Nieuw

Russiagate – Obama komt langzaam in het vizier

Obama, screenshot YT

Het heeft even geduurd (Trump is binnenkort 15 maanden president van de USA) maar langzaam maar zeker raakt het web waarmee Deep State en de leiders van de Democratische Partij probeerden de president te begrenzen ontrafeld. Russiagate gaat nu naar een hoogtepunt toe – de onthullingen volgen elkaar steeds sneller op.

Een week of zes terug noemde ik al dat Obama in het vizier kwam door de SMS’jes tussen lovebirds Peter Strzok en Lisa Page. Iets langer terug meende ik dat de Nederlandse MSM niet langer om de steeds verder bloot komende feiten heen konden, maar pas gisteren waren daarvan de eerste signalen in Nederland merkbaar. Niet dat het begin februari niet al duidelijk was, maar hoop doet rare dingen met journalisten. En was Obama niet de hoop van de progressieven in bange dagen?

VoL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s