Nieuw

British authorities searching Russian plane in London without giving reason is provocation – Moscow

A plane by Russia’s Aeroflot has been searched by British authorities at London Heathrow airport who gave no reason for the examination. Russia’s Foreign Ministry called it “provocation” as international rules were breached.

The British police went aboard an Aeroflot plane, which arrived from Sheremetyevo airport in Moscow to the British capital on Thursday. The officers said they needed to inspect the plane without explaining the reasons for the action and demanded the crew to leave the plane. The captain refused to abandon the aircraft as it’s against regulations to inspect an aircraft in the absence of the crew. Yet the authorities proceeded with the search without releasing the commander from his cabin.

RT News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on British authorities searching Russian plane in London without giving reason is provocation – Moscow

 1. Het worst steeds duidelijker dat het UK zichzelf een groot probleem heeft veroorzaakt met het bescvhuldigen van Rusland van een aanval met zenuwgas.
  Zou me niet verbazen als er uiteindelijk uitkomt dat ze bakzijl moeten halen (en met het UK ook de vele diplomatenuitwijzers in de EU, die domme Rutte ook dus) omdat de aanval waarschijnlijk van eigen bodem is gekomen.
  Als je een false flag niet goed voorbereid/uitvoert, kan het zich keihard tegen je keren.

  Like

 2. skeeter // maart 31, 2018 om 16:50 //

  Nog steeds heeft de massa niet door dat ze weer een fopspeen gekregen hadden, De vijanden staan voor uw neus en niet in Rusland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s