelde het Duitse persbureau dat de meeste kinderen met wie hij te maken heeft, afkomstig zijn van de Salafi-achtergrond, waar de ouders al zijn geradicaliseerd.

Hij zei dat het gebruikelijk is dat kinderen jihadistische propaganda-video’s op hun mobiele telefoons hebben en dat velen van hen openlijk de Berlijnse kerstmarktterrorist prijzen, zeggende dat zijn acties “volledig legitiem” waren en dat “hij zijn beloning in het paradijs zou krijgen”.

De islam en een normale beschaafde samenleving zijn nu eenmaal zaken die niet samen kunnen gaan. Kinderen, nee meisjes in dit geval, verbieden om zich als kind te gedragen. Ze dwingen om zich aan te passen aan een achterlijke middeleeuwse ideologie verzonnen door aanbidders van een pedofiele nep profeet die hier niet thuis hoort.

Meisjes met wapperende blonde haren op weg naar school of sportclub dat is iets wat thuis hoort in ons straatbeeld en niet het gedrocht islam dat meisjes sluiert en onherkenbaar maakt om ze alvast te laten wennen aan de onderdrukking waaronder ze moeten gaan leven aan de hand van een man die haar opa zou kunnen zijn. Het ergste is nog dat deze meisjes, toekomstige slavinnen van hun moslim eigenaar, het idee hebben dat ze meer zijn dan onze kinderen die wel in vrijheid van doen en denken willen gaan leven.

Het zoveelste voorbeeld dat de islam hier niet thuis hoort, niet op onze straten, niet in ons dorp of onze stad en ook niet in ons Nederland.

Helaas de oplossing van het Nederlandse, Duitse Zweeds en ga zo maar door, onderwijs is aanpassen aan de onderdrukker. Waar hebben we dat ook weer eerder meegemaakt?

Met groet Bolo

Bronvermelding geplaatst middels diverse twitterberichten in artikel en deze artikelen zijn zeer zeker de moeite van het lezen waard.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on ‘Die neue Lösung’ Gepest, geslagen en bedreigd door moslima’s? Dan moet je zelf maar een hijab gaan dragen!

 1. Het schijnt dat op turkse scholen de hoofddoek verboden is, dus….

  Like

 2. Scrutinizer // maart 31, 2018 om 15:53 //

  @Aad
  Is of was. Indien is, dan de vraag: hoe lang nog?
  Endogan lijkt alles terug te draaien van Atatürk (althans datgene wat seculier en positief was).

  Liked by 1 persoon

 3. Het is echt de wereld op zijn kop ,zelfs de jeugd van het thuisland moet integreren naar de moslimwetten,het moet in feite andersom zijn maar dat is een droom uit lang vervlogen tijden …..

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // maart 31, 2018 om 17:51 //

  met een klein weg gooi brandblussertje vol benzine kun je wel een stuk of vier kopvodden verschroeien.

  Liked by 1 persoon

 5. bp633livenl // maart 31, 2018 om 18:59 //

  Wanneer wordt die islam nu eens verboden…wanneer, wanneer, wanneer???

  Like

 6. Let your kids wear a Cross or a crucifix (and eat bacon). Germans should start the trains again and load them with goat fuckers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s