Nieuw

Noodtoestand uitgeroepen in Duisburg – veldslag tussen 60 migranten met machetes

machete, archieffoto ter illustratie

Het was weer raak gisteren in Merkelland. The Express berichtte:

Horror in de straten van Duitsland: de noodtoestand is uitgeroepen als 60 man elkaar te lijf gaan met machetes.

Een gruwelijk straatgevecht tussen 60 man bewapend met machetes en metalen pijpen dwingt de noodtoestand uit te roepen in Duisburg…

De politie werd naar het Altmarkt-gebied van de stad geroepen vanwege de massale geweldsuitbarstingen.

Officieren gebruikten CS-gas om de vechtende mannen onder controle te houden.

De bendes van mannen maakten ook gebruik van telescopische wapenstokken in de strijd in Duisburg, dat zich in het westen van Duitsland bevindt.

De politie zei dat ze werden bespuwd en voorwerpen naar hen werden gesmeten.

Ongeveer 50 mensen werden gearresteerd en toeschouwers legden de brutaliteit vast in schokkende foto’s.

De gearresteerden weigerden uit te leggen wat de aanleiding vormde voor het gevecht en 30 mensen werden later vrijgelaten.

Een politieambtenaar vertelde de krant Der Westen: “Er zijn drie rivaliserende groepen, het kan een conflict zijn tussen Turken, Libanezen en Koerden.

“Anders dan bij een demonstratie van die omvang, hebben we geen contactpersoon, niemand wil met de politie praten.”

Hij voegde eraan toe: “De officieren kregen de situatie onder controle voordat het escaleerde.”

Tussen de 20 tot 30 mensen waren aan elke kant van de strijd betrokken bij het incident van maandagavond en de politie zei dat de meerderheid van de gearresteerden een Libanese achtergrond had.

De woordvoerder van de politie zei dat soortgelijke incidenten de vorige nacht en de week ervoor ook hadden plaatsgevonden. De politie onderzoekt of er een verband is.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/uk/938824/Germany-news-duisburg-state-of-emergency-fight-riot-machetes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on Noodtoestand uitgeroepen in Duisburg – veldslag tussen 60 migranten met machetes

 1. Zal wel een fittie geweest over wie waar in de stad mag dealen.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // maart 30, 2018 om 20:40 //

  Ik heb genoten van het hele artikel in de telegraaf hierover….

  Liked by 2 people

 3. 60 man bewapend met machetes en metalen pijpen .
  En geen doden ? Wat een stelletje enorme prutsers zeg

  Liked by 3 people

 4. templars2017 // maart 30, 2018 om 23:28 //

  De ordediensten hebben enorm veel geluk gehad dat ze onder mekaar aan het vechten waren ,als ze opeens moeten de ordediensten aanvallen gingen er wel slachtoffers zijn gevallen.
  Het loop uit de hand ,ik heb het vroeger reeds gesteld ,eerst zijn het stokken maar vroeg of laat komt de aap uit de mouw ,en ze tegenhouden met een aardappelschillertje gaat niet lukken……

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 30, 2018 om 23:47 //

  Hek er omheen en kijken wie er wint. Na afloop niet huilen want je bent er zelf aan begonnen, wie zijn kont brand moet op de blaren zitten. En als je dan toch gedwongen bent om in te grijpen doe het dan met zeer harde hand en onbarmhartig, geef ze waar ze om vragen en sluit ze na afloop maar een paar dagen op.
  En bovenal slaan tot ze het lekker gaan vinden.
  Goh niet echt een Paasgedachte geloof ik 😀

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 30, 2018 om 23:50 //

  De politie zou weer eens moet leren dat je respect niet krijgt, dat dwing je af. En als het moet met harde hand.

