Nieuw

Achter migranten zit een plan: islamisering van Europa!

De Islam heeft altijd geprobeerd Europa te veroveren. Spanje viel in de 8e eeuw. Constantinopel viel in de 15e eeuw. Wenen en Polen werden bedreigd.

Vandaag Europa wordt voor de derde keer getroffen door islamisering, dit keer niet door de gewelddadige jihad, maar via ‘sluipende’ wijze. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren niet alleen de wereld kunnen veroveren met het zwaard, maar ook via succesvolle demografische oorlogsdoctrine! Wie de geschiedenis van de expansie van de Islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de Islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. Jihad (betekent oorlog tegen de kafirs om de Islam te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een. ..

In Libanon was er maar een generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke moslim-meerderheid te veranderen. In Maleisie was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen… In het jaar 1974 nam niemand de Algerijnse president Boumedienne al te serieus, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN zei: ”Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om te vertrekken naar het noorden. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren en ze zullen het veroveren door hun aantal kinderen. Wij zullen zegevieren door het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.” Einde van het citaat. Rond 1970 waren er amper moslims in West-Europa. Nu, 2018 verblijven er ca. 30 miljoen moslims.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden…Tussen 2004 en 2007 nam de moslim bevolking in G.B. toe met 6.7% per jaar en dat betekende dat in 2008, 4% van de Briste bevolking moslim was. Doorrekenend zou dat betekenen dat in 2020 , 8 % van de Britten moslim is, 15% in 2030, 28% in 2040 en tenslotte in 2050 zou het aandeel moslims in G.B. de 50% overstijgen…De Britse socialistische minister Shalid Malik in oktober 2006 zei: “In 1997 hadden we onze eerste moslim-kamerlid. In 2001 hadden we twee moslim-kamerleden. In 2005 hadden we vier moslim-kamerleden. InshaAllah (Bij Gods wil) zullen we acht of tien moslim-kamerleden hebben in 2009 of 2010. In 2014 zullen we zestien moslim-kamerleden hebben. Op deze manier zal het volledige parlement ooit moslim zijn. Ik vertrouw erop dat, InshaAllah, we binnen minstens dertig jaar een premier hebben die mijn godsdienst deelt.”….

The Balkans Chronicles >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Achter migranten zit een plan: islamisering van Europa!

 1. Het is fijn om eens terug een recapitulatie te zien van datgene waar we mee geconfronteerd worden ,hier is ook duidelijk te zien dat ,als we niet reageren ,verloren zijn ,is het nu zo moeilijk om in te zien dat er een gevaar op ons afkomt !!
  Hier is duidelijk te lezen tussen de regels weliswaar wat groen links ,de regeringen en al de rest mee bezig is ,ons onthouden van wat er komt ,tevens zie je in dit stuk ook hoe snel het gaat en wat de echte intenties zijn van die “minderheid” met hun religie van de vrede…….

  Like

 2. Maybe that son of a bitch is right but I still love guns and bacon.

  Liked by 1 persoon

 3. Europeans should buy a lot of GUNS AND BACON or they are lost. And they all should have a cross +

  Liked by 1 persoon

 4. Dont forget your Trijicon scope JN8:12 AndJezus spoke to them again . i am the light of the world .whoever follows me will never walk in darkness but wil have the light of life.

  Like

 5. Waarom willen veel mensen dit toch niet herkennen…………..?

  Like

 6. Fransdo // april 5, 2018 om 10:29 //

  Guardiacivil. Omdat mensen dom zijn en een universitaire opleiding niets zegt over de functionele intelligentie die je toch moet hebben om dit op zijn juiste merites te kunnen beoordelen.

  Die functionele intelligentie ontbreekt bij onze bestuurders en dat is precies de reden dat we nu zo diep in de shit zitten.

  Die intelligentie die ze nog wel hebben misbruiken ze om ons allen er van te overtuigen hoe sociaal, vredig en menslievend het is wel niet is wat we nu doen met die zielige vluchtelingen die anders verzuipen in de Middellandse zee. Wat ze echter niet zien is dat ze nu al het bloed van alle toekomstige slachtoffers aan hun handen hebben waarbij Hitler in vergelijking eigenlijk nog maar een grap was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s