Nieuw

78% Europeanen wil strengere grensbewaking

Uit een groot onderzoek naar de visie van Europeanen op migratie, blijkt dat maar liefst 78% van de bevolking strengere grenscontroles wil. Het Oost-Europese migratiebeleid wordt verkozen boven het West-Europese, 68% stelt bang te zijn van Afrikaanse massamigratie en 73% denkt dat immigratie een gigantische financiële last zal zijn voor Europa.

Project28 (vernoemd naar de 28 Europese lidstaten, nvdr.) deed afgelopen maand een onderzoek naar de visie van Europeanen op migratie en ons huidige migratiebeleid. Daarbij werd bij 1.000 volwassen personen van elke Europese lidstaat gepeild naar hun mening over migratie, de (economische) gevolgen ervan en hun oordeel over het West- en Oost-Europese migratiebeleid.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on 78% Europeanen wil strengere grensbewaking

 1. Hb. Schwarz // maart 30, 2018 om 20:19 //

  Ik krijg langzaam de indruk dat het volk het niet uitmaakt maar Brussel! De toestroom hapert in de winter soms, maar leeft in de lente weer op. Zoveel van geld van burgers vloeit naar Brussel toe en deze club is niet eens in staat om haar grenzen fatsoenlijk te bewaken. Frontex is een mooie naam maar een tijger zonder tanden.
  Massa,s immigranten uit Afrika en het midden oosten komen op de honingpot de EU af. Echte vluchtelingen geen probleem!!!
  Maar geeft aub geen permanente verblijfsstatus af.
  Na de oorlog kunnen ze dan terug om hun land op te bouwen.
  Met een permanente status doen velen dat niet! Tevens blijven dan velen bij emigratie dus retour naar hun geboorteland de uitkeringen hier verkregen houden.

  Liked by 1 persoon

 2. Eigen volk eerst // maart 30, 2018 om 21:06 //

  Brussel is doof en blind voor de bevolking. Dit is geen democratie meer maar een dictatuur aan het worden. Als het volk te dom is om te weten wat het wil, is het dus ook te dom in de keuze welke volksvertegenwoordiging het wil. Maar die “gekozen” lui zitten er wél! Ik vind het trouwens minachtend en vernederend zoals de regering en Brussel de bevolking behandeld. Tegelijkertijd beliegd, discrimineerd en uitzuigt. Daarvoor is het volk blijkbaar niet te min. Ik wil niet leven in een dictatuur die een stelletje onhooggevallen rijkaards bedacht hebben. Zij leven beschermd en weten niet waar de bevolking in deze “multicul” maatschappij mee te maken heeft. Daarom … Weg met de EU en die beterweters in Brussel!! Weer ons eigen land met de bewaakte grenzen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s