Nieuw

Deense socialisten maken bocht van 180 graden: migranten moeten zich voortaan aanpassen aan Denemarken en niet andersom

In Denemarken gooit de socialistische partij het roer drastisch om. Ze slaat rechtsaf en komt met een harde migratiepolitiek. Voortaan worden de Deense waarden weer op de eerste plaats gezet en moeten de migranten zich aanpassen.

Net zoals in veel Europese landen raakten de sociaaldemocraten het contact met de kiezer kwijt. De winst ging naar de nationalistische Deense Volkspartij. Het zette de socialisten aan om een opvallende koerswijziging te doen.

De sociaaldemocraten ontvingen de migranten met open armen in het midden van de jaren negentig in Denemarken. Nu is er plots ruimte voor kritiek.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/deense-socialisten-maken-bocht-van-180-graden-migranten-moeten-zich-voortaan-aanpassen-aan-denemarken-en-niet-andersom~aad4883c/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Deense socialisten maken bocht van 180 graden: migranten moeten zich voortaan aanpassen aan Denemarken en niet andersom

 1. paulzwueste // maart 30, 2018 om 20:20 //

  Ik heb het al eerder geschreven.
  Nog heel even en de PVDA in NL gaat dezelfde koers varen.
  Alles om maar op het pluche te kunnen blijven zitten.

  Like

 2. Hb. Schwarz // maart 30, 2018 om 20:38 //

  Wie vertrouwd socialisten nog? Ze hebben schade aangericht en de grenzen opengesteld voor de zielige mensen op zoek naar een goed leven. Dat is gelukt Okee, maar hoelang mag dat doorgaan! We zien hiervan de ongewenste veranderingen welke we in principe niet willen. Echte vluchtelingen Okee maar niet voortdurende golven uit Afrika en het midden oosten. Welke op het betere leven door ons betaald afkomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s