  Liked by 1 persoon

 7. Waarom krijgen wij hier niets van te horen via de reguliere media ?

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // maart 31, 2018 om 05:01 //

  Iets kleinschaliger (in een kleiner buurlandje)
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180330_03438530

  Liked by 1 persoon

 9. ieznogoedh // maart 31, 2018 om 08:58 //

  Al die cultuurverrijkers samendrijven in een stadion, bij binnenkomst handwapens uitdelen en dan duidelijk maken dat alleen de winnaar het stadion levend mag verlaten.
  Veel cameras opstellen en vooral uitzenden in de thuislanden van deze aanhangers van vrede en verrijking en er vooral bij vertellen dat ze voor dit soort feestjes niet hoeven te komen maar dat ze dat beter thuis kunnen doen. Dat bespaart ze een lange reis.

  Liked by 1 persoon

 10. polderboy // maart 31, 2018 om 09:49 //

  “Helemaal, maar dan ook helemaal in elkaar rossen. Dus gepast geweld toepassen” zei Frans Timmermans. “Wat, oh, geen burgers, zoals dat Catalaanse tuig dat meende dat ze stemrecht hebben? Het was dus gewoon een zootje buitenlands schorem?! Oh, ik als commissaris belast met de mensenrechten vind het optreden van de Duitse politie afkeurenswaardig en…”

  Like

 11. Wachteres // maart 31, 2018 om 11:20 //

  https://www.welt.de/regionales/niedersachsen/article174884424/Zwei-Grossfamilien-pruegeln-sich.html

  Niedersachsen & Bremen Zwei Großfamilien prügeln sich [ = knokken]

  Nordhorn (dpa/lni) – Angehörige zweier Großfamilien sind in Nordhorn mit Messern, Schlagstöcken, Baseballschlägern und einer Machete aufeinander losgegangen. Rund 40 Männer hätten sich am Samstag bei der Massenschlägerei im Stadtgebiet geprügelt, teilte die Polizei am Sonntag mit. Die Beamten setzten Reizgas und Schlagstöcke ein, um die libanesischen und irakischen Kontrahenten voneinander zu trennen und eine weitere Eskalation zu vermeiden. Erst nachdem weitere Kräfte der Bundespolizei eintrafen, konnten die Gruppen getrennt werden. Der Auslöser für die Schlägerei war zunächst unklar.

  Niet alleen in Duisburg,ook in Nordhorn [Niedersachen, vlak over de grens met Nederland].

  Blijkbaar niet belangrijk genoeg om in de nationale kranten te komen. Bij ons stond het zelfs in het bokkeblaadje dat we twee keer in de week krijgen.

  Liked by 1 persoon

 12. polderboy // maart 31, 2018 om 11:58 //

  Gewoon een stammenoorlog dus. Op zich normaal natuurlijk in het Midden Oosten. En nu de godenzonen, onze leiders, “onveilig” stickertjes plakken op hele landen in het Midden Oosten, met als gevolg dat hele volkeren zich hier als asielzoekers kunnen nestelen, is het logisch dat hele stammen, die daar de boel in een tering oorlog veranderden, de boel ook hier in een tering oorlog gaan veranderen.

  Onze godenzonen, tegenwoordig woonachtig op de Olympus te Brussel, met lokale buitenverblijven zoals in Den Haag, vonden het overigens altijd al leuk in de mythologie om met mensjes aan te kloten. Ik zie niet in waarom onze leiders ook nu niet aan mogen kloten.

  Beetje fröbelen met stickertjes op landen plakken als onveilig en hele volkeren uit die landen hierheen laten verhuizen, en chaos creëren, is een leuke afwisseling in hun saaie topambtenaren bestaan als godenzonen, en ook de godenzonen uit de mythologie op de Olympus speelden graag met volkeren met mensjes.

  Liked by 1 persoon

 13. Duchesne // maart 31, 2018 om 13:44 //

  Respect en angst zijn voor velen hetzelfde laken en pak, ik denk dat het een beetje ligt aan het gebruikte woordenboek.
  Bij mij is de vlieger nooit opgegaan dat geweld respect tot stand bracht, enkel verachting en haat, en een plan B.
  Mijn hele leven heb ik met figuren te maken gehad die mij iets wilden opleggen, wat eigenlijk altijd faalde. Iik heb ook wel eens met mensen te maklen gehad die met rede kwamen en een logische uitleg waarom iets wel en niet en die even mijn kant wiolde bekijken. Nooit problemen mee gehad en sommigen hebben mijn respect gekregen.

