Nieuw

Verpleegsters worden voor sletten of teven uitgescholden of zelfs met de dood bedreigd wanneer ze niet snel genoeg een islamitische zandneger van pleisters voorzien

Er was eens een tijd dat mensen respect hadden voor andere mensen die dagelijks aan het werk zijn om het leven van andere te redden of in elk geval om te proberen om deze te verlengen. Er was eens een tijd dat het verplegend en verzorgend personeel in ziekenhuizen, op de eerste hulp of in huisartsenpraktijken van dankbaarheid werden voorzien voor het goede werk dat deze mensen verrichten. Inderdaad ik spreek nu over het pre islamitisch tijdperk en dat was ongeveer de zelfde tijdsponde dat onze ouders, vrouwen en kinderen nog veilig over straat konden.

Stukjes van mijn hand zijn hier helaas wegens een ernstige vorm van tijdgebrek nog maar sporadisch te vinden en over het algemeen kruip ik momenteel nog enkel in de pen wanneer de bij mij af en toe verdwaald aanwezige haren opstijgen van verbazing en meer nog van walging. Dit was ook het geval op het moment dat ik vanavond even op me gemakje de Neue Westfälische aan het doorlezen was. Oké de Neue Westfälische was al weer een week oud, inderdaad ook met het lezen van me blogs en krantensites loop ik een beetje achter. Dit artikel, dat overigens verwees naar eerdere gebeurtenissen, verwees naar ziekenhuizen, eerstehulpposten en dergelijke te Bielefeld alwaar het personeel met de regelmaat van de klok wordt bedreigd en uitgescholden voor alles wat vies en lelijk is.

Nu heb ik het al niet zo op met een bepaalde parasietensoort die ook in ons land actief is maar het wordt allemaal nog net even iets zwaarder voor mij om me rustig te houden wanneer de een of andere woestijnrat van mening is dat zijn geneusde vingertje, dat hij verstuikt heeft terwijl hij samen met wat vrienden een vrouw van een jaar of tachtig op haar gezicht heeft geslagen, een veel groter noodgeval is dan een ongelovige hond die vecht voor zijn leven na een hartaanval, om maar eens iets te noemen.

En ja dit volk dat een voorkeursbehandeling verwacht omdat ze anders brullen gediscrimineerd te worden heeft nu eenmaal een compleet andere voorstelling van zaken en dit volk is het ook niet aan het, door incest aangetaste, verstand te brengen wat er wel een noodgeval is en wat niet. Schreef ik laatst al een stukje over moslims die een ziekenhuis als privé terrein mogen beschouwen en een vader het onmogelijk maken om zijn dochter te steunen waarna hij zelf werd afgevoerd is het nu weer raak met moslims die hun eigen boven andere wensen te plaatsen.

Vader mag ernstig zieke dochter niet bezoeken in ziekenhuis omdat met niqab getooide moslima geen mannen op haar kamer wenst en wordt ziekenhuis uitgezet

Gewoon even wat korte quotes voor U vertaald uit de artikelen die terug te lezen zijn middels de links in de twitter berichten.

Een jonge verpleegster, die puur uit angst anoniem wil blijven, meldt dat de toename van verbaal en fysiek geweld al lang wordt gevoeld. Beledigingen zijn nu aan de orde van de dag vooral van patiënten uit zuidelijke landen en hun familieleden, “legt ze uit.” De bedreigingen die we dagelijks moeten ondergaan daar zijn we helemaal klaar mee.”

“Gaat het niet snel genoeg dan zijn wij teven of sletten”

Een collega werd aangevallen met een schaar toen ze op het punt stond om de wond van een patiënt te verzorgen. “Als het niet snel genoeg gaat, zijn we ‘teven’ of ‘sletten’.”

Het is voor vrouwen eenvoudigweg niet meer veilig om alleen nachtdienst te draaien in en ik vraag me af of dat hier in Nederland wel zoveel anders is?

Het maakt niet uit of de moslim Duits of Nederlands als tweede taal heeft, mocht hij deze überhaupt al machtig zijn, het islamitische volk is of kan eenvoudigweg niet leven in een sociale samenleving alwaar met iedereen rekening gehouden dient te worden.

Ben zelf iets te vaak in ziekenhuizen geweest en ja ik heb alle respect en bewondering voor de mensen die hier werken en zorg dragen voor ons welzijn en ben dan ook van mening dat personen die zich niet kunnen gedragen in ziekenhuizen of tegen hulpverleners dan maar compleet verstoken moet blijven van welke vorm van medische dan ook, laat ze maar lekker kapotgaan dat is toch de enige boodschap die deze onmensen wel begrijpen.

