Nieuw

Blauwe moskee houdt eredienst voor overleden familielid van Mocromaffia – immigratiekosten klotsen over de plinten

In de Blauwe Moskee in Slotervaart is vanmiddag het dodengebed voor de donderdag vermoorde Reduan Bakkali. Daarbij zal zijn familie niet aanwezig zijn.

De 41-jarige ondernemer werd donderdag doodgeschoten in zijn bedrijf op de NDSM-Werf. Alles wijst erop dat er sprake is van een wraakactie die gericht is tegen zijn broer Nabil. Het Openbaar Ministerie maakte nog geen week eerder bekend dat Nabil Bakkali wilde gaan getuigen tegen vermeende kopstukken uit de mocromaffia. AT5 >>

Financiële jihad – Het kost de belastingbetaler weer bakken met geld.

Begraafplaats Westgaarde is hermetisch afgezet. Er is heel veel politie op de been, ook zijn helikopters ingezet om een oogje in het zeil te houden. Eerder vandaag vond al een gebed plaats voor de 41-jarige man in de Blauwe Moskee. Bakkali is de broer van Nabil Bakkali die bij justitie verklaringen aflegt over de Mocro-maffia. Telegraaf >>

De uitvaart van de donderdag vermoorde Reduan Bakkali wordt zwaarbeveiligd door de politie. De hele dag houden twee politiehelikopters de stad in de gaten.

Ook bij begraafplaats Westgaarde zijn er veel zichtbare veiligheidsmaatregelen. Zo staan er in de omgeving politieauto’s en is dit de locatie waarboven momenteel de politiehelikopters cirkelen. AT5 >>

Moskeeën maken er een gewoonte van om herdenkingsdiensten voor criminelen te houden.

Zo hield de terreurmoskee Al-Fourkaan erediensten voor wietrovers en voor de juwelier-overvallers van Deurne.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Blauwe moskee houdt eredienst voor overleden familielid van Mocromaffia – immigratiekosten klotsen over de plinten

 1. Alles wat moslims aan criminaliteit uitvreten in westerse landen wordt niet als iets strafbaars gezien in de ogen van de islam.
  Hier mogen ze alles als het maar niet tegen de islam zelf is.
  Dit is dreigend en kost bizar veel geld.
  Maar zolang Rutte blijft beweren dat het er alleen maar veiliger op is geworden sinds de EU!
  Terwijl heel Nl bevolking wel beter weet.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // maart 31, 2018 om 22:37 //

  Islam is kanker

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2018 om 02:02 //

  Volgens de berichten tot nog toe was het ’t nette broertje van een crimineel, gesteld dat dit waar is dan lijkt het mij wel gewoon om een soort eredienst voor hem te houden.
  Dat de familie niet kan komen is omdat ze uit veiligheidsoverwegingen naar een veilig heenkomen zijn gebracht. Meer bewijs dat het hier dus om heuse maffia praktijken gaat kun je niet krijgen. De beveiliging mag dan duur zijn het is wel nodig want anders heb je je overgegeven aan de criminelen, dan hebben ze gewonnen.

  Like

 4. ReaGluurder // april 1, 2018 om 18:10 //

  Die hele MaffiaBullShit is hier bewust naar binnengehaald! Miljarden aan soebsidies worden er tegenaangegooid om het onder controle proberen te houden! Moord en doodslag, plofkraken, overvallen, een mensenhoofd op straat (!), beschietingen, 1000en auto’s opgefikt etc etc. En Kutte beweert nog steeds dat dit een fantasties land is! Alleen als je GESTOORD BENT kun je dit over je lippen krijgen!

  Like

 5. Peetje // april 1, 2018 om 23:40 //

  Laten die mohammedanen lekker zelf hun dienstjes betalen, waarom moeten Nederlanders aan dit soort achterlijkheid mee betalen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s