  Het verschil in hoe men respect defineerd is het verschil tussen hoi op straat als groet krijgen of opgewacht worden in een steegje met een stalen pijp….

  …en zolang als je dat begrip respect niet goed onderscheid qua oorsprong gekomen via dwang of verdiend door rede en motivatie zal er altijd verzet zijn en wantrouwen.

  Like

 14. Horatius // maart 31, 2018 om 15:19 //

  Dit zijn nog maar wat relatief onschuldige vingeroefeningen. In de nabije toekomst krijgen we te maken met wederzijdse bomaanslagen gepleegd door Soennieten en Sjiieten zoals in de landen van herkomst sinds vele eeuwen een vast onderdeel van hun cultuur is geworden.

  En het zijn stuk voor stuk individuen die hierheen zijn gehaald als asielzoekers, gastarbeiders (met de nadruk op ‘gast’) en economische vluchtelingen die toch ook een graantje mogen meepikken van onze welvaart volgens de Linkse Goedmens.

  Met militante Libanezen weten ze in Israël wel raad, daar schieten ze gelijk met scherp i.p.v. met CS-gas, maar dat schijnt in strijd te zijn met de Mensenrechten volgens Timmermans en consorten.

  30 mensen werden later weer vrijgelaten. Dus geen verspelen van het asielrecht mocht men in een procedure zitten, geen internering en uitzetting van personen die al een tijdje in het vizier van de veiligheidsdiensten stonden. Dus pappen en nathouden volgens goed Links gebruik.

  Naar buiten toe geen verklaringen van de betrokkenen, dus geen informatie of het hier ging om wat afrekeningen binnen het criminele drugscircuit of religieuze twisten.

  Hier in Nederland doen zich zulke tonelen nog niet voor, behoudens wat onderlinge incidenten tussen Marokkanen die toch ook hun kostje moeten zien te verdienen. Opgeruimd staat netjes, hoor ik menige autochtoon verzuchten die pas op een populist heeft gestemd.

  Bovendien hebben wij hier een heel leger van hulpverleners bestaande uit gezinscoaches, opbouwwerkers, buurtvaders (bestaan die eigenlijk nog wel?), hulpimams en als vangnet de Wajongregeling om al die potentiële criminele jongeren op het rechte pad te kunnen houden.
  En een inburgeringscursus met als bonus een gemeubileerde woning, plus een riante uitkering kan het individu, althans voorlopig ook koest houden.

  En de lange arm van dictator Erdogan reikt ook heel ver. Die fascisten in Duitsland en Nederland moeten maar eens goed weten dat ‘onze’ Turken in de allereerste plaats de belangen behartigd van dit kalifaat, wat volgens Brussel nog steeds kans maakt op toetreding tot de EU om ons nog wat meer diversiteit te verschaffen.

  Er circuleren overigens geruchten dat er binnenkort nog meer migranten onze kant op komen: het jaarlijkse Lente-offensief via de Middellandse Zee.

  Weest u echter gerust: de Italiaanse Kustwacht is al in de opperste staat van paraatheid gebracht, dus u kunt rustig gaan slapen.

  VROLIJK PASEN!

  Liked by 1 persoon

 15. Als ze elkaar te lijf gaan: noodtoestand.
  Als ze Duitsers te lijf gaan, zoals in Keulen, dan onder de pet.
  De bevolking zou onze regeringen te lijf moeten gaan.

  Like

 16. Wanneer leert de Europese politiemacht nu eens met scherp te schieten in plaats van traangas.

  Like

 17. Lars030 // april 1, 2018 om 14:17 //

  @Stef (maart 31, 2018 om 22:58) => Met scherp schieten doen zij (binnen afzienbare tijd en op commando van de Bende-van-Brussel) uitsluitend op autochtonen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s