Nieuw

Hongarije wordt eerste Europese land om Rothschild banken te verbieden

Foto: Jacob Rothschild. Screenshot YouTube.

Hongarije is het eerste Europese land dat alle Rothschild-banken officieel een verbod heeft opgelegd om in het land actief te zijn.

In 2013 is Hongarije begonnen met het afbouwen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en heeft het ermee ingestemd de reddingssteun van het IMF volledig terug te betalen om het land te bevrijden van het bankenkartel van de Nieuwe Wereldorde.

Neonnettle.com rapporteert:

In een vriendelijk geformuleerde brief van Gyorgy Matolcsy, het hoofd van de Centrale Bank van Hongarije, werd de algemeen directeur, Christine Lagarde, van het Internationaal Misierijfonds, zoals sommigen het liefdevol betitelen, verzocht het kantoor te sluiten, aangezien het niet langer nodig was het te onderhouden.

De terugkeer van deze drie landen naar financiële onafhankelijkheid is naar verluidt de eerste keer dat een Europees land opstaat tegen het internationale fonds, sinds Duitsland dat deed in de jaren dertig.

Nieuws Frequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hongarije wordt eerste Europese land om Rothschild banken te verbieden

 1. Het geldsysteem ( en de pers en Hollywood) is al te lang in handen van Ashkenazi joden.
  Het intelligentste volk ter wereld speelt gruwelijke spelletjes met de rest van de mensheid.
  Gewoon omdat het kan.

  Like

 2. De Hongaren staan op tegen de Rothschilds en Morgans waar ze niks meer van willen lenen. Ze zijn nu hun eigen bank en in plaats van vette bonussen voor de Aristocraten worden er nieuwe gratis huizen gebouwd, gaat de energierekening naar 0 en krijgen de oudjes drie keer per dag een dubbele appeltaart met slagroom bij de koffie. Maar ja, je weet hoe dat is afgelopen met die lui die dat al eens eerder probeerden.

  Like

 3. Duchesne // maart 31, 2018 om 12:57 //

  Zowel aan de basis van het Rothschild fortuin als aan het Soros rijk ligt beursmanipulatie en het speculeren op andermans ellende. Beide zijn trouwens rijk geworden via de beurs van Londen.

  Like

 4. Ik hoop dat de visigrad landen stand houden met name Polen en Hongarije.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s