Nieuw

Amsterdam gaat naar de (linkse) hel

.

Door: Michiel Couzy

Amsterdam stevent af op een links-progressief gemeentebestuur van GroenLinks, D66, PvdA en SP. De vier partijen beginnen dinsdag met de onderhandelingen voor de formatie van een nieuw college.

Rutger Groot Wassink, lijsttrekker van GroenLinks wil verder praten met D66, PvdA en SP. Volgens hem hebben de Amsterdammers bij de verkiezingen duidelijk gemaakt een andere koers te willen dan die van het vorige college van D66, VVD en SP.

“De stad staat op een kantelpunt. Wij moeten nu snel aan de slag met verduurzaming, het tegengaan van ongelijkheid, democratisering. We denken dat we met deze partijen een gezamenlijk verhaal kunnen delen,” zegt hij.

Lees verder:

https://www.parool.nl/verkiezingen/amsterdam-slaat-linksaf-met-groenlinks-d66-pvda-en-sp~a4586866

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6925 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Amsterdam gaat naar de (linkse) hel

 1. Een eerste dubieuze overwinning heeft Amsterdam al geboekt door de samenvoeging met de gemeente Weesp waardoor niet alleen alle Weespenaren hun zelfstandigheid als gemeente kwijtraakten, maar Weesp wellicht op zeer korte termijn opgezadeld worden met grootschalige woningbouw, verkeerscongestie, luchtvervuiling, meer criminaliteit, meer allochtonen, hogere belastingen enzovoort. Amsterdam kan dus nog meer woningtal gerelateerde subsidie claimen bij Den Haag en nog meer gaan potverteren ten koste van de belastingbetaler. Bedankt Amsterdam, allemaal bedankt !

  Like

 2. paulzwueste // maart 30, 2018 om 20:23 //

  Zijn de uitnodigingen voor inschrijving voor het bouwen van die muur om Amsterdam al de deur uit…?

  Like

 3. Kabinet maakt referendum mogelijk over donorwet.
  Iedere kiesgerechtigde kan binnen vier weken een verzoek indienen om een raadgevend referendum te houden over de omstreden donorwet. Het kabinet heeft vandaag een besluit in de Staatscourant geplaatst waardoor dit mogelijk wordt.
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-maakt-referendum-mogelijk-over-donorwet~a5b2aff5/

  https://www.referendumovereenwet.nl/wetten/33506?_sp=99c8bd15-4121-453f-87c4-22a29ac55c58.1522426413336

  https://www.referendumovereenwet.nl/wetten/33506/download

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s