Nieuw

WARNING GRAPHIC: Shocking TORTURE of WHITE African Farmers

Since Nelson Mandela and the communist African National Congress (ANC) took over South Africa, more than 70,000 whites have been murdered and untold numbers have been robbed, raped and tortured.

Official statistics on farm attacks are non-existent, due to what human rights groups have described as a “cover-up” by the notoriously corrupt — and potentially complicit — South African government.

Victims are often restrained, harmed with weapons such as machetes and pitchforks, burned with boiling water or hot irons, dragged behind vehicles and shot. Female victims are often raped during attacks.

Radio Free South Africa >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on WARNING GRAPHIC: Shocking TORTURE of WHITE African Farmers

 1. scherpschutter1943 // maart 30, 2018 om 22:30 //

  Dat gaat in Nederland ook gebeuren. Is alleen nog een kwestie van tijd. Tenzij wij ons gewapenderhand verzetten.

  Like

 2. templars2017 // maart 30, 2018 om 23:23 //

  Dit is gruwelijk doch de realiteit ,jammer dat de foto’s klein zijn.
  Het merendeel zal het nooit willen bekijken ,ze vinden sportprogramma’s en boer zoekt vrouw veel interessanter.
  Wel de foto’s zijn te “zwaar”? wat als je het voor je neus ziet? op de foto is het niet levensgroot ,je ruikt het bloed niet ,je hoort het kermen niet , het zijn indrukken die in de realiteit ervoor zorgen dat het biertje dat je juist op hebt er in één gulp terug uitkomt, geloof me
  Deze gruwel zien op een afstand dat je het kan aanraken zou de meesten hun ingewanden doen uitkotsen ,dit is het gezicht van een oorlog die nu nog niet hier is ,nietemin zijn dit allemaal personen als wij ,even groot even zwaar, die dezelfde emoties,pijn en afgrijzen kennen.
  Zij die het niet overleefd hebben zijn een getuigenis van wat ons ook staat te wachten en wij ,wij slapen verder en kijken tv , het is slechts een kwestie van tijd voor het hier ook zo begint ,en dan wat gaan ze dan doen als het licht uitgaat? boer zoekt vrouw zal niet meer te zien zijn ,het zal zijn van waar vind ik eten?
  Al zij die alles altijd als vanzelfsprekend hebben gevonden zullen ontwaken in een nachtmerrie waar geen ontsnappen uit mogelijk is en de realiteit zullen geen foto’s meer zijn maar echte lichamen……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s