Nieuw

Harbers wil EU verleiden met ambitieus migratieplan: afpersingseuro’s in Afrika storten, migratie bevorderen en helemaal niemand terugsturen

Zoals bij alle plannen uit de VVD koker zetten ze een grote mond op, maar is het resultaat dat het ons geld kost en de immigratie alleen maar toeneemt. Elsevier bericht dat:

Staatssecretaris Mark Harbers van Asielzaken presenteert vandaag een integraal plan van aanpak om de immigratie terug te dringen. Harbers heeft een plan uitgestippeld om migratie van begin tot einde in goede banen te leiden.

Dus niet de immigratie stoppen, laat staan werken aan een remigratieplan, maar de migratie ‘in goede banen leiden’.

Met de ‘integrale aanpak migratie’ wil hij de grip op migratie naar Nederland vergroten.

Onzin, want nergens komt hij met grenscontroles aan de Nederlandse grens, het gaat om plannetjes die de EU zou moeten uitvoeren.

Tegengaan van illegale migratie

De overheid wil de illegale migratie, waarbij migranten via mensensmokkelaars voor veel geld op een rubberen bootje stappen, bestrijden door de oorzaken aan te pakken in het thuisland. Als de economische vooruitzichten beter zijn in het thuisland, wordt de beslissing om naar de Europese Unie te migreren niet genomen, is de gedachte.

Nog meer geld pompen in Afrika dus, wat al 40 jaar niet werkt. Er is één ding dat werkt en Australië heeft het laten zien; sleep de jihadsmokkelboten terug ! En als je echt duidelijk wilt zijn dan kelder je er een paar midden op zee.

De regering erkent dat dit op de korte termijn niet zal werken, maar wil ook de samenwerking met Afrikaanse landen aan de Middellandse Zeekust intensiveren. Dit moet in Europees verband gebeuren.

Dat betekent dat de grensbewaking in die landen moet worden verbeterd

Alles om maar niet je eigen grens te hoeven bewaken.

Ooit gelanceerd als idee van VVD-Kamerlid Malik Azmani, nu kabinetsbeleid: het verbeteren van opvang in de regio.

Houd eens op met je Jezus-syndroom, het is niet ons probleem.

Harbers wil dat migranten niet alleen in de regio onderdak krijgen, maar ook aansluiting vinden in de samenleving.

Who gives a flying fuck.

Nederland wil nabijgelegen landen stimuleren om meer te doen voor migranten.

Dat zal wel weer betekenen dat we extra geld gaan overmaken in plaats van economische boycots instellen tegen dat fascistentuig in het Midden-Oosten.

De migranten die toch doorreizen naar Nederland, wil Harbers terugsturen.

Een flagrante leugen, maar daar komen we zo wel op.

In een interview met de Volkskrant refereert Harbers hierbij aan de Turkije-deal met de Europese Unie. Daarbij worden bootvluchtelingen die via Turkije naar Griekenland reizen, teruggestuurd.

Griekenland stuurt helemaal niemand terug, want heeft zijn administratie niet op orde. Bovendien kunnen ‘vluchtelingen’ ook daar in bezwaar gaan.

In ruil daarvoor ontvangt Turkije miljarden van de Europese Unie.

Die miljarden gebruikt Turkije vervolgens om genocides mee te financieren en zijn buurlanden mee binnen te vallen. Daarnaast krijgt Turkije 9 miljard van de EU om de rechtsstaat te verbeteren, met als gevolg dat er nu helemaal geen rechtsstaat meer is. Geld geven helpt niet, bombarderen wel.

Binnen diezelfde Europese Unie moet worden opgetreden tegen het zogeheten ‘asielhoppen’, waarbij asielzoekers met hun aanvraag wachten tot ze beland zijn in een land met goede sociale voorzieningen, zoals Nederland, Duitsland of Zweden.

Loze opmerking, gepruttel voor de bühne, want dan zul je de binnengrenzen moeten bewaken en dat weiger je.

Harbers wil inzetten op een asielproces dat de onregelmatigheden in de stroom van migranten aankan. Daarbij wil hij het asielproces herzien. Ook is het de bedoeling meer solidariteit te krijgen binnen de Europese Unie.

Vermomd als solidariteit wil hij Oost-Europa ook islamiseren en ver-Afrikaansen.

Harbers wil de politieke migranten na verloop van tijd laten terugkeren, in de Volkskrant zegt Harbers dat de asielduur moet wordt teruggebracht naar drie jaar. Tegelijkertijd wordt van statushouders verwacht dat ze integreren en de Nederlandse taal leren. Ook wil Harbers de legale migratie bevorderen, waarbij gekeken wordt naar vraag en aanbod van arbeid.

Aap uit mouw. Na al het loze gebabbel hierboven, komt hij met één ding dat wel werkt. Méér immigratie door legale migratie te bevorderen omdat Nederland nog niet vol genoeg is.

Harbers wil hard optreden tegen illegaliteit en verwacht van afgewezen asielzoekers dat ze op eigen gelegenheid terugkeren.

Dat is niet hard optreden, dat is helemaal niet optreden als je ze niet zelf onder dwang uitzet.

De VVD voert oorlog tegen de Nederlanders door zo snel mogelijk zoveel mogelijk vijanden te importeren.

Doe mee met 8.459 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: