Nieuw

Arabische financiers trekken zich terug uit Essalam moskee – knettergek Leefbaar raadslid wil nu een beter geïntegreerde moskee

Essalam moskee Rotterdam, streetview

Moskeeën zijn kazernes en jihadcommandocentra, die integreren niet. Islam is een obstakel voor integratie. Integratie wordt expliciet en omstandig verboden in islam.

De enige personen uit islamitische landen die kunnen integreren zijn niet-moslims. En ook die moeten we niet binnenlaten, want Nederland is simpelweg vol. We zijn, na wat stadsstaatjes, het dichtstbevolkte land ter wereld. Ze zoeken maar een ander land op. Het geeft wéér de onnozelheid van Leefbaar aan. De islamisering van Rotterdam is onder Leefbaar alleen maar toegenomen.

De Arabische financier van de Essalam Moskee in Feijenoord, de grootste moskee van Nederland, trekt zich terug uit Rotterdam. De imam én de directeur zijn ontslagen en de geldkraan wordt volledig dichtgedraaid.

Leefbaar-raadslid Tanya Hoogwerf heeft de ontwikkelingen in de moskee op de voet gevolgd. Zij spreekt van ‘goed nieuws’. ,,Het is goed dat buitenlandse invloed verdwijnt. Zo kunnen we een beter geïntegreerde moskee teruggeven aan de Rotterdammers. Het is niet goed dat moskeeën vanuit het buitenland worden bestuurd.’’

De moskeegangers, juridisch gezien de eigenaar van het pand, zullen nu zelf voor de kosten zullen moeten opdraaien. Hoe is nog volstrekt onduidelijk. AD >>

Maak er een mooie kindvriendelijke varkensboerderij van zodat de stadse kindertjes iets kunnen leren over dierenwelzijn en waar onze prachtige haram-producten vandaan komen. Of leg er een grasveld neer en noem het Varkensoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Arabische financiers trekken zich terug uit Essalam moskee – knettergek Leefbaar raadslid wil nu een beter geïntegreerde moskee

 1. skeeter // maart 31, 2018 om 02:34 //

  of topic fub, zit ik in de spam op je exodus site?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 31, 2018 om 02:48 //

  “Arabisch” is behoorlijk rekbaar, en waarom trekken ze zich terug, geldgebrek zal het niet zijn.
  Is die moskee in Amsterdam die je vanaf de snelweg kan zien (A10?) niet groter ?

  Like

 3. @skeeter // maart 31, 2018 om 02:34

  ja, dat werkt daar blijkbaar ook, het fameuze spamfilter.

  je bent er uit, en Esperanza ook.

  verbazingwekkend genoeg nog maar 1 andere spam erin, hier gaat het om 100-en per dag, een of andere onbegrijpelijke fransoos, en mijn frans is vrij redelijk 😉

  Like

 4. Varkensoordsebocht en Varkensoordsebocht heb je daar al in de buurt,ergens bij het Feijenoordstadion,precies weet ik het niet,kom daar al sinds 1968 niet meer.Al ben ik in Schiedam geboren,maar die twee steden hadden niets met elkaar in die tijd,net als met Vlaardingen niet. Dat schijnt nog niet verandert,want een echte Vlaardinger zal zich nooit laten begraven in Schiedam als haringkop tussen al die jeneverneuzen.Maar Schiedam is ook Schiedam niet meer.

  Like

 5. De poen voor die en andere moskeetjes komen nu niet meer uit traceerbare bron maar via een omweg uit Panama, Liechtenstein of de Channel Islands met nog een stichting in Zwitserland ertussen. Dit soort reclame is bedoeld om woedende schapen naar grazige weiden te voeren zodat ze weer stoppen met blaten. Rare jongens trouwens, die Leefbaren. Ik hoor Pim hier zelfs brommen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 31, 2018 om 02:48 // Opvallend is het niet, dat die grote moskeeen altijd op blikvangende plekken staan. In Utrecht ook, als je van de Oude Gracht naar het station loopt, pats, recht in je gezicht. Gebouwd om te domineren. Misschien een idee voor een artikel.

  En over deze moskee ” Het is nog niet duidelijk hoe de financiering gaat lopen” Grote kans dat Leefbaar/FvD dan wel bijspringt in het kader van ‘ deradicalisering’

  Liked by 1 persoon

 7. Moskeeën zijn ook locaties, waar men ook wordt onderwezen in de militaire regels van de Koran. Het is niet voor niks dat Erdoğan heeft geroepen dat de moskeeën de kazernes zijn van de moslims….https://zlj13051967.wordpress.com/2018/02/18/er-bestaat-nergens-ter-wereld-een-moskee-waar-vanaf-de-preekstoel-wordt-gezegd-dat-de-sharia-niet-hoeft-te-worden-toegepast/

  Liked by 2 people

 8. polderboy // maart 31, 2018 om 15:08 //

  “Leefbaar gaat een beter integrerende moskee terugleveren.”
  en “Beter geïntegreerde pedofielen in de kinderopvang.” zeker. Die Eerdmans, altijd goed voor een bord vol vers gebakken lucht.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s