 

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Verpleegsters worden voor sletten of teven uitgescholden of zelfs met de dood bedreigd wanneer ze niet snel genoeg een islamitische zandneger van pleisters voorzien

 1. Liked by 1 persoon

 2. Wanneer mensen zich agressief gedragen moet meteen gestopt worden met de behandeling.

  Like

 3. skeeter // maart 30, 2018 om 21:36 //

  “laat ze maar lekker kapotgaan ”
  Of help ze een handje.

  Liked by 1 persoon

 4. Johan P // maart 30, 2018 om 21:55 //

  Eens met Aad.
  Onbeschoft gedrag, schelden bedreigingen of overgaan tot geweld zou moeten betekenen dat de betreffende persoon DIRECT door de beveiliging het ziekenhuis uitgezet moet worden, zonder te worden behandeld.
  En niet zachtzinnig vragen of ze willen vertrekken, maar met de harde hand. Dat is namelijk de enige taal die dat achterllijke volk verstaat

  Like

 5. ben het er ook mee eens en vervolgens wordt het ziekenhuis aangeklaagd door justitie, de ziekenhuismedewerkers op non actief gezet en worden de beveiligers ontslagen. Welkom in Utopia………..

  Like

 6. Scarlatti Bombatti // maart 30, 2018 om 22:01 //

  Scarlatti Bombatti/GAB.ai Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba
  51 seconden geleden
  @geertwilderspvv Dat zal @markrutte & @AngelaMerkelCDU WURST sein wass!Verpleegsters worden voor sletten of teven uitgescholden of zelfs met de dood bedreigt wanneer ze niet snel genoeg een islamitische zandneger van pleisters voorzien https://fenixx.org/2018/03/30/verpleegsters-worden-voor-sletten-of-teven-uitgescholden-of-zelfs-met-de-dood-bedreigt-wanneer-ze-niet-snel-genoeg-een-islamitische-zandneger-van-pleisters-voorzien/ … via @Fub_Fub

  Like

 7. Het vuile moslim tuig moet gewoon geen zorg krijgen, ze hebben er nooit voor betaald en zullen dat ook nooit hoeven doen, dat doen wij Gvd. Kapot het mislim schuim!!

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 30, 2018 om 23:36 //

  Waar men eens een keer naar zou moeten kijken is de oorzaak want die is kinderlijk eenvoudig, we zijn een verwijfde samenleving geworden, overal wordt maar op ingegaan; “oh ja is dat zo, hoe komt dat nou zo” enz.
  Er is een tijd geweest dat je ook in ziekenhuizen bij kop en kont gepakt zou zijn en buiten gegooid, “waar haal je het gore lef vandaan, opgesodemieterd”!
  Dat geld niet alleen in de verpleging maar ook op andere vlakken in onze samenleving, wat ze ook doen, hoe ze zich ook misdragen tegenmaatregelen blijven uit. De thee drink cultuur. Ook agenten zo is in filmpjes te zien laten zich gelaten beledigen tot op het bot zonder dat ze ingrijpen. Er is een tijd geweest dat als je dat deed je op zijn minst een paar teringklappen kreeg en als je aanhield dan ging je mee naar het bureau en in een cel gegooid alwaar een stevige agent even een ‘praatje’ met je kwam maken en die jongens wisten nauwkeurig waar en hoe ze je konden slaan zonder dat het naderhand zichtbaar was. Geloof mij, een volgend keer houd je echt je vervelende klep wel dicht.
  Het zelfde geld voor criminaliteit, ze komen er keer op keer zonder represailles vanaf of een fopstraf waar ze toch niet voor komen opdraven. We laten het allemaal maar gebeuren en we staan erbij en kijken ernaar. Een agent die een tik uitdeelt staat een uur later op YouTube en moet vechten voor zijn baan in plaats dat hij een medaille krijgt.

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // maart 30, 2018 om 23:46 //

  Oh, u bent er nog niet klaar voor?
  Wacht dan doe ik eerst de rest en kom ik over een paar uurtjes terug.

  Like

 10. ieznogoedh // maart 31, 2018 om 09:01 //

  De enige goed mislim ligt op zijn zij met het gezich richting mekka.

  Like

 11. Pleistertje over de bek doet wonderen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s