Nieuw

Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

Arthur van Amerongen over Pasen en Sigrid Kaag-Al Kak

The Passion, screenshot YT

Eigenlijk was mijn humeur gisteren al helemaal verpest door een tweet van Maarten van Rossem.

Wat een ongezellig man is dat toch, en wat een nare partijpoeper! Het is zo makkelijk om The Passion en de Evangelische Omroep af te kraken.

Professor van Rossem weet donders goed dat hij vrijblijvend grappen kan maken over de Heere Jezus en over het hardwerkend, godvruchtig deel der natie dat ons nu zo droevige land ooit zo groot en machtig maakte.

Tuur, HP de Tijd >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

 1. Je wordt alleen al misselijk als je die vent zijn ontevreden bek ziet,de arrogantie straalt eraf. Je moet wel knettergek zijn om van dit monster een theatervoorstelling te willen zien,meer een nachtmerrie.

  Like

 2. Neem jij die azijn pisser van Rossum serieus ? lmfao de walging druipt echt uit al zn porien maar dan ook over alles in zijn ellendige bestaan .
  Mischien kan ie beter een programma maken bv azijn pissen doe je zo of Le miserable MvRossum hahahahaha .
  Kijk persoonlijk als Christen ben ik ook niet weg van bn’nrs die Onze lieve heer spelen Jezus is ineens een negert en de multi kulti likkende en minnende bn’ers die douwen wel even de genocide op de de blanke Nederlander door je strot daar zijn gutmenschen gut in zeg maar .
  Maar als je er doorheen kijkt en van muziek houdt kan het best leuk zijn en laten we eerlijk zijn beter de passion op tv dan de pedo profeet met zn geitenneukerts .
  Ook ik wens u allen een zalig paasen Deus Vult .

  Like

 3. Iedereen een zalig Pasen.

  En…de sujetten, van Rossum, Nida, Denk, het partijkartel, linksdenkenden + de negers die blanken uitmoorden en de veroveringsideologie en discriminerende/ homo en vrouwenhatende-hatende Islam en de overige links-gekken kunnen van mij de tyfus krijgen.

  Like

 4. templars2017 // maart 30, 2018 om 23:06 //

  Die vent mag blij zijn dat hij nu leeft en niet in de middeleeuwen of hij stond stande pede op de brandstapel.
  Arrogante zakken als die hier horen niet te spreken ,zij horen te zwijgen.
  Ga je niet akkord met hetgeen dat Europa eeuwenlang een houvast heeft gegeven verkondig dat dan met het nodige respect ,en niet in op een lasterlijke manier zoals hier ,hij zou in de grond moeten zinken van schaamte.
  Maar dergelijke sujet geeft de voorkeur aan ee ideologie van haat dat haaks staat op al onze normen en waarden ,wel er kan hem geen ene dag zonneschijn meer toegewenst worden.
  Deus vult

  Like

 5. skeeter // maart 30, 2018 om 23:50 //

  inderdaad paastyfus je kan hier komende nacht als de hel bevriest iemand met paaseieren doodgooien.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 31, 2018 om 00:26 //

  Ben het met iedereen eens dat van Rossem een naar en akelig ventje is maar wat betreft The Passion moet ik hem gelijk geven, ik heb er nooit naar gekeken en nadat ik per ongeluk eens een paar fragmenten heb gezien ga ik dat ook zeker niet doen, not my cup of tea.

  Liked by 1 persoon

 7. Scrutinizer // maart 31, 2018 om 00:55 //

  ‘k Ben geen fan van deze uit de staatsruif etende intellectuele lichtgewict maar op zich heeft ie natuurlijk gelijk over dat toneelstuk. Dat ie niets soortgelijks durft te zeggen over een andere cult, doet daar niets aan af.
  Er zan talloze lui die in een erfelijke dictatuur leven. Moeten we die telkens ze iets terecht bekritiseren in een ander land (bv. Maduro in Venezuela) verwijten dat ze te laf zijn om niet OOK iets te zeggen over de situatie in hun eigen land?

  Als iemand telkens wanneer ie een an sich goed punt maakt verplicht is om met een hele uitlijsting te komen van alle analoge gevallen/situaties elders, dan wordt het wel erg complex.
  Zegt Van Rossem eindelijk eens wat zinnigs, is het wéér niet goed omdat ie niet meteen iets soortgelijks zegt over een soortgelijke situatie. Nogal een bizarre manier om de man te bekritiseren.

  Liked by 1 persoon

 8. Hoe kan je nou iets beoordelen als je het niet hebt gezien?
  De EO vertelt tenminste het paasverhaal nog, zodat 3 mijoen kijkers tenminste nog kennis nemen van dit verhaal

  Like

 9. Slimme vent die van Rossum. Als je als BN-hoer zo interessant gaat staan te doen dat iedereen van je houdt en de echt complete mafkikkers foto’s van je aan de muur hebben hangen is dat meestal maar tijdelijk. Dit soort love duurt zolang ’t goed gaat. Haat daarentegen duurt eeuwig. Over 2000 jaar wordt er nog een Sint Maartensdag gevierd, let maar op.

  Like

 10. Ongewassen viespeuk, die Van Rossem. Met zijn rotfamilie in een TV-serie.
  Het aankijken niet waard, om over het aanhoren helemaal te zwijgen. Stelletje chagrijnen.

  Like

 11. @Scutinzer en Uylenspiegel: jullie hebben er weinig van begrepen.
  Het kruis (=christendom) is het enige effectieve wapen tegen de halve maan (=islam).
  Als Mo het hier voor het zeggen krijgt, rollen jullie hoofden het eerst door het kromzwaard.
  Hoe meer Passion, hoe betere dam tegen de oprukkende musselmannen.

  Liked by 2 people

 12. Johan P // maart 31, 2018 om 14:47 //

  Ik ben een agnost, zoals ik al eerder heb aangegeven. Maar ik kan zeer zeker de MUZIEK van de Mattheus Passion wel waarderen. Dat het religieuze muziek is doet daar niets aan af. Ik ben nu eenmaal een liefhebber van klassieke muziek.

  En alhoewel ik niets opheb met het christendom, kan ik niet ontkennen dat het, behalve alle fouten en ellende die het met zich mee heeft gebracht, ook mensen heeft geinspireerd tot grootse werken in de kunst en architectuur.
  Dat laatste kan van de islam ook al niet worden gezegd.

  Dus voor diegenen die er niet van houden, prima, dan kijk/luister je niet. Wil je het afkraken, ook prima, ga je gang maar. Maar heb dan ook de ballen om het gejengel van de ‘muziek’ van het midden oosten af te kraken.

  Liked by 1 persoon

 13. Een passiespel in de Braziliaanse stad Nova Hartz is op Goede Vrijdag ruw onderbroken door een toeschouwer die Jezus probeerde te redden van het kruis. Hij viel de acteurs die Romeinen speelden aan met een motorhelm.
  Kort daarvoor hadden omstanders de man horen roepen dat hij ’Jezus niet zou laten sterven’.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1862502/man-wil-jezus-redden-valt-romeinen-aan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s