Nieuw

Mireille Knoll werd 73 jaar na de holocaust alsnog vermoord omdat ze Joods was

Pixabay.

1

Ze overleefde de holocaust maar werd in 2018 alsnog vermoord omdat ze joods was. De 85-jarige Mireille Knoll is slachtoffer van antisemitisme. Verschillende synagogen moeten bewakers hebben om ze te beschermen tegen aanvallen. Joodse kleuterscholen moeten kogelvrije ramen hebben om te voorkomen dat kinderen worden neergeschoten. In Parijs is het heutzutage gevaarlijk om zichtbare joods te zijn. Dit is ook zo in een groeiend aantal andere Europese steden.

Moeten wij dit in 2018 toestaan?

Hun overlevde holocost, men ble drept i 2018 for å være jødisk. 85- år gamle Mireille Knoll er et offer for antisemittisme. Diverse synagoger må ha vakter for å beskytte seg mot angrep. Jødiske barnehager må ha skuddsikre vinduer for å unngå å bli skutt. I Paris er det idag farlig å være synlig jøde. I Flere andre byer i Europa også. Kan vi tillate dette i 2018?

Shurika Hansen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Mireille Knoll werd 73 jaar na de holocaust alsnog vermoord omdat ze Joods was

  1. Uiteraard moeten we dit niet toestaan,zo ben ik ook opgevoed, alleen dat uitschot van de EU en Rutte niet, dat linkse NSB tuig en hun import. Mijn familie zat in het verzet,al spraken ze er weinig over. Hooguit de leuke dingen als hoe krijg je een gestolen koe uit de weilanden van Callantsoog de trap af naar de kelder van een café Sanderse op het Waterlooplein om voor de joden te slachten, terwijl je daar midden tussen de moffen zat of dat mijn achterneef gevangen zat als 13 jarige en ze in angst zaten,dat hij door zou slaan.Maar gelukkig vergaten de moffen zijn cel af te sluiten,zodat hij kon vluchten.Ook op mijn lagere school na de oorlog,zaten leraren uit het verzet en die moesten over die tijd wel vertellen.Maar op de universiteit nu,zit links tuig als docent,wat de Palestijnen zielig vind.Als je dan je ervaringen wil vertellen,worden ze woedend,vinden dit geen bewijs en zouden het liefst hebben dat je je bek hield, want zij zijn wetenschapper,nou ik toevallig ook,walgelijk arrogant tuig met het verstand als een garnaal,is het dan celbioloog voor.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s