Nieuw

Manchester – Cultuurverrijkers slaan student het hoofd in met een klauwhamer

Een student in Oldham werd op zijn hoofd geslagen met een klauwhamer en ‘geschopt’ zaterdag – de derde ‘Aziatische’ bendeaanval in Oldham, Greater Manchester, deze maand.

‘Aziaten’ is een eufemisme voor Pakistaanse moslims in Engeland.

Het 20-jarige slachtoffer en een vriend, ook 20, werden “besprongen” tijdens een wandeling terug na een afhaalmaaltijd gehaald te hebben bij de King Street Metrolink halte kort na 15.00 uur, zo meldt de Manchester Evening News.

“Ik stond op en probeerde ze van me af te vechten. Ik dacht ‘wat ga ik doen?’, vertelde de vriend de krant, omdat hij het voor elkaar had gekregen om op te staan ​​en te ontsnappen nadat hij op de grond was geslagen.

“Ik rende naar de tramhalte om hulp te krijgen. Ik schreeuwde naar hen om van hem af te komen. Ze schopten op hem en sloegen hem met de hamer.”

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Manchester – Cultuurverrijkers slaan student het hoofd in met een klauwhamer

 1. Republikein // maart 30, 2018 om 23:38 //

  Afhaalmaaltijden maken dom.

  Like

 2. Scrutinizer // maart 31, 2018 om 00:25 //

  Ik verbaas me erover dat er geen Chinezen zijn die protesteren tegen de benaming Aziaten, telkens er weer eens geweld gepleegd werd. Het lijkt me nochthans behoorlijk stigmatiserend dat alle overige Aziaten telkens vallen onder de noemer van het woord dat men gebruikt om de daders van misdaden mee aan te duiden. Als ik een brave Chinees in het VK was, ik zou de overheid racisme verwijten door een onterecht negatief beeld op te hangen van “Aziaten”, alsof je ze allemaal over een kam mag scheren. Een heel ras over 1 kam scheren, is dat geen racisme dan?

  Like

 3. Republikein // maart 31, 2018 om 00:46 //

  Dat is zo, en nu is ook de Chinese Jack the Ripper opgepakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s